Thursday, January 3, 2013

Android App Development - Check-out van de verschillende categorie�n voor de lol, Utilities en meer

Android App Development - Check-out van de verschillende categorie�n voor de lol, Utilities en meer

Google Android OS is een Linux gebaseerde open source, dat groot belang heeft vandaag met betrekking tot Android app ontwikkeling. De Android Applicaties ontwikkelingsproces omvat het analyseerbare deel in de ontwikkeling van verschillende vormen van mobiele applicaties voor Android-gebaseerde draagbare apparaten. De verscheidenheid van Android-gebruikers maakt het mengsel in de vraag van Android Applicaties. Het lijkt erop dat op maat Android Applicaties zijn een nieuwe en nuttige trend in de huidige markt. Android heeft groot aantal telefoon fabrikanten. Grote verscheidenheid van hand-held apparaten is verkrijgbaar met Android. De drijvende kracht voor het betrekken van deze hele mobiele merk is te danken aan de open omgeving. Android app ontwikkeling is zeer eenvoudig in vergelijking met een ander platform. Veel bronnen en hulpmiddelen zijn beschikbaar om apps ontwikkeling te helpen. Zeer sterke ondersteunende gemeenschap is er om te helpen in de programmering. Nu laten we zien enkele belangrijke Android app categorieën die het meest nuttig voor mensen over de globale wereld.

Verschillende categorieën van Android Apps Mogelijke

Er zijn tal van categorieën van Android apps die kunnen worden ontwikkeld, zoals Games, Social Networking, Utilities, Fun, Productiviteit, Video, Muziek, Boeken, Nieuws, Finance, Business, Entertainment en nog veel meer. Maar onder al deze Google Android game ontwikkeling is het meest populair en zal binnenkort leiden de android apps markt.

Verschillende categorieën van Spel voor Android apps mogelijk zijn

Cartoon spelletjes, RPG games, Denk spelletjes, Bubble spelletjes, Vecht spelletjes, springen en rennen spellen, Shooter spellen, voetbal spellen, Street Racing spelletjes, Zombie spelletjes, Woord spellen, Poker spellen, Multiplayer spelletjes, avontuur spelletjes, Schaak spelletjes, Wiskunde spelletjes , Muziek games en nog veel meer.

Nu laten we zien een aantal gemeenschappelijke Android categorieën

Utility apps: HopStop, Weather Channel, Widgetsoid, iTriage Mobile Health, Chrome Beta, Pulse News, IMO chatten

Leuk Android apps: Google Sky Map, DoodleDroid, Vignette, Flixster, Layar

Productiviteit apps: Out of Milk, Dropbox, Mint

De android apps zal zeker zeer gewaardeerd worden door degenen die een belang hebben in aangepaste android applicatie-ontwikkeling. Het ontbreken van enige differentiatie tussen mobiele telefoons kernapplicatie en andere derde partij apps maakt dit mogelijk. Alle diensten voor alle Android-gebaseerde apparaten zijn de focus van android app ontwikkeling bedrijven. Kortom, ze zijn allemaal Wi-Fi gebaseerde of Bluetooth-gebaseerd. Media of grafische bestanden worden ook ondersteund in een grote weg door Android-telefoons. Daarom wordt het beschouwd als vrij flexibel om Android Developers huren van een betrouwbare Android app ontwikkeling bedrijven. Bovendien is er 24 uur klanten ondersteuning en hulp geboden, terwijl klaar om complete oplossingen te presenteren voor al uw vragen. Hun diensten zijn zeer betaalbaar, die elke kleine tot grote klant, kan volledige gebruik te maken. Om een ??droom applicaties maken in de werkelijkheid, is het het beste om te huren en maken de apps, een van de meest gesorteerd apps in de wereld.

Bron:

No comments:

Post a Comment