Tuesday, January 8, 2013

Android Application Development voor veelzijdigheid en flexibiliteit

Android Application Development voor veelzijdigheid en flexibiliteit

Android applicatie-ontwikkeling is booming als iets en heeft een enorme massa aanhang van gebruikers en ontwikkelaars. De gemeenschap van ontwikkelaars is dol op Android voor de volledige bewijs architectuur en de flexibele aard. Er zijn oceanen van goede ontwikkelaars geven lovende kritieken over Android.

Android is gestemd als een veelzijdig besturingssysteem dat veel van haar kitty belooft. Of het nu goed kijken is gebruikersinterfaces of een robuuste mobiele applicatie, alles kan worden ondergebracht op Android. Volgens Android app-ontwikkelaars, de technologie stack van Android is fantastisch.

De technologie stack van Android bevat Linux-kernel, Android SDK, kader API's, Java, XML, C programmeren en grafische technieken. Deze combinatie van slimme technologieën resulteert in veilige applicatie-ontwikkeling. Omdat het een open source het Android-platform is kosteneffectief.

Android-platform wordt uitvoerig gebruikt voor het ontwerpen en ontwikkelen van apps voor diverse industrieën, zoals onderwijs, entertainment, Utility, GPS, lifestyle, gezondheid, nieuws, draadloze apps, games, sociale netwerken, reizen en multimedia applicaties.

Het beste deel van Android-platform is dat het flexibel is bij de opvang van applicaties van derden die vergemakkelijkt de Android gebruiker om meer functionaliteit toe te voegen in zijn / haar mobiele apparaat. Dit is ook de reden voor super populariteit van Android en het wijdverbreide gebruik.

Belangrijkste voordelen van Android apps ontwikkeling kan als volgt worden opgesomd:

Open source-platform

Lage investeringskosten

Uitstekende ontwikkeling tools en API's

Veiligheid als gevolg van Linux-kernel

Moeiteloos apps porten

Ontwikkeling kost minder tijd

Makkelijk te derden apps te integreren

Android apps ontwikkelaars instaan ??voor de high-end features van Android. De rijke ontwikkelomgeving helpt bij het creëren van meerdere soorten apps. Android SDK is krachtig en ondersteunt Bluetooth, Wi-Fi, GPS, videocamera, hoge snelheid, videocamera en dergelijke.

Android applicatie-ontwikkeling van de volgende vormen heerst:

Android web apps ontwikkeling

Spel voor Android ontwikkeling

Communicatie apps ontwikkeling

Draadloze apps ontwikkeling

Multimedia en veiligheid apps ontwikkeling

Van derden bibliotheek ontwikkeling

Custom Android ontwikkeling

Enterprise applicatie-ontwikkeling

Android apps ontwikkeling wordt aangeboden door vele offshore-ontwikkeling bedrijven die ontwikkelen klantspecifieke Android apps. Contact met hen kan helpen in het creëren van slimme apps voor individuele of onderneming. Ze spelen een grote rol in het ontwerpen en ontwikkelen van Android apps.

Gewoon google het en vinden van de beste Android-ontwikkelaar bedrijven en krijg uw concept omgezet in realiteit. Wanneer u de Android op de telefoon, zou het feit dat het intelligentie mee. Dus wees slim en kies Android!

Bron:

No comments:

Post a Comment