Sunday, January 13, 2013

Android Apps Met Enhanced Technologies

Android Apps Met Enhanced Technologies

De toename van het aantal Android-gebaseerde smartphones in de markt is ook te danken aan dergelijke eigenschappen van Android en meer dan dat Android dat open source wordt het eenvoudiger voor Android app ontwikkelaars en Android app programmeurs om toegang te krijgen tot het en de applicaties die zij nodig hebben te ontwikkelen . Met ontwikkelingen zoals deze in de Android veld, wordt de factie met behulp van Android-smartphones zelf beschouwd als een segment van de markt en een Android app-ontwikkelaar moet zich bewust zijn van het terwijl het ontwikkelen van apps voor.

Aangezien dit segment is individueel afgescheiden, wordt opgemerkt dat het gaat om een ??groep die internet toegang via mobiele apparaten. Als zodanig een aanzienlijke groep gaat een bepaald platform te gebruiken, in dit geval Android, het Android-app-ontwikkelaars maken er een punt om de noodzaak van de websites om compatibel te melden en dit verhoogt de vraag naar meer Android-applicaties worden ontwikkeld door de Android app-ontwikkelaars.

Android is een groep van programma's die speciaal gebouwd voor mobiele platforms en mobiele apparaten met behulp van die Android app programmeurs kunnen benodigde applicaties te bouwen. De belangrijkste bestanddelen van Android zijn belangrijke applicaties, een besturingssysteem en middleware. De Android Software Development Kit bestaat uit de tools en Application Programming Interface vereist door de Android app-ontwikkelaar om een ??applicatie te bouwen. Het Android-platform biedt ook de Android app programmeur een Quick Emulator gebaseerde mobiele telefoon emulator, voorbeeldcode, tutorials en documentatie die afhankelijk zijn van dynamische binaire vertaling naar een redelijke snelheid te bereiken en is gemakkelijk te porteren naar nieuwe host CPU-architecturen. De Android app programmeur moet het programmeren in Java handvat om applicaties in de Android-platform te ontwikkelen.

De geïntegreerde browser aanwezig is in het Android-platform is gebaseerd op het open source programma genaamd WebKit-engine. De toepassing kader werkt zodanig dat de Android app programmeurs kunnen voor hergebruik of vervanging reeds een deel van het proces van applicatieontwikkeling.

De 3D-graphics in de gebruikersinterface en de back-end beheerpagina vertrouwen op de specificaties van de Open GL ES 1.0. Dit proces van hardwareversnelling kan worden gekozen voor of op andere wijze door de Android app-ontwikkelaar de ontwikkeling van de applicatie. De gemeenschappelijke media ondersteunende mogelijkheden van het platform wordt ook uitgebreid naar diverse formaten, namelijk H.264, MPEG4, AMR, MP3, PNG, AAC, JPG en GIF. De alternatieve kant van Android applicatie-ontwikkeling bestaat ook uit tools voor debugging, externe / interne apparaat emulator, performance profiling, geheugen componenten en Eclipse IDE plug-in. Voor mobiele telefoons en tablets Android maakt gebruik van de Dalvik virtuele machine die is geoptimaliseerd. Voor functies zoals het beheer van laag niveau geheugen componenten en rijgen de Dalvik Virtual Machine is gebaseerd op de Linux Kernel. De graphics aanwezig zijn geoptimaliseerd door de Android app programmeurs met behulp van een lijst met aangepaste 2D-graphics.

No comments:

Post a Comment