Saturday, January 12, 2013

Android Apps Ontwikkeling zal meer geschikt Get With Android functies

Android Apps Ontwikkeling zal meer geschikt Get With Android functies

Android markt is zeker geladen met behulp van honderdduizend en Android Apps en Android Games, toont dit alleen maar in het bijzonder echter gemeen de markt wordt dus wel moeilijker het vaak het verkrijgen van met elke dag die voor bedrijven om android applicatie-ontwikkeling af in een totaal andere manier. Dit kan een gewaardeerde bewezen feit dat android soms is een veelzijdige mobiele app ontwikkeling platform, samen met ton verschillende opties, die vaak wordt gebruikt om extra voorzien van de richting van de toepassingen. maar hoe verstandig een android programmeur ontwikkelt een applicatie vertrouwt op hun platform info en de mogelijkheid om onder meer de opties in uw toepassing. er is zeker genoeg om extra te begrijpen met betrekking tot, onder oppervlakte-eenheid van een aantal opties die kunnen bouwen android app ontwikkeling extra geschikt:

Het identificeren van de Apps: mensen kunnen vaak recon een app via zijn naam, dus je kan nodig zijn om passend noem maar op. Als je eenmaal begint het hoe app ontwikkeling zul je waarschijnlijk over een moeilijke plan met betrekking tot wat het apparaat lijst. in plaats daarvan, elke dag een waaier van toepassingen worden binnen de Android Market, vandaar het zal mogelijk zijn maar de naam die u zich voorstellen voor die toepassing had kunnen worden genomen zodra u uw toepassing wilt positioneren meestal daar. vandaar de meest vitale suggestie zou zijn om na te denken de naam initiële en het apparaat geregistreerd bij vergelijkbare naam die er op de markt zodra de concept wordt gevormd schaffen.

Overweeg eerst de mensen: Als je produceert een toepassing die u wilt dat de gebruikers heeft tevreden te zijn met het doen van het dan te gebruiken voor het exacte doel het vaak ontwikkeld. om dit soort toepassing die u zal moeten zien wat uw gebruikers zou willen ontwikkelen, zijn ze meestal op zoek naar een bepaalde een functie en als je eenmaal hen voorzien van een ding extra belangrijk dat u mogelijk ook minder mogelijkheden dat ze gelukkig kunnen zijn mee. dus een uitstekende tip hier is meestal te benaderen op basis van de gebruiker essentiële behoefte en ne'er afhankelijk van het budget en vaardigheid.

Controleren en onderzoeken: specifiek hoe moeilijk zijn vaak uw app lay-out? op de juiste wijze te begrijpen dit specifieke gebruik te maken van inspecteren machtsstructuur en aanpak extra ontwikkeling. Het zijn vaak toegankelijk alleen maar op ontwerper versie van Android, dus je moet android draagbare of misschien het individu. Met betrekking tot andere smartphones die u moet gebruiken Romain Guy's ViewServer categorie. naast ze te helpen om de afgifte te lossen te vergemakkelijken. veel eenvoudige android ontwikkeling tips als deze kunnen helpen bij het maken van een eenvoudig te gebruiken en gemeenschappelijke Android applicatie met zeer weinig nadeel.

No comments:

Post a Comment