Wednesday, January 9, 2013

Android Application Development, Android App Development, Android Applicaties Development Boston

Android Application Development, Android App Development, Android Applicaties Development Boston

Mobiele web ontwerpt en mobiele applicatie-ontwikkeling (android applicatie-ontwikkeling) zijn de uitbreiding van het toenemende gebruik van mobiele telefoons. Mobiele apps aan het begin, werden oorspronkelijk aangeboden voor algemene productiviteit en information retrieval, met inbegrip van e-mail, agenda, contacten en beurs-en weerinformatie. Echter, enorme stijging van de vraag en de beschikbaarheid van ontwikkeltools reed een snelle uitbreiding naar andere categorieën, zoals Asmobile games, factory automation, GPSandlocation-gebaseerde diensten, het bankwezen, order-tracking, en ticket aankopen.

Door Android, de meest populaire software platform, zijn Android applicatie-ontwikkeling en implementatie waarvan een fundamentele verschuiving in de manier waarop mensen ervaren computing en mobiele telefoon gebruiken. Ingebouwde camera, touch screen, een betere weergave en geluiden, een internet toegang te krijgen tot het apparaat, enz. maakt het een geavanceerde tool die u toelaat om meer georganiseerd, flexibel zijn in het werken en altijd in contact met iedereen.

Hayle Galerij (Android Application Development Project)

Hayle Gallery is gespecialiseerd in originele Cornish kunst uit de late 19e eeuw tot het midden van / late 20e eeuw, met inbegrip van vele werken byleading kunstenaars geassocieerd met theNewlyn SchoolandSt Ives Colony.

Motief van android applicatie:

De klant benaderd PROVAB om cross-platform (Android en iPhone) mobiele applicatie die de schilderijen collectie moet showcase te ontwikkelen. De schilderijen worden getoond op het scherm van het apparaat met beschrijving en de details van de kunstenaar, de prijs en de status (beschikbaar / verkocht). De agenda achter deze app was om probleemloos zoeken op mobiel platform te maken.

Succes:

Om het project te voltooien binnen de gestelde termijn was het belangrijk dat een duidelijke en pragmatische plan moest worden gemaakt, zowel voor Android en iPhone platform. Zowel iPhone-app en android app development team werkte nauw samen met de klant op zoek naar hun feedback en het verbeteren van de toepassing in elke fase.

Na een snelle ontwikkeling proces, PROVAB afgerond van het project in de genoemde periode en het werd gelanceerd zoals gepland om te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Het project is nu te zien en te downloaden van google markt. De Hayle Gallery management werd onder de indruk van PROVABs engagement om op tijd leveren, ondanks de slechts met een beperkte tijdschaal en documentatie.

Hayle Gallery Android App @ Google Market Place: Klik om te bekijken

No comments:

Post a Comment