Saturday, January 12, 2013

Android Browser Plugin Development Voeg nieuwe vaardigheden aan uw mobiele browser

Android Browser Plugin Development Voeg nieuwe vaardigheden aan uw mobiele browser

Android ondersteunt plug-ins. Van het bouwen van een cross-browser applicatie door gebruik te maken PhoneGap, waarvan de kenmerken kunnen worden verlengd dmv plug-ins, het runnen van een specifiek programma in de Android-omgeving, alles werkt met ondersteuning Plug-ins '. In dit artikel rechtvaardigt het gebruik van plug-in, terwijl ook het geven van de lezers inzicht in de reden waarom de trend van plug-in reisde van web op de mobiele sector zelfs. Reis van web naar mobiele\u003e

Browsers had een betekenis pas na jaren '90 toen internet was in de groeifase. Dit is wanneer gebruikers de behoefte van interactie met de computer en het aansluiten van met gebruikers over de hele wereld gevoeld. Zoals het web vorderde, internet werd een essentieel ding. Dit leidde tot de zoektocht naar een ideale browser die zou gebruikers in staat om een ??overvloed aan activiteiten uit te voeren zonder veel gedoe. Echter, browsers altijd beperkingen, en het creëren van een nieuwe browser verrijkt met meer en meer functionaliteiten niet mogelijk was in elk kort interval. Vandaar dat het concept van de tot stand kwam.

Idealiter plug-in is een stukje software, die specifieke vaardigheden draagt ??bij aan de browser. Het gebruik van (Application Programming Interface) API kunnen externe creëren plug-ins die interageren met de browser. Prominente Android Plugins

Het beste voorbeeld van is Adobe Flash. Adobe Flash is de meest krachtige plugin, waarmee gebruikers ingebedde Flash websites en video's te bekijken, anders niet beschikbaar voor apparaten die geen Flash ondersteunen.

Android plug-in voor Eclipse dient als nog een andere prominente extensie. Eclipse wordt een volledig functionele, gratis, Java IDE, de plug-in kunnen gebruikers Android-specifieke projecten te creëren, te compileren en de Android Emulator gebruiken om te rennen en te debuggen. Deze plug-in voor Eclipse configureert automatisch compiler instellingen en creëert bestanden. Dit bespaart de kostbare ontwikkeling en vermindert de leercurve, waardoor ontwikkelaars om tijd te investeren in het creëren van fantastische Android apps.

De android plugin ontwikkeling / programmering praktijk heeft zelfs borduurde voort op het meest prominente cross-platform mobiele applicatie-ontwikkeling kader. PhoneGap maakt apps draaien in bijna elke mobiele omgeving: iOS, Android, Windows, Blackberry en nog veel meer. Normaal gesproken PhoneGap ondersteunt native plugins. De ontwikkeling van extensies is mogelijk omdat PhoneGap toepassingscontainer bloot oorspronkelijke besturingssysteem functionaliteit om JavaScript-gebaseerde applicaties. Inheemse plugins in PhoneGap zijn niet de reguliere add-ons in desktop browsers. Ze laten de derde-partij of de gemeenschap om de capaciteit van de PhoneGap kader uit te breiden door middel van aangepaste code ontwikkeling en de native code bloot te stellen aan uw apps via de native-to-JavaScript brug. Dit stelt ontwikkelaars in staat om bloot elke inheemse bibliotheek of kader om de PhoneDap toepassing, de uitbreiding van haar vermogen om geen limiet.

No comments:

Post a Comment