Saturday, January 5, 2013

Android Application Development Een groeiend Mobile Game Industry

Android Application Development Een groeiend Mobile Game Industry

Vandaag mobiele telefoons kan de gebruiker veel meer extra dan alleen communicatie. Persoonlijke amusement in de vorm van verschillende toepassingen zijn de belangrijkste kenmerken van de hedendaagse mobiele telefoons. Ontwikkeling van spellen in het Google Android mobiele telefoons groeit snel onder de Android-gebruikers en professionele game-ontwikkelaars.

Er zijn brede scala aan spellen die gespeeld kunnen worden gemakkelijk op mobiele, te wijten aan het feit dat de hedendaagse mobiele gaming-industrie is goed ontwikkeld. Ontwikkeling van spellen in Google Android mobiele telefoons groeit ook snel onder de professionele game-ontwikkelaars en Android-gebruikers. Professionele game-ontwikkelaars kan gemakkelijk werken met Android game-ontwikkeling met behulp van de Android SDK (software development kit). Met de hulp van Android SDK kunnen ontwikkelaars ontwerpen toepassingen die uw mobiele een complete make-over kan geven met nieuwe functies. Deze mobiele software platform is gemaakt door Google en de Open Handset Alliance, Android is een open source programma. In aanvulling op deze, is Java-ondersteuning ook ingeschakeld in dit platform voor het ontwikkelen van applicatie voor mobiele telefoons waardoor het gemakkelijk voor ontwikkelaars om applicaties met behulp van Android kader en Java te creëren.

Android applicatie-ontwikkeling is in constante groei als mobiele gaming-industrie bloeit, waar android ontwikkelaars zijn meer spanning en plezier toe te voegen, samen met innovatieve ideeën en het gebruik van de nieuwste technologieën.

Volgens de industrie nieuws mobiele gaming is in opkomst in vele vormen en veel gebruik maakt van games voor hun verschillende zakelijke motieven, zoals reclame via mobiele games, film promoties, multiplayer mobiele games, enz.

Android gebaseerde mobiele telefoons wordt steeds veel aandacht als Google hebben API documenten evenals vele voorbeelden te volgen voor de makkelijke game ontwikkeling. Android ondersteunt ook gemeenschappelijke scala aan media-formaten zoals foto's, muziek en video's voor het stimuleren van entertainment factor in de mobiele telefoons. Er zijn verschillende technologieën en platforms die worden gebruikt door de mobiele game en applicatie-ontwikkelaars, zoals Windows Mobile, Symbian OS, Sun's Java ME, Adobe Flash Lite, Palm OS, Google Android-platforms, etc. In Android-ontwikkeling en in feite voor alle platforms, ontwikkelaars nodig hebben om kennis te zijn in het leveren van de hoge prestaties van het spel, uitstekende werk van graphics, goede geluidseffecten en een uitstekende weergave. Naast Java-ondersteuning, zijn er verschillende andere componenten van Android applicatie-ontwikkeling. Sommige componenten zijn activiteiten displayer, ontvanger, content providers, die informatie deelt met andere diensten en nog veel meer.

No comments:

Post a Comment