Friday, January 11, 2013

Android Applicaties holo Overal

Android Applicaties holo Overal

Android Framework ingenieur Adam Powell schreef onlangs over het Android-Holo thema familie.

Android 4.0 toont de Holo thema familie, verder verfijnd sinds zijn debuut in Android 3.0. Maar zoals de meeste Android-ontwikkelaars weten, een nieuw systeem thema voor een aantal Android-apparaten is niet een nieuwe of ongewone gebeurtenis. Voor een Android-ontwikkelaar, nieuwe systeem thema's betekenen meer ontwerp doelstellingen voor hun apps. Met behulp van het systeem thema's middelen kunnen profiteren van een gebruikers bestaande verwachtingen en het kan veel van de productie tijd te besparen, maar alleen als een Android app ontwerper kan betrouwbaar voorspellen van de resultaten. Voor Android 4.0, de variantie in systeem thema's van apparaat naar apparaat kan het moeilijk maken om een ??app te ontwerpen met een enkele voorspelbare look en feel. Wij hebben de ambitie om deze situatie te verbeteren voor de gemeenschap in Ice Cream Sandwich en daarbuiten.

Als youre niet al vertrouwd met Androids stijl en thema-systeem, moet je lezen stijlen en thema's voordat u verdergaat.

Compatibiliteit Standaard

In Android 4.0, Holo verschilt. Weve maakte de opname van de niet-gemodificeerde Holo thema familie een compatibiliteit vereiste voor apparaten die draaien op Android 4.0 en verder. Als het apparaat Android Market zal de Holo thema's als ze oorspronkelijk waren ontworpen.

Deze standaardisatie geldt voor alle openbare Holo widget stijlen ook. De Widget.Holo stijlen stabiel blijft van apparaat naar apparaat, veilig voor gebruik als ouder stijlen voor incrementele aanpassingen binnen uw app.

De Holo thema familie in Android 4.0 bestaat uit de thema's Theme.Holo, Theme.Holo.Light, en Theme.Holo.Light.DarkActionBar. Om een ??Holo thema te gebruiken, uitdrukkelijk aanvragen bij uw manifest op uw activiteit of toepassing element. Uw app wordt weergegeven met behulp van de niet-gemodificeerde thema op alle compatibele Android 4.0-apparaten. De Holo thema's kunnen ook worden gebruikt als stabiele ouder thema's voor app-level thema aanpassingen.

Hoe zit het met het apparaat thema's?

We hebben geen zin om fabrikanten te beperken van het bouwen van hun eigen thema ervaring in hun apparaten. In feite weve verder gegaan om dit nog makkelijker. In Android 4.0s API level 14, weve voegde een nieuwe openbare thema familie naar de Holo familie geïntroduceerd in Android 3.0 te vullen: DeviceDefault. DeviceDefault thema's zijn aliassen voor de apparaten inheemse look en feel. De DeviceDefault thema familie en widget-stijl familie bieden manieren voor Android-ontwikkelaars om de apparaten inheemse thema richten met alle aanpassingen intact.

Formeel scheiden van deze thema gezinnen zal ook de toekomst fuseert makkelijker voor fabrikanten updaten naar een nieuw platform versie, waardoor meer apparaten werken sneller. Googles Nexus apparaten alias DeviceDefault de ongewijzigde Holo thema's.

No comments:

Post a Comment