Sunday, January 13, 2013

Android Verwerking van de Creditcard

Android Verwerking van de Creditcard

Het proces van globalisering is de diepe economische veranderingen van het huidige tijdperk. In deze snel groeiende wereld van de technologie heeft overtroffen tot een zodanig niveau dat men grote transacties van bedrijven te verwerken door een klein apparaat zoals mobiele. Bewust van de noodzaak van nieuwe trends in het bedrijfsleven, is Diensten zoals Android Verwerking van de Creditcard ontwikkeld.

Deze applicatie is ontwikkeld om snel, gemakkelijk service te bieden aan klanten en de app is gericht op noodzakelijke behoeften van een groeiende bedrijfsleven. Zoals altijd, iedereen zoekt naar een bron die zal zorgen voor een veilige, betaalbare mobiele betalingen opties het verzorgen van eis van de klant en het verstrekken van de hoge kwaliteit steun aan hen.

Android Verwerking van de Creditcard

De Android Credit Card verwerking is een geoptimaliseerde oplossing voor bedrijven die nodig hebben om een ??hebben er transacties afgerond in real time. Met behulp van je Android-telefoon, kunt u eenvoudig en betrouwbaar accepteren creditcards overal en altijd samen met instant-kaart goedkeuring. Anders dan Android geen apparatuur nodig is. Paar simpele stappen te volgen en je bent klaar met uw credit card processing. Gewoon aansluiten op het internet via je Android-telefoon en verbinding te maken met de kaart payment gateway. Voer de transactie-informatie, en de klap wordt voor u gedaan, online. U krijgt card goedkeuring in momenten, en kan zelfs rechtstreeks per e-mail op maat van aandelen aan uw klant

Men zal kiezen een app die de veiligheid, die niet zal persoonlijke gegevens op te slaan op je Android-telefoon tijdens het vervullen van zaken zorgt. Het ondersteunt AVS en CVV2 veiligheid en fraude detectie functies, zodat de klant informatie veilig is tijdens het hele proces dus geen mogelijkheid van verlies van persoonlijke informatie in geval van diefstal of verlies telefoon. Ook hebben gecodeerd en beveiligd SSL-verbinding verzekeren Data Security.

Met uw credit card processing app kunt u het gemak van het accepteren alle belangrijke credit cards op je Android-telefoon. Deze vorm van dienstverlening moet leiden tot een betere ondersteuning, schaalbare, betaalbare en veilige mobiele toepassingen met flexibele oplossingen.

No comments:

Post a Comment