Sunday, January 6, 2013

Android Application Development Achieving Excellence Door Open Source

Android Application Development Achieving Excellence Door Open Source

We leven in een tijdperk waarin slimme telefoons zijn onvermijdelijk onderdeel van het leven. Onder deze, hebben slimme telefoons gevangen ons werk leven ook. Smart phones, dat wil zeggen telefoons met computing faciliteit is nu uitgegroeid tot de potentiële bedreiging voor gewone computers, omdat veel software applicaties kunnen worden uitgevoerd op en we hoeven niet desktop of laptop. En onder deze slimme telefoons, hebben android telefoons aan populariteit gewonnen bij relatief hogere snelheid.

Met de toenemende populariteit van Android-telefoons, is de Android applicatie-ontwikkeling kreeg zijn momentum op het gebied van mobiele toepassingen business. Android is een mobiele besturingssysteem oorspronkelijk ontwikkeld door Android Inc werd in 2005 Android gekocht door Google. Drie jaar later, in 2008, werd het Android-besturingssysteem voor smartphones uitgebracht.

Deze applicaties worden ontwikkeld met behulp van de Android Software Development Kit (SDK). De Android SDK bestaat uit kern-applicaties applicatie framework, core libraries, Dalvik virtuele machine andere belangrijke onderdelen. De kern toepassingen zijn een e-mailclient, SMS programma, browser, agenda, kaarten, contacten, en anderen. Al deze applicaties zijn geschreven met behulp van de programmeertaal Java. Het applicatie framework een nuttig pakket van diensten en systemen, met inbegrip Views, Content Providers, Resource Manager, Notification Manager, Activity Manager enz. Al deze zijn essentieel in de ontwikkeling van innovatieve toepassingen. Android bevat een set van C / C bibliotheken en de meeste functionaliteit in de basiswerking van de Java programmeertaal.

Elke Android-applicatie draait in zijn eigen proces door het creëren van een eigen exemplaar van de Dalvik virtuele machine. Dalvik is geschreven op een zodanige wijze dat een apparaat kan meerdere VM's efficiënt te kunnen werken. De VM is op basis van registers, en loopt klassen samengesteld door een Java-compiler. De Dalvik VM is gebaseerd op de Linux-kernel voor onderliggende functionaliteit zoals threading en low-level memory management.

Android maakt gebruik van Linux voor het core system diensten zoals beveiliging, geheugenbeheer, netwerk stack, process management-en driver-model. De kernel fungeert ook als een abstractielaag tussen de hardware en de rest van de software stack.

Deze applicatie-ontwikkeling maakt gebruik van de mogelijkheden van het programmeren in Java zo zwaar dat het soms wordt aangenomen dat synoniem om J2ME applicatie-ontwikkeling.

No comments:

Post a Comment