Friday, January 11, 2013

Android Applicaties

Android Applicaties

Nieuwe Mobile Google's platform Android biedt een software-paal voor mobiele apparaten - met een besturingssysteem, middleware en de belangrijkste toepassingen.

Android is ontworpen om mobiele applicaties die ten volle te profiteren van elke mobiele te bieden heeft te creëren. Het werd gebouwd om echt open. Zo kan bijvoorbeeld een toepassing bellen met een van de basisfuncties van de telefoon, oproepen, SMS-berichten verzenden of het gebruik van het apparaat, waarmee ontwikkelaars bredere en meer consistente ervaringen te creëren voor de gebruikers. Android is gebouwd op de Linux kernel. Bovendien gebruikt een aangepaste virtuele machine die is ontworpen voor het optimaliseren en hardware in een mobiele omgeving. Android is open source, vrij kan worden uitgebreid tot nieuwe technologieën te integreren als ze lijken. Het platform zal doorgaan om uit te breiden als de gemeenschap van ontwikkelaars werkt samen om mobiele toepassingen.

Android maakt geen onderscheid tussen de telefoons basistoepassingen en toepassingen van derden. Ze kunnen allemaal worden geconstrueerd om gelijke toegang tot de mogelijkheden van een telefoon voor gebruikers met een breed scala aan toepassingen en diensten. Met apparaten gebouwd op het Android-platform, kunnen gebruikers volledig aanpassen van de telefoon voor hun belangen. Zij kunnen u de telefoons startscherm van de originele stijl van het merk, of een van de toepassingen. Ze kunnen zelfs appreciëren hun telefoons om hun favoriete foto screening toepassing te gebruiken om de weergave van alle foto's te verwerken.

Android blootstelt minder belemmeringen voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve toepassingen. Bijvoorbeeld, een ontwikkelaar kan informatie op het web te combineren met gegevens op een mobiele telefoon zoals de gebruiker contacten, agenda, of geografische locatie - een grotere gebruikerservaring te bieden. Met Android, kan een ontwikkelaar een applicatie die gebruikers in staat stelt om de locatie van hun vrienden te zien en gewaarschuwd worden als ze dicht om hen een kans om aan te sluiten.

Android biedt uitgebreide reeks nuttige bibliotheken en instrumenten die kunnen worden gebruikt om een ??groot aantal toepassingen te maken. Bijvoorbeeld, Android stelt ontwikkelaars in staat om het bereiken van de locatie van het apparaat en maakt het mogelijk apparaten onderling communiceren om rijke peer-to-peer-maatschappelijke toepassingen. Daarnaast, Android bevat een volledige set van tools die werden gebouwd samen vanaf de grond naar het platform met ontwikkelaars om een ??hoge productiviteit en diep inzicht in hun toepassingen.

No comments:

Post a Comment