Saturday, January 12, 2013

Android Apps Fotografen zou graag gebruik van

Android Apps Fotografen zou graag gebruik van

Fotografen over de hele wereld genieten van het bewerken en aanpassen van hun foto's om iets unieks te creëren. Het is letterlijk moeilijk om een ??gepassioneerd fotograaf die niet bewerken zijn of haar foto's te vinden. Met de vooruitgang van de technologie, hebben Android-smartphones in geslaagd om zich een aantal van de meest populaire draadloze apparaten onder professionele fotografen ... en zelfs degenen die te klikken foto's genieten gewoon voor de lol. Nu, waarom is dit zo? Vooral omdat Android-telefoons worden nu ontwikkeld met krachtige camera's (samen met een verhoogde megapixels), het maken van films mogelijkheden, en alle andere functies die zou hen niets minder dan een goede digitale camera. Maar naast al deze featurestheres iets meer die deel uitmaken van deze smartphones zo populair. Nog steeds denken? Cmon Ik heb het over de Android apps die worden gecreëerd voor het bewerken en aanpassen van foto's. Software technici actief op het gebied van Android applicatie-ontwikkeling zijn het creëren van een aantal fantastische foto's te bewerken apps die elke fotograaf wo

uld graag downloaden en te gebruiken. Laten we controle van een aantal van hen:

PicSay Dit is een van de populairste Android applicaties worden gebruikt door fotografen wereldwijd. De krachtige software vergemakkelijkt gebruikers in het aanpassen van foto's met de verscheidenheid aan functies die het biedt. Van kleur correcties en uitsnedes van het beeld, het toevoegen van tekst in tekstballonnen en titlesPicSay kunt u alles. Bovendien is de app kunt u ook sticker-achtige graphics en effecten toe te voegen aan uw foto's. PicSay vergemakkelijkt ook gebruikers om de rode ogen te verwijderen en meer op maat gemaakte effecten toe te passen. En tot slot, de budget-vriendelijk, zodat je niet hoeft te een gat in je zak terwijl je geniet van het bewerken van uw foto's.

Photoshop.com Mobile volgt de PicSay applicationtheres Photoshop.com Mobile voor elk individu whos geobsedeerd met fotografie. De nuttige software is gemaakt door Adobe Systems (een onbetwiste pionier in de wereld van de fotobewerking) en wordt geleverd met een aantal echt leuke functies zoals bijsnijden, kleur aanpassen, en beeldrotatie. Dit is een applicatie die fotografen met Android-telefoons niet kunnen veroorloven om te negeren.

Vignette Een ander zeer populair Android app, Vignette is erg handig wanneer u op zoek bent om te filmen of flash effecten toevoegen aan de beelden die u hebt geklikt met behulp van uw Android-smartphone camera. Met meer dan 46 verschillende effecten, 15 unieke frames, samen met zoomen en bijsnijden facilitiesVignette is een must-have applicatie voor alle Android-smartphone-gebruikers die graag te klikken foto's. Een aantal van de effecten die worden aangeboden door Vignette zijn Lomo, polaroid effecten, tilt-shift, enzovoort.

FxCamera Last maar zeker niet de minste, theres FxCamera voor

die smartphone-gebruikers die houden te klikken en het aanpassen van foto's. Als fotografen willen hun passie te genieten, moet FxCamera wezen worden gedownload. De applicatie is eerder vergelijkbaar met een aantal populaire iPhone-camera apps zoals Picoli, PhotoBox, en CameraBag. Een aantal van de effecten die worden aangeboden door FxCamera zijn ToyCam, Polandroid, Fisheye, en Warhol.

Dus, deze waren enkele details over Android apps die kan worden gebruikt voor het bewerken en aanpassen van foto's. In het geval dat iemand op zoek is naar meer informatie over de functies van deze applicaties, kan hij of zij terecht op de officiële website van de app makers.

No comments:

Post a Comment