Monday, January 14, 2013

Android Cell Phone neemt de evaluatie van de X850 Zte

Volgens de cel reclame bedrijf AdMob 26 mei, in het rapport, uitgegeven door de Chinese markt, gebaseerd op Google Android systeem van meer dan appels iPhone. Voor alle soorten mobiele telefoon is opgenomen, neemt de verkoop prijs hoog is, het gewone volk te accepteren en belemmeren de populariteit van het Android-systeem. Daarom zal zijn van de huidige trend van de mobiele telefoon markt entry-level Android grote mobiele telefoon fabrikant slagveld.

Dit is de X850 van de Chinese beroemde fabrikanten van mobiele telefoons ZTE lanceerde haar eerst in de binnenlandse mobiele telefoon. Het systeem, Voor smartphones spelers, naam van "ZTE" niet vreemd is, ZTE had laatste paragraaf 4 van de gezamenlijke bracht Microsoft op Windows Mobiele smartphone. De telefoon is uitgerust met een 2,8 inch touch screen van resolutie 320 * 240 pixels. In het systeem en de processor, X850 de nieuwste Google Android 2.1 systeem keurt, het toevoegen van in entry-level markt als gevolg van zeldzame 600MHz CPU en geheugen, geloven dat de romp 100MB aan systeem biedt de krachtige steun aan vloeiendheid.

ZTE X850 configuratie een 3,2 megapixel camera, op hetzelfde moment, het heeft 350 mm, FM-radio oortelefoon-interface, GPS-navigatie, bluetooth functie, en ondersteunen de hoogste 16GB uitbreiding van het geheugen. Daarnaast ZTE X850 biedt ook tal van functie voor draadloze netwerken, ondersteunt de GSM / WCDMA / HSDPA draadloze toegang tot het netwerk en WiFi.

Verschijning:

In vergelijking met andere Android-telefoons op de markt, ZTE X850 kunt gebruiken om kleine jasper beschrijven, de grootte is alleen 102mm 54mm 14,5 mm, geef een persoon een soort van klein en uitstekend gevoel, maar het kan ook enkele grote man soort handgevoel stomact . X850 casco nemen boog ontwerp, casco engineering plastics te nemen, voel me erg goed, het gewicht van het lichtere gewicht, brengen is 100 goud, de batterij dan andere Android-systeem op de markt om een ??mobiele telefoon aan te steken. In zomerkleding op voorwaarde dat relatief weinig zakken, zal geen ziek gevoel.

Krachtige multimedia mogelijkheden:

X850 keurt hoge onderneming MSM7227-chip oplossingen, hebben hardwareversnelling functie voor 3D-animatie, en biedt een krachtige 3D-games.

De eerste is de 3D-games X850: ook al is het een markt voor entry-level producten, maar X850 of geeft een redelijk goed spel. De auto loopt een Raging 2 (Raging Thunder 2) de 3D-racespel, met versnelling sensoren, gemakkelijk te manipuleren, stem, die niet springen kader fenomeen. Met de marktprijs ten opzichte van dezelfde smartphone spel, glad graad is uitstekend. De auteur gelooft in het model om de mobiele telefoon markt instapmodel, 3D-spel is niet droom!

Ten tweede is er de ondersteuning van dynamische desktop: X850 ingebouwde nieuwste Android 2.1 clair, ondersteunt tot 5 pagina's van het bureaublad, en ondersteuning van de Widget, wanneer het gebruik van dynamische desktop-achtergrond animatie.

X850 tegelijkertijd met een krachtige audio-en video-mogelijkheden: steun aan het gemeenschappelijk MP3 / MP4-bestanden AAC / spelen in de markt wuzhenhuaplayer downloaden andros, kan nog steeds kijken RMVB video. Installeer telefoon televisie en mango TV gebruik Wifi-netwerk, moet u je zelf "de Mini TV".

No comments:

Post a Comment