Monday, December 31, 2012

Android 4.0 7 Inch capacitieve scherm Ampe A76 8gb Tablet Pc

Android 4.0 7 Inch capacitieve scherm Ampe A76 8gb Tablet Pc

Ampe A76 Elite versie Tablet PC met behulp van het nieuwe gebouw modieuze verschijning, ultra-dunne gestroomlijnd lichaam, mode keuzes, is een van de meest dunne plaat. Pick-up 7,0 inch breed Hoek display verschijnt, is doorlatend sterk, aanraakgevoelige reactie, de precieze positie, lange levensduur, en andere aspecten van het voordeel, in combinatie met een pure touch screen, dan andere flat in werking model concave en mooi diploma op een meer opvallen. Perfect zowel het gebruik van gebruiker gevoel en dragen draagbaarheid, gemakkelijk aan te brengen in de zak of tas, kan meer optionele hand-held gebruik maken van een enkele hand.

Ampe A76 Elite versie Tablet PC () met behulp van Allwinner van nieuw ontwikkelde A13 processor chip, omgaan met een hoge frequentie 1 GHz, prestaties van de machine is beter. In het systeem Ampe A76 Elite versie met behulp van de nieuwste Android 4.0.3-systeem, en de algehele prestaties verbeterd ten opzichte van 15%. De prestaties van het systeem aanzienlijk verbeterd, en maken het soepeler, en voldoen aan de gebruikers van het spel, zoals het Internet meer entertainment ervaring. Op hetzelfde moment, het Android-platform heeft meer dan miljoenen massa software en games kunt downloaden en installeren gebruik sterk, verrijkt de gebruiker de toepassing en ervaring.

Ampe A76 Elite versie Tablet PC realiseerde de volledige 1080 P hd video rechtstreekse uitzending, algemeen RMVB, AVI, WMV, MKV, VOB, MOV, FLV, ASF, DAT, MP4, 3 GP, MPG, SWF, TS, etc allemaal videoformaat , genieten van de audiovisuele feest. Vanwege de uitstekende weergave van Mail 400 onafhankelijke weergave chip, tegelijkertijd, een hoge frequentie en op basis van de 512 M DDR3 cache en zwaartekracht inductie functie sterk het spel / programma vloeiend en gegevensverwerking snelheid, kan gemakkelijk weelderige 3 D games van de perfecte show indringend en levendig.

A13 A10 chip verder de chip bovenaan de energiebesparende ontwerp zal verminderen laagste stroomverbruik van de machine en in een laag stroomverbruik in de werking van de geoptimaliseerde en energiebesparende meer uitstekend warmte wordt gereduceerd met 28 % of meer. Betere koeling technologie, meer lage calorische waarde, de ervaring van de consument directer en sorching zomer, ontspannen en ervaring.

De MID () het leven staat rechtstreeks van invloed op de gebruikerservaring. En in MID streven naar licht en dun vandaag, door het verhogen van de batterij capaciteit om een ??lange levensduur te bereiken is niet praktisch. Ampe eerste gebruik "intelligente dynamische achterverlichtingsregeling technologie" in A76 elite versie, de innovatie van de energiebesparende technologie kan de helderheid van het scherm aan te passen intelligente, laat het met de toepassing en de inhoud veranderen en verandering, om een ??echt intelligente provincie elektriciteit verder te versterken, om voorkomen dat sommige van de onnodig stroomverbruik. In vergelijking met andere A8 kern MID energieverbruik met 45%. Daarnaast nog de PMU DVFS van dubbele energiebesparende technologie die gebruikt wordt, om te kunnen om het systeem te optimaliseren machine bieden het stroomverbruik van de strategie, maximum het verminderen van het geluidsniveau en stroomverbruik, aanzienlijk verlengen de duurzaamheid en de levensduur van de batterij, het realiseren van de MID 20 dagen stand-by en super leven.

Android 4.1 Jelly Bean Os

Android 4.1 Jelly Bean Os

De nieuwste Android 4.1 Jelly Bean besturingssysteem heeft formeel op de eerste producten op de heetste release van de mobiele software, de Samsung Galaxy Nexus HSPA hebben, of Evolved High-Speed ??Packet Access ..

Het naderen van slechts een paar weken direct na de enorme plons in eind juni op Google's I / O Developer's Conference, werd de release van de nieuwste mobiele telefoons met de nieuwste Android-lancering en de uitgebreide extra functies geïntroduceerd in een Google-kort artikel met de ontwikkeling.

Gebruikers van oudere Galaxy Nexus HSPA eenheden die het beheer van oude edities van Android zal binnenkort krijgen e-mails op hun modellen te vertellen dat de nieuwe code is er uit voor sla en het opzetten, op basis van de post.

Eigenaren van een aantal andere Android-ontwerpen van mobiele telefoons kan zelfs het duurde niet lang verwerven media van verkrijgbaar verbeteringen als ze blijven worden aangeboden, in overeenstemming met Google. "Up up komende voor Jelly Bean: alle Galaxy Nexus, Nexus S, Motorola Xoom en, natuurlijk, Nexus 7, dat later zal met Jelly Bean schip op deze maand," de weblog bericht gemeld.

Android 4.1 Jelly Bean wordt geleverd met een verandering die is zeker hulde betalen aan Apple's Siri voice-activated zoeken, die het mogelijk maakt dat mensen spraakopdrachten dicuss om het apparaat in plaats van tikwerk aan het toetsenbord. Verder een nieuwe bezoeker aan Android 4.1 is Google nu, wat zullen gebruikers te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben op de vlieg, in overeenstemming met Google. "Google waarschuwt Nu de dag van vandaag weer voordat je begint je stemming, hoe veel verkeer verwacht mag worden voordat u vertrekt naar het werk of misschien uw favoriete team de score als ze aan het spelen bent Er is geen graven geëist:. Kaarten komen op dit moment heb je ze het meest, "afhankelijk van Google.

De vooruitgang naar Jelly Bean ook veel beter effectiviteit, opgenomen zoekfuncties, een nog beter beheersbaar techniek om software pictogrammen schikken op het beginscherm, voice typen is dat mogelijk offline samen met een verhoogde mededelingen interface die mensen in staat stelt te reageren op agendaherinneringen, e-mails en Ook teksten zonder dat elk van deze apps te openen, volgens de vóór eWEEK rapporten.

De moderne Galaxy Nexus HSPA mobiele telefoons op dit moment te koop voor $ 349 in de Google Play winkel, met het verschepen dagen van 1 tot 2 weken, goede blog.

Op het besturingssysteem voor mobiele telefoons markten, Google is in een woeste strijd met Apple en de bijzondere iOS-programma, welke bevoegdheden zowel de iPhone plus de iPad. Terwijl Google is vooruitgang naar Android bouwen, Apple speedramp voor de release van iOS 6, die niet alleen beschikt over een veelheid van extra functies, zal echter bieden u een eigen kaarten applicatie, die schakelt Google Maps.

De 2 organisaties hebben genoeg om te strijden voor de naderende maanden. Een mag bekijken en beoordelen ontdekt dat iOS en Android OS met elkaar handvat ongeveer 82 procent van de smartphone-sector in het eerste kwartaal van 2012. Hoewel Google heeft behandeld zijn reclame en marketing delen met veel verschillende producten, is Apple constant houden met slechts een eigen technologie.

Android 4.0 ICS tablet Ainol Novo 7 Aurora recensie!

Android 4.0 ICS tablet Ainol Novo 7 Aurora recensie!

Degenen die waren gebroken hart over de Ainol Novo 7 Advanced uit te gaan van de productie, hoeft niet meer verloren voelen, voor een nieuw slanker en gemener machine gestart is, uit te rollen van de alomtegenwoordige productielijnen van Shenzhen, China! het is een wonder iedereen kan bijhouden hoe snel deze industrie is aan het veranderen. Je koopt wat je denkt is een fatsoenlijke tablet en dan 2 weken later nog een tablet komt om hem te vervangen voor dezelfde prijs met specs die je 2 weken oud tablet gevoel als een verbijsterde dinosaurus te verlaten.

De nieuwe tablet die is ingesteld op het huilen maken of springen van vreugde is officieel van start gegaan, MAAR! en een grote maar! Dit artikel is nu niet op voorraad overal, net als de geavanceerde versie, echt in het kort het aanbod onder de markt, kunt u zelfs zien dat iemand nog steeds te wachten op zijn 15/1/2012 niet verzonden order op pandawill, als ik weet, is er maar een site hebben dit in voorraad, dat is SpeMall.com. \u003e

Sommigen zullen misschien in de war raken door de specs als ze zien er bijna identiek is aan de - er is een groot verschil tussen deze twee zwaargewichten en het is de reden voor hogere prijskaartje van de Novo 7 Aurora's ... de Aurora heeft een sprankelende, scherpe en glanzende IPS 5 punt multitouch-scherm en is de eerste 7 inch tablet in de wereld die multi-touch suppport met een IPS display, dat is veel sneller reageren dan capacitieve de Novo 7 Elf-scherm. Beide tabletten zijn en hebben elk een 1,5 GHz Allwinner Veel-Core-processor (firmware die op 1,0 GHz) met 1 GB DDR3 RAM.

Sommige vragen zich af of het heeft bluetooth, ja het doet, maar alleen de-Bluetooth-Share 'functie, die moet adequaat genoeg zijn voor de meeste, zo niet - deze tablet is niet voor jou. Ook een ander grote vraag is de Android Market - wordt gesteund uit de doos? het antwoord is een volmondig, NO. Het zal echter niet lang meer duren totdat iemand kraakt en ik heb woord dat iemand op het nu! - Met de Android Market vaste, zal de Ainol Novo 7 Aurora dicht bij het nemen van de kroon voor 7 inch tablet die uit China (voor een paar maanden).

De Novo 7 Advanced is dood, lang leve Aurora!

Specificaties:

CPUAllwinner A10 1.5GHz (huidige firmware draait op 1,0 GHz)

GPU: Mali 400

OSAndroid Ice Cream Sandwich 4.0

Memory1GB RAM, 8GB Nandflash gebouwd in

Voeg tot 32 GB via micro sd kaart

Screen7 "Capacitieve 5 punten Multitouch scherm

IPS grote kijkhoek HD 1024 * 600px

AudioBuilt in luidspreker

Ondersteunde audioformaten: MP3, WMA, APE, FLAC,

VideoSupports 1080p video's: MKV, AVI, VOB, MPG, FLV, RMVB.

Wat is er nieuw

IPS HD brede kijkhoek Multitouch scherm

Meer Live Memory: 1 GB RAM

Ice Scream Sandwich OS

Gratis Hdmi kabel

Functies en hoogtepunten

ICS 4.0

1024 * 600 px

1GB RAM

Flash 10.3

Android 2.3 Gingerbread

Tot 1,5 GHz processor A10

HDMI uit 1080p

Ebook ondersteuning

Gsensor

Mini-USB-poort

Wifi 802.11b/g/n

Slank lichaam

3,5 mm audio jack

Front Camera van 2.0MP

Camera2.0 MP Front Camera

BatteryBuilt in Battery Tot 6 uur via wifi, 35 uur audio tijd, 8 uur video

U kunt de Ainol Novo 7 Aurora op SpeMall voor $ 159.99 (8/16GB op voorraad)!

Android 2.2 System netbook

Android 2.2 System netbook

Op dit moment is een nieuwste en prachtige Android 2.2 tablet-pc werd gelanceerd in de China wholesale-elektronica markt, deze Android 2.2 tablet-pc heeft een sterke functie, hoge prestaties, goede kwaliteit, comfortabele touch screen, prachtig design en anderen verdiensten. Deze Android 2.2 tablet-pc heeft veel verschillende modellen, en elk heeft zijn eigen aantrekkingskracht. U verdient een van hen

Nu is er een soort product van Android 2.2 tablet-pc, namelijk, VIA 8650 Androïde 2.2 7 inch 800MHZ WIFI Tablet PC (). Het ondersteunt een groot aantal functies, zoals WiFi, meerdere talen, externe micro SD (TF) kaart met een maximale capaciteit van 32GB, en ga zo maar door. In vergelijking met zijn fantastische functies, zijn de prijs verleidelijk en wenkend. Het verkoopt alleen 105,47 dollar op Umibuy.com

Deze tablet PC ingebouwde microfoon met hoge kwaliteit stereo luidspreker, maar ook ingebouwde 30, 0000 pixels camera, het beeld is zeer scherp en gedetailleerd door deze camera. Er wordt vermeld dat het scherm is comfortabel, het Touch Panel is TFT Touch Screen (multi-touch), het bereiken van pagina's en afbeeldingen in-en uitzoomen. Media File / Audio bestandsformaten van deze tablet computer ondersteunt MP2, MP3, WAV, AAC en WMA. De formaten van videobestanden zijn [MPEG1/2/4, MJPG, H263] (1280720) resolutie, H264 (720 480) resolutie. Foto bestandsformaten ondersteunen: JPG, JPEG, BMP en PNG. Uit deze vindt u dat dit soort PC wordt op grote schaal gebruik. Al deze zijn de basiskenmerken van deze Android 2.2 tablet-pc. Het heeft vele andere voordelen die u kunt ervaren van het.

Deze prachtige Android tablet-pc biedt een nieuwe prijs benchmarks dat alle andere goedkope tablet-pc's moeten nu te bereiken. Het is de pionier. En ondertussen, deze uitstekende Android touch screen tablet-pc is de perfecte manier om het web, e-mail, multimedia, e-boeken en spelletjes te ervaren in stijl, altijd en overal. Met behulp van deze fantastische Android 2.2 tablet-computer () om het web te surfen, e-books lezen, video's bekijken en films, spelletjes spelen, verzenden en ontvangen van e-mails en blijf op de hoogte van uw werk terwijl u uit en over.

Het is de beste belang is van de lage prijzen, hoge kwaliteit en fijne verdienste van deze VIA 8650 Android 2.2. De goed ontworpen op het touch screen is eenvoudig te bedienen, en de compacte afmetingen is draagbaar te dragen.

Deze perfecte computer is uit China online dropshipper, en je kunt het kopen van Umibuy.com (www.umibuy.com). En je zal andere interessante tablet-pc accessoires die u graag in deze online winkel. Umibuy.coms plicht is voorzien van de beste producten en de snelste levering.

Android 2.2.1 Update - Nieuwe Android Gmail en meer

Android 2.2.1 Update - Nieuwe Android Gmail en meer

Android 2.2.1 Update is net vrijgegeven en ik heb de mijne voor mijn originele Droid telefoon op dec 10, 2010. Het is nog steeds heet Froyo , maar heeft een aantal zeer opmerkelijke verbeteringen. De nieuwe Android Gmail- programma is mijn favoriet.

Grote veranderingen aan Droid Gmail / Android Gmail ... hoe je het noemen . De dingen die me lastigviel de meeste zijn nu opgelost. Ik kan de meeste alles wat ik nu nodig hebben recht uit mijn Android 2.2.1 verbeterde Droid telefoon.

Lees verder om te zien wat er veranderd is ... en hoe u kunt zelfs de nieuwe Gmail als uw telefoon niet heeft ontvangen van de Android 2.2.1 -systeem nog bij te werken. ( disclaimer , de telefoon moet minstens Android 2.2 worden uitgevoerd om te krijgen en gebruik maken van de nieuwe Mobile Gmail App)

Hier is een lijst met items die zijn gewijzigd sinds Froyo 2.2.1 kwam op de scène:

* Nieuwe Twitter Widget

* Nieuwe Amazon Widget

* Nieuw Nieuws

Android 3.0 tabletten in 2011

Android 3.0 tabletten in 2011

Eerder deze maand, Google onthulde een aanstaande Motorola tablet, een potentiële concurrent van de iPad, die waarschijnlijk zal worden aangedreven door een processor krachtiger dan Apples A4. De tablet zal draaien het Android 3.0 (Honeycomb?) OS, die volledig is geoptimaliseerd voor tablets.

De gebruikersinterface is ook enigszins uniek voor een tablet, de Motorola tablet geen fysieke knop voorzien. In tegenstelling tot de iPad, die een enkele fysieke home-knop gebruikt, zal de Motorola tablet te gebruiken virtuele knoppen die zich kan aanpassen als het apparaat wordt gedraaid. Helaas, Rubin was niet al te aanstaande over de technische specificaties en hij alleen liet doorschemeren dat de tablet wont gepland voor een tijdje. De tablet zal gebruik maken van een onbevestigd Nvidia-processor, maar als de Motorola tablet maakt gebruik van de dual-core Tegra 250, zal het sterker dan de iPad in termen van ruw vermogen en 3D grafische prestaties. De Tegra 250 sport dubbele ARM Cortex A9 cores die kan draaien voor tot 1 GHz per stuk. Het platform ondersteunt ofwel 512 of 1 GB geheugen.

Acer, in de andere hand, heeft uitgesteld zijn Android-tablet. Op het eerste, het plan om een ??2.x Android te wijzigen om te werken aan de tablet. Uiteraard is de beslissing om de release uit te stellen ten gunste van de Honeycomb is een goed idee als de nieuwe Android-versie volledig is geoptimaliseerd voor gebruik op een tablet. De optie om te wachten op Honeycomb zal ook bespaart Acer veel hoofdpijn en gedoe, omdat het omzetten van een smartphone OS te draaien op een tablet misschien niet een eenvoudige zaak. Helaas, het zal ook betekenen dat Acers tablet zal zijn voorsprong te verliezen bij de invoering van een Android-tablet.

Motorola en Acer zijn niet de enige fabrikanten om Android 3.0 tabletten geven. De verwachting is dat een hele hoop van Honeycomb tabletten zal fysiek worden tentoongesteld op de CES 2011, zelfs dus we moeten een aantal tabletten dat ook zal draaien de mindere Android 2.3 Gingerbread verwachten.

Android 3.0 zal niet alleen beschikbaar zijn op tabletten, hebben sommige fabrikanten aangekondigd de komende Android 3.0 smartphones. De Samsung Galaxy S2 wordt verwacht dat Honeycomb hebben als besturingssysteem, terwijl Google zal ook los Nexus Two die gebruik maakt van Honeycomb. De PSP Phone kan ook worden aangedreven door Android 3.0. Details over de Android 3.0 zelf zijn nog weinig voor, maar het is veilig om te veronderstellen dat de Honingraat zal worden ontwikkeld op het Android 2.3-platform, samen met verbeteringen die emuleren sommige functies gevonden in Appels iOS 4.2.

Android 2.2 System Media Player Geef Meer functies To You

Android 2.2 System Media Player Geef Meer functies To You

Je mag wel eens gehoord HDD media player vele malen, maar dit keer, Martwoot.com laat dit nieuwe model, Android 2.2 HDD media player, die Android-systeem vast te stellen, zal het een warme golf te brengen aan alle klanten, zoals Android-systeem is zo populair in de markt nu

Android-systeem is zo populair in de markt nu, speciaal voor smartphones. U kunt genieten van bijna duizenden Android apps op Android online winkel of een andere website. Maar we zijn er zeker van dat je nooit ziet u een mediaspeler doos met Android-systeem, verder, het is nu Android 2.2 systeem. Dit is een nieuwe test voor dit systeem op een mediaspeler box. Nadat u verbinding hebt deze speler op uw TV, zal je het nog op een groot scherm. Dit is meer cool dan een telefoon.

Android 2.2 mediaspeler doos, met hoge definitie 1080P, kunt u tv kijken tot leven komen met de kracht van Android. Kammen TV, internet, en Android apps, zal deze mediaspeler brengt u deze allen, nooit missen een van hen.

U heeft misschien een Android-smartphone of Android-tablet-pc, maar we zijn zeker dat je zal nooit denken dat uw TV ook Android-systeem heeft, en nu, dit is verkrijgbaar met Android 2.2 systeem. Chatten via de Twitter-app? Tuurlijk! Het delen van foto's via Picasa? Natuurlijk! Het weer bekijken door middel van Weer Bug? Geen probleem! Ervaar het Android-besturingssysteem in een nieuwere, grotere manier!

Met een Ethernet-kabel, kunt u deze Android 2.2 mediaspeler box aan op een thuis-of bedrijfsnetwerk. Dus, met het, je typt gewoon in wat je maar wilt om naar te kijken, en het zal het voor u vinden. Bekijk uw favoriete video's, foto's, toegang streamen van muziek of video's, spel YouTube, en doen andere dingen die je kunt doen online, net als uw PC. Dus, kunt u vragen of er websites die past met TV, ja, nu 's werelds beste websites zijn geperfectioneerd voor televisies.

'S Avonds, na een hele dag werken, zal u zitten met uw familie om uw geliefde TV-programma te genieten. Dit is wat doen de meeste familie. En nu, met deze Android 2.2 mediaspeler inschakelt, kunt u deze aansluiten op uw 50 inch flat screen.

Onmiddellijk, kunt u genieten van de streaming muziek en video's! Wat een wonderbare zaak is dit! Verder kan het internet uitgegroeid tot een familie activiteit. Al deze dingen worden gedaan koop deze leuke android mediaspeler.

By the way, het lichaam van deze media player box is klein. Het is eenvoudig te maken en. Dus het bespaart veel ruimte voor u, vooral als je kamer niet te groot is. Met afstandsbediening, zul je nooit opstaan ??om uw TV te bedienen. Gewoon de knop op de controller, links, rechts, omlaag omhoog, en bevestigen, ect. Dan is de TV zal werken als uw verzoeken. En geniet van uw programma's.

Tot nu toe, wilt u misschien deze mediaspeler doos snel te krijgen, maar zorgen te maken over de prijs, geen probleem, zal Martwoot.com bieden u dit prachtige product met wholesale-prijs nu. meer informatie, kunt u meer informatie op onze website.

Sunday, December 30, 2012

Android - WhatsApp Messenger Journey

Android - WhatsApp Messenger Journey

We zijn te gebruiken om met de markt van de boodschapper, zoals skype, Yahoo!!, Enz. Zelfs is als we de look voor de markt van de groep messaging veranderd extreem niveau. Echter, een bedrijf onhoorbaar vormde een franchise voor berichten die debatably is uitgegroeid tot de markt chef, terwijl het bijhouden van de eigen persoonlijke en uitzonderlijke pad.

Maar tegenwoordig heeft geleverd een uitstekende 1 miljard berichten / dag. WhatsApp voor Android, iPhone, Windows, Blackberry, enz. Deze cross-platform mogelijkheden van WhatsApp Messenger heeft zet in de voorkant van een andere soevereine messaging apps.

WhatsApp Android is vooral en toonaangevende nummer een betaalde social networking applicatie in de Apple App Store. Het is gedownload door meer dan 10 miljoen downloads op Android met 369.270 beoordelingen van gebruikers. Dat "de reden waarom WhatsApp Android wordt beschouwd als de meer dan bijna alle andere communicatie-applicatieplatform.

De markt is samengevoegd, heeft WhatsApp voor Android hield zijn hoofd meer en meer op en bleef om uit te voeren. En allemaal te wijten aan het gebruik ervan in 250 landen met een opname van 750 netwerken.

WhatsApp Messenger heeft niet besteed een cent voor marketing en daadwerkelijk actief vermeden de schijnwerpers, maar ze alleen het verlenen van een interview voor de lancering van de WhatApp Messenger. Ze hebben iets laat zien dat ondernemers comfortabele kamers voor maximaal bloggers en schrijvers, en adverteren elk hoogtepunt, update en financiële ondersteuning verklaring.

Team van de WhatsApp heeft toegekend zijn privacy en is nu pas begint te openen. En het 's niet voor concentratie;. Ze gewoon extra support team is bijna volledig opgebouwd uit ingenieurs ongeveer 17 tot 20 medewerkers.

Bovendien is de onderneming hasn 't nagestreefd project activa, terwijl dat hasn' t verboden het van boeiende wat geld. Hij erkende de financiering van vorig dit jaar van Sequoia, die zij probeerde te blijven vertrouwelijk en nu pas echt te erkennen, ook al is het bedrag dat nog een heimelijke. Eigenlijk, aldus Jan Koum, WhatsApp 's CEO en mede-oprichter, de deal was spontaan en was vooral strategisch.

Bovendien, volgens Koum het bedrijf in staat is geweest om te beschuldigen omdat het heeft een zeer stevige, vlekkeloos en gerichte product dat doesn 't zien reclame. Daarnaast zei hij dat WhatsApp niet is bezorgd bij het gebruik van gebruikersgegevens aan de consument richten met marketing boodschappen.

Volgens Koum, de beslissing om te schakelen van een gecompenseerde structuur begin heeft geholpen het bedrijf te worden "cash flow positief," en het is ook toegestaan ??hen om zich te concentreren op het vergroten van de acceptatie van het product zonder verstorende over te gelde maken.

Saturday, December 29, 2012

Hoe beginnen met het maken Android en iPhone apps

Technologie heeft echt invloed gehad op de manier waarop we leven en uit te voeren onze dagelijkse klusjes. De meerderheid van de mensen die al een eigen handheld apparaten zoals telefoons en tablets die ze gebruiken voor persoonlijke doeleinden en ook voor het bedrijfsleven. Daarom, als je een ontwikkelaar bent, de meest winstgevende niche kun je wagen in is iPhone en Android app creatie. Omdat er verschillende gebruikers zijn, kunt u de iPhone apps van goede ideeën en maken een fortuin.

Voordat u begint met het maken van een toepassing, is het belangrijk dat je goede ideeën hebt. Deze niet automatisch komen voor iedereen. Er zijn een aantal mensen die zijn erg goed in het identificeren van levensvatbare en verhandelbare ideeën die kunnen worden gebruikt om een ??zeer goede applicaties te maken. Als u een van hen, dan bent u goed om te gaan. Denk aan een geweldig concept.

Zo niet, dan kunt u denken aan de dingen die je doet elke dag beginnen zonder gebruik van uw telefoon. Hoewel ze lijkt misschien niet praktisch, is het mogelijk dat een bepaald aspect van de gereedschappen die u gebruikt om de taken uit te voeren kan worden geïntegreerd in een telefoon. Dus, denk aan zo veel ideeën als je kunt.

Zodra je een idee hebt, te bewaren. Er zijn veel mensen die er die zou geen twee keer na te denken voordat het stelen van uw idee. De beste manier om dat te doen is door het informeren van de Apple-team over de toepassing die u gaat ontwikkelen. Geef wat weinig details over de functionaliteit. Echter, niet te ver gaan met dat. Geef ze een beetje informatie die niet geven ze het hele plaatje, maar het is net genoeg om je idee te beschermen.

Als u werkt met andere ontwikkelaars, dan is het risico nog groter. Elk van hen zou stelen van het idee en ga solo, of verkopen aan andere mensen. Daarom is het raadzaam om maatregelen om te voorkomen. Voordat u begint met het maken van de app, hebben de ontwikkelaars teken documenten die hen binden van de bespreking van de baan met externe partijen of het stelen van de ideeën. Dit zal u helpen in rechtszaken voor het geval ze dat doen.

U kunt dan verder ontwikkelen van de applicatie. In de meeste gevallen zijn er verschillende software pakketten die u nodig hebt om te verwerven. Dus, ze aanschaffen. Ze kosten ongeveer $ 99 voor een jaarabonnement. Deze tools, programma's en gidsen zijn erg belangrijk. Dit is omdat zij stellen u in staat om iPhone-apps te creëren, testen en debuggen gemakkelijk hen. Je bent in staat om te controleren of de applicatie werkt prima voorafgaand aan de verzending het in de markt.

Hoe te vermijden Achterblijvende op je android

Mobiele telefoons zijn ongelooflijk ver gekomen de afgelopen jaren. Niet zo lang geleden, mobiele telefoons alleen had de mogelijkheid om te bellen of stuur een basistekst bericht. Tegenwoordig kun je bijna alles met uw mobiele telefoon. U kunt het weer, het beheren van uw agenda, spelletjes spelen, je e-mail, surfen op het internet, video's bekijken, en nog veel meer. De lijst met toepassingen die u kunt downloaden naar je telefoon is bijna eindeloos, en de lijst groeit langer en langer elke dag. Ondanks al deze ontwikkelingen in de technologie, er is een ding dat niet is vastgesteld, en dat is android achterblijvende. Dit komt vooral veel wanneer u probeert om een ??spel te spelen of een video van uw telefoon te kijken. Het goede nieuws is dat er een aantal fundamentele stappen die u kunt nemen om dit probleem te verhelpen.

Een van de eerste dingen die je moet doen is kijken naar antivirus-software en download het naar uw telefoon. Het klinkt misschien als een rare oplossing, maar het feit is dat deze dagen, virussen kunnen uw mobiele telefoon significante invloed en invloed hebben op de prestaties, wat leidt tot android achter. Er zijn veel verschillende antivirusprogramma's gecontroleerd apps die er zijn gratis en effectief zijn. Sommige kosten geld, maar kan bieden meer mogelijkheden, dus dat is een andere optie om te overwegen. Veel van deze apps doen veel meer dan alleen de telefoon af en toe scannen op virussen. Als u een nieuwe app te downloaden, zullen veel van deze antivirus apps automatisch controleren elke individuele een voor virussen. Sommigen van hen hebben een autodiefstal functie, die is leuk geruststelling voor het geval uw telefoon ooit gestolen.

Een ander ding dat kan leiden tot android's met uw telefoon is de levensduur van de batterij. Zodra uw batterij bijna leeg is, begint de telefoon achterblijvende meer en meer problemen veroorzaakt. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om de levensduur van de batterij op de telefoon te helpen. Een van de dingen die je kunt doen is het downloaden van een app die zal helpen om uw levensduur van de batterij langer meegaat. Batterijbesparing apps doen dit door het minimaliseren van het aantal dingen in de achtergrond draait, en u de telefoon in de slaapstand wanneer het scherm is uitgeschakeld. Een ander ding is om je helderheid van het scherm lager zet en uw instellingen om automatisch de helderheid. Dit zal helpen omdat een van de belangrijkste dingen die eet-up van uw accu is het scherm.

Terwijl android achterblijvende misschien niet geheel onvermijdelijk is, kan na een aantal van deze fundamentele stappen helpen u voorkomen dat het zo veel als mogelijk te maken. Overweeg het downloaden van antivirus software op de telefoon te houden van wordt aangevallen door schadelijke virussen. Zoeken naar manieren om de batterij te sparen, zoals het aanpassen van je scherm de helderheid en het downloaden van energiebesparende apps. Het doen van deze dingen zullen helpen om uw telefoon draait zo soepel mogelijk.

Hoe de accu te kalibreren op een Android-apparaat

Batterij calibratie is een onderwerp dat veel mensen verwart. Veel mensen zijn onzeker over de stappen die nodig zijn om een ??batterij te kalibreren. In werkelijkheid, de batterij kalibreren is een zeer eenvoudig proces, en iedereen moet in staat zijn om de eenvoudige stappen te volgen. Het is een belangrijk proces, in het bijzonder waar goedkope Android-tablets betreft, en het mag niet worden uitgesteld.

Stap 1 - Gebruik Uw apparaat als Normaal

Als je een nieuwe telefoon koopt, zult u waarschijnlijk worden geschokt over hoe slecht de levensduur van de batterij is. Als u ontdekken, raak niet in paniek, als het wordt een stuk beter. Gebruik uw nieuwe telefoon voor 7 tot 10 dagen. Je hoeft niet al te veel zorgen te maken over hoe je het gebruikt of hoe u in rekening. Het belangrijkste is dat je de batterij op en neer, van vol vermogen tot laag vermogen, een paar keer door de 7 tot 10 dagen periode.

Stap 2 - Gebruik het apparaat tot de accu leeg is na de 10 dagen voorbij zijn, de batterij loopt in de telefoon helemaal naar beneden letterlijk, tot het punt van mislukking. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om dit proces mee te helpen. Als je hebt een zaklamp app bijvoorbeeld, zou u dat op. Dat zal branden nogal wat batterij. Je zou willen inschakelen GPS, Bluetooth enz. Neem alle middelen die nodig zijn om de accu onttrekt.

Stap 3 - Verwijder de batterij voor 10 seconden en vervangen Als uw telefoon wordt automatisch uitgeschakeld, neem de batterij en wacht 10 seconden voordat u deze vervangt.

Stap 4 - Charge Overnachting, terwijl Off, voor 6 tot 8 uur Wanneer u de batterij te vervangen, laad uw telefoon tot 's nachts voor een goede 6 tot 8 uur.

Stap 5 - Gain Root Access Met behulp van visionair U root-toegang nodig om de volgende fase te voltooien. Een gemakkelijke manier om root-toegang op een heleboel telefoons te krijgen op het moment is het gebruik van visionair. Wanneer u de app start het geeft je de mogelijkheid om te wroeten uw telefoon meteen en een optie om het uit te voeren bij het opstarten. Wat deze app doet is geeft je een tijdelijke root. Het is een goede zaak dat het tijdelijk is. Veel mensen paniek dat ze misschien hun telefoon beschadigen als ze van toepassing zijn een permanente wortel, die je kunt doen als je niet voorzichtig bent en niet weet wat je doet.

Stap 6 - Wissen / data / system / batterystats.bin Nadat je hebt root-toegang is er een paar verschillende opties die u kunt nemen. De manier waarop ik graag om te gaan is met root explorer. Gebruik Root Explorer om te bladeren naar / data / system / en de batterystats.bin bestand te verwijderen. Android zal een nieuwe versie van dit bestand vervolgens te schrijven naar de map. Nadat dit is gedaan, laat de telefoon de accu leeg als normaal.

Een andere manier om dit te doen is door het downloaden van een app genaamd Android Terminal Emulator. Deze app is gratis en is beschikbaar in de Google Play Store. Open de app en schakelen het toetsenbord op. De get root, typ su en druk op enter. Een super verzoek van de gebruiker wordt weergegeven. Toegang toestaan. We hebben nu toegang tot de benodigde bestand dat we nodig hebben. Typ nu "rm / data / system / batterystats.bin 'zonder de aanhalingstekens en druk op enter. Dit verwijdert de batterystats.bin bestand voor je. Zo simpel is het.

Stap 7 - Volledige cyclus voor 2 dagen. Tot 1% Each Day Verwijder dan uw lader en probeer om het gebruik van de accu tot aan het punt waar het gaat om zichzelf uit te schakelen. Dan gewoon blijven gebruiken de telefoon als normaal en hopelijk u zult zien dat uw levensduur van de batterij is verbeterd.

Chinese Android tablet-pc's zijn betaalbaar en goed presteren

Tablet-pc's, het lijkt wel alsof iedereen heeft er een dezer dagen. Ga zitten voor de lunch op elk Panera brood, of bestel een kopje koffie in een Starbucks, en je zult zien dat mensen staren in die magische glazen schermen, het typen van Facebook-updates, tweeten, te genieten van YouTube-video's en wierp boze vleugelloze vogels uit katapulten in een poging om de groene varken dreiging roeien. Helaas kan niet iedereen zich veroorloven de meer populaire merken als Samsung en Motorola. Echter, veel van die would-be tablet kopers kijken uit op een niche in de markt, een die de kwaliteit, high-performance tablet PC's biedt voor slechts een paar Amerikaanse rekeningen: de Chinese Android-tablet markt.

Nu, sommigen van ons hier in het Westen hebben een aantal twijfels over de producten gemaakt in China. Velen hebben misvattingen die een Chinees-gebouwde product dat "goedkope" dienen eveneens van slechte kwaliteit. De trade-off van de prijs versus kwaliteit is boezemde ons vanaf jonge leeftijd met het oude gezegde: "Je krijgt wat je betaalt voor." Dit adagium is van oudsher versterkt door een retail industrie die bedacht al snel dat ze exorbitante prijzen vragen voor hun producten als ze het publiek te overtuigen dat hun product is de best verkrijgbare kwaliteit of de meest populaire ding daar.

Maar dit is een cruciaal verschil tussen de Amerikaanse en Chinese markten, een die vaak verloren in de vertaling (als het ooit is vertaald helemaal niet). De Chinese fabrikanten concurreren met internationale exporteurs voor hun burgers 'hard-verdiende yuan zoveel als ieder ander. Om te kunnen concurreren, ze kijken naar hun eigen en internaliseren op een manier die zijn ontzettend efficiënt. Bijvoorbeeld, het bedrijf Ainol, makers van de Novo 7-serie, afkomstig van hun exclusieve XBurst CPU's en GPU's van een andere Chinese fabrikant, zoals zij deden de rest van hun componenten. Omdat China heeft al de productie-infrastructuur, zijn ze in staat om hun kosten laag te houden om een ??serieuze voorsprong op de concurrentie te verdienen. Dan, in een roman marketing tactiek, ze passeren langs de besparingen voor hun kopers. Stel je voor dat.

Een ander belangrijk verschil tussen onze markten en China is het feit dat, terwijl de meeste van onze tech bedrijven maken producten met internationale export in het achterhoofd vanaf de eerste dag, de Chinese bedrijven in de eerste plaats zijn eigen portie. Om bij te blijven drijven, de Chinese tablet-pc-fabrikanten hadden om te innoveren en producten te creëren die zowel betaalbaar en het contrast in kwaliteit en prestaties tussen een US $ 100 Chinese gebouwde tablet en een US $ 250 geïmporteerd Droid, bijvoorbeeld minimaliseren. De bodem tablet moet niet alleen goedkoop, maar de video's moeten in overslaat 1080p, de batterijen moeten duren, en Angry Birds moet net zo soepel af te spelen op de eigen bodem apparaten als de buitenlandse.

Ik ben geen economie expert, maar ik denk dat ik een punt gemaakt. Ja, sommige malafide bedrijven bestaan ??die laten doorgaan "knock-off" imitaties van populaire tabletten, voornamelijk door het schaduwrijke Internet winkeliers die ze adverteren als "over-stock". Echter, er is een brede selectie van legitieme Chinese gebouwde Android-tablet-pc's die er zijn die met elkaar concurreren net zo hard als ieder ander in de markt. Veel van deze modellen kunnen net zo goed te presteren, of zelfs beter dan vergelijkbaar geprijsde big-merk tabletten.

Als kers op de taart, veel van deze Chinese Android tablets zien er mooi glad, te, zodat u niet daarover het onhandig staart als u deze aantrekt op je volgende bezoek aan de coffeeshop.

Beste Android Tablet Computers - Hoe een Quality WiFi of 3G Tablet PC Kies

De aankoop van een Android-tablet-pc (s) kan een gedoe als gevolg van de grote verscheidenheid beschikbaar zijn. Echter, rekening houdend met een aantal factoren zoals grootte, gewicht, connectiviteit, camera en levensduur van de batterij zal u helpen om de beste Android-tablet computer (s) voor uw specifieke behoeften te kiezen.

Maat Large-scherm leisteen pc's dat wil zeggen mensen met een schermgrootte van 9 centimeter of 10 inch zijn beter geschikt voor het lezen van tijdschriften, omdat het grote scherm maakt de tekst beter zichtbaar dan op kleinere tabletten. Het grote scherm van 9 inch en 10 leisteen pc's elimineert de noodzaak om voortdurend te scrollen om te navigeren.

Groot scherm leisteen pc's zijn ook beter geschikt voor het spelen van games, films kijken, surfen op internet en het typen dan 7 inch tablets.

Gewicht Een lichte leisteen pc is meer wenselijk dan een dikke een. Bij de aanschaf van Android-tablet-pc's te zwaar voor een 7 inch touch tablet is 14 gram tot 16 gram, terwijl voor een 10 inch touch tablet, is de aanbevolen gewicht is 20 gram tot 23 gram.

Gezien het feit dat accessoires zoals een etui en een voedingsadapter gewicht toe te voegen aan uw bagage, en het feit dat je ook zou kunnen hebben om te gooien in een fysiek toetsenbord. De behoefte aan een lichtgewicht leisteen computer niet kan worden over het hoofd gezien.

Connectiviteit De meeste touch tablet-computers zijn voorzien van ingebouwde Wi-Fi die vereist dat u te dicht bij een hotspot of een draadloze router om verbinding te maken te kopen. Als u alomtegenwoordige high-speed data-verbinding wilt, zou je een 3G-tablet-pc te kopen.

Er zijn ook leisteen pc's die 4G LTE, dat is meer geavanceerd dan 3G hebben. Een 4G LTE-of 3G-tablet-pc krijgt u alomtegenwoordige high-speed data-aansluiting en downlink snelheden tot 21 Mbps.

Het is een goed idee om te investeren in een touch tablet-computer die ondersteuning voor korte afstand draadloze interconnectie zoals Bluetooth heeft omdat dit zal helpen u draadloos bestanden overzetten van en naar je PC leisteen.

Camera Gezien het feit dat een touch tablet-pc is niet de beste apparaat om video-en korte broek te nemen. Als je moet een aan te schaffen met een camera, een 3-megapixel camera of beter wordt aanbevolen, omdat het stelt u in staat om bevredigende video en digitale foto's te nemen.

Levensduur batterij Sommige van de beste Android-tablet-computers zijn in staat om u meer dan acht uur batterijduur op een enkele batterijlading. Het is daarom een ??goed idee om dit in te stellen als uw referentie bij het winkelen voor een Wi-Fi-of 3G-tablet-pc.

Corona Produceert Android en iPhone versies tegelijk

In de basis taal, Corona produceert Android en iPhone-versies tegelijk. Ansca het programma, Corona, wordt gebruikt om apps voor zowel de Android en iPhone te creëren. iTunes en Android Market altijd lijst Corona ontwikkeld apps in hun top 10 categorieën.

iPhone en Android applicatie-ontwikkeling

Corona, voor de prijs van $ 349 per jaar, zal de iPhone en Android-ontwikkelaars om een ??app te bouwen en te publiceren en in verschillende formaten beschikbaar in de iPhone en Android. Outsource iPhone-ontwikkelaars en hun Android-tegenhangers hoeven niet afzonderlijk te worden gehuurd. Door het gebruik van dezelfde ontwikkelaars voor beide platforms, de tijd besteed aan het ontwikkelen en oplossen van bugs in geëlimineerd apps. iPhone-ontwikkelaars kunnen gebruik maken van hun talenten in bredere wegen.

Corona maakt gebruik van programmeertaal die is veel eenvoudiger dan Java of C en elementaire taal-ontwikkelaars das Corona's in het Engels commando's. Het is aangetoond dat een iPhone en / of Android-ontwikkelaar kan een Corona-based spel geleverd in acht dagen te krijgen, waardoor u tijd en stress. Opmerkelijk!

Games en Outsourced iPhone-ontwikkelaars

De huidige film Dolphin Tale heeft een game app die is te downloaden op de iPhone, iPad en het Android-systeem. De film is mede-scenarioschrijver, Noam Dromi, die doet ook de marketing, beweert dat zonder Corona, de spelletjes Dolphin Tale niet zou zijn ontwikkeld, en zijn ongelooflijke marketingtruc voor de film zelf niet had kunnen benut. Maak een spel voor een up and coming film. Speel het spel, ga naar de film. Zoals Noam Dromi zegt: "De mobiele telefoon is niet langer een bijzaak,"

Het ontwikkelen van verschillende platformen

Corona is ontwikkeld voor het schrijven van verschillende platforms, iOS versies, en schermformaten. Outsource iPhone-ontwikkelaars kunnen een keer te schrijven en over te dragen of die app naar iOS of Android te bouwen bij de aanraking van een knop. Corona automatisch schalen inhoud op apparaten van Smartphone en tabletten.

Corona maakt gebruik van eenvoudige, maar krachtige API's (application programming interface). Hiermee software programma's met elkaar of als een interface tussen verschillende softwareprogramma's. Corona maakt gebruik van de geavanceerde functies in een API met behulp van slechts een paar lijnen van mens-vriendelijke code. iPhone-ontwikkelaars gebruiken realistische physics in een spel met slechts vijf regels code. Het toestaan ??van uitbesteed ontwikkelaars van de iPhone en Android-telefoon platforms, ontwikkelaars uit Indië (zelfstandige onderneming of groepen) tot grote studio's kunnen creëren chart-topping apps, games en eBooks.

Wat uitbesteed iPhone en Android-platform ontwikkelaars zeggen?

In oktober 2011, een uitbestede ontwikkeld gebruikt Corona om het aantal apps hij / zij produceerde vier tot zes te verhogen. Corona is het helpen van iPhone-ontwikkelaars over de hele wereld door te laten zien het gemak van het creëren van apps. Corona's doel is om ontwikkelaars te helpen slagen en om te bewijzen aan de iPhone en Android dat het gebruik van externe ontwikkelaars een kostenbesparing biedt, is origineel en leuk kan zijn.

Voordelen van Corona iPhone applicatie-ontwikkeling

Top apps die de inhoud en de thema's van de grote films spiegel kan worden ontwikkeld door Corona snel. Corona biedt ook geïntegreerde ondersteuning voor in-app aankoop, banner advertenties, en virtuele valuta. Monetize sneller en eenvoudiger dan in het verleden.

Geen cookie-cutter apps. Bij de ontwikkeling van iPhone-apps, Corona biedt alles wat nodig is verder te gaan dan het gewone. Niet langer hoeft uitbesteed iPhone-ontwikkelaars hebben de code en de programmering andere app ontwikkelen van instrumenten gebruik, kunnen ontwikkelaars een app vooruit voor de iPhone, iPad, en zelfs Android-platform met behulp van Corona te maken apps gedragen en zien er precies hoe deze je ze voor ogen had.

Huur Android Developer Apps voor Jelly Bean OS maken

Smartphones in de wil van Android zijn uitspraak van de stok voor een vrij lange tijd. Te hebben genomen over een mammoet aandeel van de smartphone markt, heeft Android ontwikkeld als de meest geprefereerde besturingssysteem voor mobiele apparaten en tablets. Er zijn vele redenen die kunnen worden geaccrediteerd voor het succes van Android-gebaseerde smartphones en apparaten. Allereerst de 'Android Open Source Project' heeft kunnen steun vergaren van een van de pioniers namen in de mobiele industrie, namelijk Samsung, HTC, Motorola, Intel etc. Ten tweede, de eigen meedogenloze Google's streven verbeteren van de prestaties en de geloofwaardigheid van het platform met periodieke up gradatie heeft bijgedragen aan het succes en de populariteit van Android-smartphones en gadgets. Om de ervaring van een Android-telefoon gebruikers verschillende app ontwikkeling bedrijven te verbeteren zijn op een uitkijkpost toelaten om de van Android-ontwikkelaars in te huren.

De populariteit van Android-apparaten heeft geleid tot de release van nieuwere versies die smartphone-ervaring heeft genomen naar het volgende niveau. De nieuwste versie is de Jelly Bean 4,1 die wordt beschouwd als een van de meest gewilde technologie in de komende maanden. Deze nieuwe versie van Android OS is een snellere, soepelere uitbreiding van de "Ice Cream Sandwich" begiftigd met de eenvoud en schoonheid, zowel op hetzelfde moment. Gemerkt met gemakkelijke vloeiende grafische en textuur, de nieuwe-fanged besturingssysteem heeft veel te bieden op de Android apps en de ontwikkeling van games voor. Het is dan ook geen verrassingen dat veel app ontwikkeling bedrijven zijn het verkennen van de mogelijkheden om de beste Android-ontwikkelaars in te huren om de meest boeiende toepassingen en games te maken.

Toegewijd aan de slimste van alle smartphones, Jelly Bean is een gewoon nog een buitengewone platform dat heeft uitgebreid een veel mogelijkheden om Android-ontwikkelaars om applicaties bedoeld voor uiteenlopende doeleinden te ontwikkelen. Een van de mooiste eigenschappen van deze technologische wonder is haar 'uit te breiden, bruikbare meldingen ". Alle Android-telefoons staan ??bekend om hun soepele besturing over aspecten zoals kennisgevings-en het vermogen van een gebruiker om verbonden te blijven via e-mails, gesprekken of berichten. Met Jelly Bean , de prestaties van de kennisgeving centrum is gestegen door een aantal inkepingen. De nieuwe kennisgeving systeem geeft een grondig inzicht in de dingen die van het grootste belang. Men kan een bericht te sturen of direct terug te keren naar een gesprek. Daarnaast kunnen gebruikers ook meerdere e-mails te openen en foto's op een moment dat maakt het een zeer handige business-cum-vrije telefoon.

Een andere magische eigenschap van Jelly Bean is de mogelijkheid om te helpen een gebruiker te personaliseren zijn / haar home-scherm. Een gebruiker kan de widget van zijn / haar keuze gemakkelijk te plaatsen op het scherm. De schoonheid van het platform het een keer dat er een nieuwe widget is geplaatst op het scherm, de bestaande woont zich automatisch zo plaats te maken voor de nieuwe. Op Jelly Bean, de ervaring van het klikken en delen van foto's op een telefoon is als nooit tevoren. Met een simpele swipe, kunnen foto's worden verwijderd, toegevoegd of gedeeld. Het platform heeft ook plaats gemaakt voor een slimmere intuïtieve toetsenbord dat het typen van berichten en zoeken, een makkelijke activiteit maakt. De bruikbaarheid en interface van Jelly Bean Os is gewoon niet van de wereld.

De nieuwe Jelly Bean OS heeft geroerd een nieuwe golf in de applicatie ontwikkeling van de industrie. Met een dergelijke superieure eigenschappen en attributen, de Android app ontwikkeling bedrijven hebben veel te experimenteren en te verkennen. Echter, om te beginnen met een Android app en game development project voor de Jelly Bean OS, is het noodzakelijk het huren van een Android-ontwikkelaar met de vereiste vaardigheden en ervaring.

Friday, December 28, 2012

Games die je moet spelen op je Android-tablet

Bent u verveeld van het spelen van typische Android games zoals Angry Bird en Temple Run? Er zijn zoveel games die je kunt kiezen uit de Google Play Store, maar de meeste hebben niet de typische tablet gamer te trekken. In dit artikel gaan we in vier wedstrijden moet u op uw Android-tablet. Niet alleen zal je een plezierige tijd hebben, zullen uw vrienden ook jaloers dat je zo'n leuk spel op uw apparaat.

Het eerste spel dat je zou moeten hebben op uw apparaat is Minecraft. Dit spel was een enorme hit voor pc-gebruikers. Ondanks de simplistische grafische en gaming functie, hebben veel mensen verslaafd raken aan Minecraft. Er zijn verschillende redenen voor. Bijvoorbeeld, het niveau van creativiteit is eindeloos. In Minecraft u uw eigen wereld met behulp van blokken. Soms, bouw je bepaalde patronen om bepaalde uitdagingen in het spel aan te pakken. U bent gewaarschuwd. Als u downloaden van Minecraft op uw tablet, zul je besteden veel tijd uitstellen.

Het tweede spel is Wreck-it Ralph door Disney. Wreck-it Ralph is een traditioneel spel dat erg populair was in de arcade. Disney heeft bracht het terug tot leven door het ontwikkelen van een spel voor de Android tablet. Zoals de titel al zegt, dit spel is alles over vernielen, klimmen, en ontwijken dingen. Als u wilt dat de oude school ervaring, probeer dit een uit.

Het derde spel dat je moet hebben is Grand Theft Auto. Wie wist deze kleine apparaten zou ooit in staat zijn om games als GTA ondersteunen? Natuurlijk zijn er bepaalde grenzen die kunnen frustreren degenen die meer comfortabel met de gaming console versie. Het is echter nog steeds behoorlijk indrukwekkend. U kunt nog steeds zwerven rond de GTA wereld schieten dingen, rijden auto's, en het voltooien van missies. Het is het beste om te spelen GTA terwijl het toestel is aangesloten op een lader.

De laatste App moet je controleren is Fruit Ninja. Heb je al gestrest de laatste tijd? Hoe zit het met hakken sommige groenten en fruit? In Fruit Ninja, de missie is te hakken als velen van hen mogelijk te maken. Het spel is eenvoudig, maar het is zeer verslavend, vooral als je vrienden zijn verslaafd aan. Voor u om succesvol te zijn, moet u uw vinger uithoudingsvermogen te verbeteren. Tegen het einde van het, zou je vingers hebben opgedaan veel sterkte, want het is dat vermoeiend. Helaas zijn sommige van deze toepassingen zijn niet compatibel met sommige Android apparaten, omdat ze niet over de hardware te ondersteunen. U kunt de compatibiliteit door het bekijken van de App op Google Play.

Android Horloges Maak elke dag te dragen Buitengewone

We moeten allemaal kleine dingen in ons leven om onze dag te maken tot dag leven een beetje meer spannend. Voor sommigen van ons is het een lekkere lunch met een paar vrienden. Andere keren is het een willekeurige gebeurtenis die een beetje kruiden brengt in ons leven.

Wat het ook is, dat maakt ons gelukkig, is het belangrijk om dingen in ons leven die een gewone dag om te zetten in iets buitengewoons. Terwijl vele malen deze dingen zijn buiten onze controle, de andere keer is het aan ons om onze dagen meer interessant en spannend.

De ontwerpers van Android Horloges weten dat het vaak de kleine dingen die een dag buitengewoon. Soms is het een nieuw pak dat geeft je het vertrouwen om een ??risico te nemen. Andere keren kan het een kapsel dat je inspireert om een ??gedurfde stap te zijn.

De mensen van Android ontwerp elk horloge met dit in het achterhoofd. Ze willen de horloges die ze produceren om meer dan alleen maar een manier om de tijd te vertellen. Android maakt horloges die u inspireren om een ??beter mens te worden. Ze produceren horloges die maken dagelijks gebruik buitengewoon.

Android Heren Virtuoso Numbered Limited Edition Skeleton Mechanical Tourbillion Leather Strap Watch

De fijne mechaniek van een groot aantal Android-horloges zijn zo buitengewoon, het is bijna een schande te verdoezelen die lastige innerlijke werking. Dat is de reden waarom deze prachtige horloge heeft een skelet gevormde wijzerplaat. Hierdoor kunt u alles zien tikken zorgvuldig weg.

De Virtuoos wordt aangedreven door een HZ3351 Mechanical Tourbillion met 19 juwelen. Wat is nu precies mechanische beweging, vraagt ??u? Mechanische beweging is de klassieke benadering van wikkelen van een horloge. Het is een economische en milieuvriendelijke manier waarop u uw horloge tikken dag in dag buiten te houden. Je hoeft nooit meer een batterij te kopen of weg te gooien een oude.

Binnen dit horloge is een veer die langzaam uncoils de hele dag, waardoor het horloge tikken zorgvuldig weg. Het enige wat je hoeft te doen om het te gaan is om het horloge wind zo nu en dan. Dit is de klassieke manier om een ??horloge tikken in de tijd, en de ontwerpers van Android zijn er trots op om het terug te laten zien met de tentoonstelling.

Android Mannen Tattooed Banker Classic Automatic Leather Strap Watch

Het idee achter veel van Android polshorloges is om de oude te combineren met de nieuwe. De Android ontwerpers weten dat veel mensen een klasse horloge nodig hebben voor hun werkomgeving. Maar ze weten ook dat veel van hun klanten niet iets dat volkomen normaal en saai willen. Dus hoe maak je een horloge dat is zowel professioneel genoeg voor de werkplek, en toch hip genoeg om hun moderne cliënteel alstublieft? Ze doen het met de Tattooed Banker lijn.

Dit horloge van Android is een perfecte mix van de heup en de klassieke. Het loopt off van Automatisch Android 2806-SG met 21 juwelen bewegingen, en beschikt over een mooie lederen band. Dit horloge is een goed voorbeeld van hoe je kunt kijken die geschikt is voor de werkplek, terwijl het reserveren van uw eigen unieke look en stijl.

Android Women's Exotic-2 Keramische Case Kwarts Rubber Strap Watch

Natuurlijk is de opwinding en energie van Android horloges zijn niet beperkt tot mannen alleen. Hun lijn van horloges voor vrouwen is net zo buitengewoon.

De Exotic-2 van Android is een prachtig uurwerk dat is gewoon perfect voor een vakantie uitstapje. De witte keramische behuizing brengt echt uit de eenvoud van het ontwerp. Over de zaak van dit horloge kunt u een unidirectionele draaibare ring met een tachymeter schaal heeft.

Een tachymeter schaal is een apparaat dat u kunt gebruiken om de gemiddelde snelheid te berekenen over een afgelegde afstand. Het horloge heeft Arabische cijfers op elk uur positie, en wordt aangedreven door de Zwitserse onderdelen Quartz Ronda 515 beweging.

Dit horloge wordt geleverd met een verscheidenheid aan riem kleur keuzes, met inbegrip van blauw, grijs, roze, of oranje. Duik in een wereld van opwinding met de Exotic-2.

Android Heren RPM Quartz Leather Strap Watch

Hoewel veel van Android horloges luistert terug naar het verleden, andere kijken moedig uit in de toekomst. De RPM is een perfect voorbeeld van een spannende stijl die is het instellen van nieuwe trends.

Deze wordt geleverd met wijzerplaat kleuren van oranje, zwart of blauw. In elk geval de munt randen ring verkrijgbaar in zwart. Het wordt aangedreven door Japanse Miyota 2315 Quartz uurwerk. Deze bevoegdheden van de zilver-tone minuut en uur handen, evenals de gele seconden hand.

Neem geen genoegen met het leiden van een leven dat is saai en gewoon. Elke dag is een kans voor u om eruit te komen en nieuwe wegen verkennen langs oude grenzen, en leef het leven dat je altijd van hebt gedroomd. Een nieuw horloge zal niet geven u alles wat uw hartje begeert, maar een horloge van Android zou kunnen inspireren om te bereiken hoger dan je voor mogelijk had gehouden.

Android Tablets - Wat zijn ze en welke producten zijn de beste Out There

Na de introductie van de iPad, hebben mensen verliefd geworden op de tablet-pc's. Een tablet PC geen laptop in de zin dat het geen kamerscherm hebben hoewel het zo krachtig als een laptop qua vergelijkbare prestaties. Het is gewoon een tablet met een volledig functionele touchscreen dat u zal toestaan ??om te bladeren, video's te bekijken, naar audio luisteren, spelletjes te spelen en zelfs te gebruiken voor het maken van notities en het lezen van elektronische boeken. Het belangrijkste ding over tablet-computers is dat ze zeer, zeer draagbaar. In tegenstelling tot een laptop die een rugzak of een laptop tas mee te nemen vereist, zal de tablet-computer passen in de meeste jaszakken of damestas.

Echter, het nadeel van de iPad en andere populaire tablet-computers, zoals de Samsung Galaxy is dat ze kunnen krijgen vrij duur. De meeste mensen kunnen zich niet veroorloven om ongeveer $ 400 te besteden aan de nieuwste iPad en gewoon te vellen over de gedachte van het bezit van een tablet-pc. Echter, mensen met kleinere budgetten nu nog steeds eigenaar van een tablet-computer door het kopen van een goedkopere Android-tablet.

Android-tablets zijn veel goedkoper dan de iPad of de Galaxy. Om te begrijpen waarom ze goedkoper zijn, moet u een beetje meer over het Android-besturingssysteem te leren kennen. Alle Android-tablets gebruik maken van de Android-besturingssysteem om de tablet uit te voeren. Dit is een open source besturingssysteem dat vrij te gebruiken door iedereen. Met andere woorden, kan elke fabrikant een tablet-pc en installeer de krachtige Android besturingssysteem als software om de tablet uit te voeren. De nieuwste versie van het Android-besturingssysteem is de Android 2.2-versie die anders is bekend als Froyo.

De gratis Android-besturingssysteem heeft toegestaan ??veel fabrikanten om uit te komen met Android tabletten die zijn veel goedkoper dan de vergelijkbare iPad. Apple rekent een hogere prijs voor hun iPad simpelweg omdat ze waren de eersten om uit te komen met het concept van de tablet-pc. Trouwe fans van Apple zal nog steeds de dop van $ 400 op de iPad, hoewel de meeste van hen niet beseffen dat ze kunnen dezelfde te krijgen, zo niet beter waarde door het kopen van Android-tablets dat de retail voor een veel lagere prijs.

Er zijn een aantal Android-tablets op de markt vandaag de dag die je kunt kopen, zelfs voor de helft van de prijs van de iPad of de Samsung Galaxy Tab. Het beste deel over Android-tablets is dat de meeste van deze landen ook gebruik maken van dezelfde hardware die wordt gebruikt door gerenommeerde merken zoals Samsung. Bijvoorbeeld, de Samsung Galaxy tab maakt gebruik van de Cortex A-8 of A-9-chip architectuur. De Cortex A-8 en A-9 zijn open source-technologie, wat betekent dat het niet alleen Samsung die het recht heeft om hun chips te installeren op hun tablet-pc's. Veel fabrikanten van tablet PC's hebben gebruik gemaakt van de Cortex A-9-technologie door het te installeren in hun Android-tablets.

Producten zoals de iPad en Galaxy tabletten zijn zo duur omdat de verkoopprijs is inclusief een zware marketing kosten die moet worden teruggevorderd. Dus, als je gaat om een ??tablet-pc te kopen, zult u er goed aan om te overwegen de aankoop van een Android-tablet dat bespaart u een hoop geld terwijl het geven van u dezelfde krachtige prestaties als de toonaangevende merken.

Android Tablet PC Product Range Essentials

Merkloze Android Tablet PC - betere technologie, een beter rendement

Om de niet-ingewijden Smart Phone retail winkeleigenaar en consumenten, de ultieme telefoons in slimme telefoon zijn populair en high profile merken zoals een Samsung of een Motorola. Dit zijn merken, die hoge recall waarde hebben, dankzij het constante bombardement van reclame voor hun verschillende modellen. Voor elke nieuwe model geven ze je zullen worden onderworpen aan het zien van de modellen overal om je heen-op kranten, tv en internet ook.

Maar bent u zich ervan bewust dat onder de motorkap al deze merken dezelfde besturingssysteem of software die het mogelijk maakt de hardware van een slimme telefoon om soepel te functioneren gebruiken? Aangepaste functies onderscheiden een merk van de ander. Of het nu een Motorola of een Samsung, zijn de consumenten die kopen van uw winkel meer te betalen voor de merknaam dan de technologie.

Android OS

Er zijn verschillende soorten van OS beschikbaar voor Smart Phones. Terwijl Apple maakt gebruik van exclusieve eigen software om de ontwikkeling van hun stal van slimme apparaten zoals de iPhone, iPad en diverse andere producten, is er alternatieve open source software beschikbaar, zoals de Android, van Google. Nu, Androids zijn de ultieme mobiele technologie en zijn intuïtief, prachtige software.

Dankzij Android Tablet PC

Dankzij Google's revolutionaire Android is het mogelijk om het bouwen van een enorm aantal apparaten en dat ook de meest succesvolle vorm van de tablet-pc. Dit wordt snel een revolutie in de computer wereld. Niet langer hebben mensen afhankelijk te zijn van dure gepatenteerde, hoog volume hardware om verbinding met het internet. De Android Tablet PC is een punt in de informatietechnologie die is het maken van computers overal tegen ongeëvenaarde prijzen. Tech-ondernemers vinden het steeds makkelijk om Android Tablet PC samenstellen tegen zeer voordelige prijzen, dankzij de baanbrekende technologie achter de rug.

Dit is waar de merkloze Android Tablet PC fascineert consumenten / verkopers

Gezien het feit dat de meeste merken zijn dezelfde processors, geluidssystemen en slapping montage op verschillende stijlen van kappen in een verscheidenheid van kleuren en afwerkingen hier is iets voor de veeleisende Android Tablet PC, die gebruikers, die het gebruiken voor de pure technologie die de Tablet PC biedt .

Denk er eens over ..

De prijzen van een top-tarief Tablet, zoals die worden aangeboden door de HTC Flyer is gepland tot ongeveer 730 dollar kosten en wordt geleverd met eerste Android Gingerbread tablet met 7 "inch scherm, 3G/Wi-Fi connectiviteit, 5MP camera en een 1GHz Qualcomm processor.

Xoom tablet van Motorola is tot $ 800 tot $ 600 kost, afhankelijk van de gegevens die van plan is jou kiezen. Met een indrukwekkend aantal functies, zoals een dual-core Nvidia Tegra 2-processor, 2 camera's en een HDMI-video is het een van de betere geprijsd tabletten.

En tot slot, de Samsung Galaxy Tab Prijs met een 7-inch Multi-touch screen, heeft de nieuwste Android OS v2.2 lopen en dicht bij 1GHz Hummingbird processor heeft voor het inschakelen van 3D-graphics. Prijzen variëren van $ 200 tot $ 400 en zijn waarschijnlijk de entry-prijzen voor de tablet-apparaten.

iPad door Apple, de eerste uit te brengen van de Tablet komt op zijn nauwe-source en kost $ 499 voor een WiFi met 16GB. De 64GB-model met WiFi en 3G is om kosten meer dan $ 829.

Echter, als je om te ontdekken dat een lokaal merk zoals Eximus Android 2.1 Tablet, bij volle belasting op functies, zoals een 7 inch touch screen, WiFi, Camera en HDMI-functies slechts # 132,45 (verzendkosten inbegrepen) kost, dan heb je de eerste zou zijn om in te stemmen dat de merkloze Androied Tablet PC is wat je nodig hebt om te kopen. Groothandel prijzen zijn zo laag als 115,43 dollar en worden geleverd vrij van kosten voor bulk orders.

Voor branded Android Tablet PC bent u in wezen het betalen uit je zak voor stijl, ziet er, de aantrekkelijke verpakking en de merknaam. Hun prijzen zijn fantasie en de functies getweaked aantrekkelijk. Toch zou het je verbazen om te ontdekken dat je niet alleen besparen op het geld, maar u zult het verkrijgen van op de technologie voor ook.

Hier is de reden waarom u zou moeten de merkloze Android Tablet PC

Merkloze Android Tablet PC zou bieden u meer variatie in termen fysieke ontwerpen en helpen u besparen op de kosten van hardware. Retailers moeten ijverig kiezen hun leveranciers, omdat niet alle in de fabriek geprijsd Android Tablet PC's zijn van topkwaliteit. Peer review, moet boven-beursgenoteerde fabrikanten en online portals je keus zijn.

Android Tablets Apple VS Android, Winner Takes All

Als u nog niet gehoord van Android-tablets dan heb je gemist tot nu toe op de must-have gadget van het heden! Ze zijn plat, draagbare pc's die house alles onder gewoon een grote touchscreen dus, wordt genoemd tabletten. Ze zijn echt op te blazen in de gadget markt en dus verwacht een enorme strijd tussen de twee titanen tablet Android en Apple te zien.

Android verwijst naar Android OS, het besturingssysteem van Google. Dit is een optie die beschikbaar is voor deze apparaten, maar wat een optie! Google heeft grote inspanningen geleverd om dit besturingssysteem ingenieur te zijn zo eenvoudig te gebruiken en intuïtief mogelijk. Dit betekent dat het zeer gemakkelijk om de overgang te maken van de computer naar tablet-pc als Android werkt in een zeer vergelijkbare manier om Windows, bijvoorbeeld, dat iedereen gewend is.

Apple zijn ook in de markt met hun baanbrekende iPad. Dit was de eerste tablet om echt vast te leggen voor het publiek tot de verbeelding en ze hebben verkocht tot op heden rond een verbazingwekkende 15 miljoen van hen! Apple heeft een enorme aanhang van aanbiddende fanboys en meisjes die gewoon graag haar producten. Dit is iets dat Android zal moeten hard werken aan om dezelfde fanatieke volgende te krijgen, maar in feite Apple is trots op het maken van zeer koel en eenvoudig te gebruiken apparaten.

Maar de machtige iPad is vrij ouderen nu in gadget termen en heeft een aantal grote nadelen dat Android-tablet gebruikers kunnen grinneken op, de meest voor de hand liggende zijn:

Gebrek aan USB-poort - Hoe kun je gegevens overbrengen naar uw iPad?

Flash onverenigbaar - Koop dit en je hebt geen toegang tot Flash games of websites 'Flash-inhoud.

Geen camera - Wie koopt elke vorm van pc deze dagen zonder een geïntegreerde camera?

Beperkte opslag - OK, kunt u koopt een 64GB iPad dat is een redelijk grote opslagcapaciteit, maar er is geen manier om extra geheugen toe te voegen, zelfs niet draagbaar geheugen.

Sommige of alle van deze functies beschikbaar zijn op de iPad 2, maar Android-gebruikers zijn al genieten van al deze privileges zonder de kosten of het lange wachten op een nieuwe Apple vervanging. Dit kan verklaren waarom, volgens comscore.com, Google's Android eindelijk randen voorsprong van Apple op het gebied van gebruikers aan het einde van 2010. Dit is waarschijnlijk te wijten aan haar oproep aan een veel bredere markt.

Het is onmogelijk om aan te geven welke apparaten beter op Android of Apple als dit is een persoonlijke keuze. Echter lijkt het verstandig om te zeggen dat met veel meer keuze van hardware Android is geschikt voor een veel groter publiek, zoals je kunt tabletten kiezen met verschillende grootte schermen, processors, geheugen grootte en andere functies, zoals USB-poorten en camera's, terwijl Apple gewoon bieden de een apparaat in reactie, de iPad.

Als u klaar bent om het winnende team en spring aan boord van de Android bandwagon te sluiten dan kun je maar beter online in te checken voor de beste prijzen en beste keuze. Als je rekening houden met de iPad beperkingen, dan zal je niet ver mis gaan bij het kiezen van de beste Android-tablet en tegen een fractie van de kosten van de Apple-apparaat!

Thursday, December 27, 2012

Beste Android Market Apps

Je denkt misschien dat de beste apps voor een prijs, maar meer van hen zijn eigenlijk vrij. Als u betaalt voor de app, zijn de kosten nog betaalbaar toch. Wie zegt dat de beste dingen voor het leven zijn niet gratis? Hier is een lijst van de beste apps die u kunt vinden in de Android markt:

1. The Weather Channel

The Weather Channel is een van de beste Android apps die je kunt downloaden uit de Android markt. De nieuwe, verbeterde Weather Channel geeft je een veel beter en rijker weer ervaring. Als gevolg van feedback van klanten, werden vele verbeteringen aangebracht, zoals een gloednieuwe gebruikersinterface die gebruiksvriendelijke navigatie tussen hoofd weerhutten en gemakkelijker toegang tot kaarten, zoals geanimeerde radar en gepersonaliseerde weerkaarten omvat. Deze weerkaarten zijn ook in staat om specifieke weersvoorspellingen, voorwaarden, waarschuwingen, kennisgevingen en de huidige temperatuur.

2. Facebook voor Android

Soms, de toegang tot Facebook via uw browser is te saai, zeker als je weet dat er een eenvoudiger manier van contact met je vrienden. Facebook is altijd synoniem om in contact te blijven met de wereld. Alle mensen hebben een account, misschien je grootouders te doen, ook. Het succes van Facebook is zo overweldigend succes dat Android-ontwikkelaars een aanvraag voor u om uw account altijd en overal toegang gecreëerd. In wezen, Facebook is een sociaal netwerk die u toelaat om iets te doen, zoals chatten met je vrienden, nieuwsfeeds, toetsing evenementen, delen links check, check berichten, foto's uploaden, video's bekijken en games spelen. Het downloaden van de gratis Facebook voor Android zal u toelaten om in contact te blijven met je oude vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten.

3. Sjilpen

Een van de grootste social networking sites die zijn binnengedrongen in de Android markt, Twitter blijft een top pick onder druk bezette mensen die geen tijd hebben voor Facebook. De meeste beroemdheden, politici en andere VIP's zijn heel actief in het gebruik van Twitter. Deze Android app kunt u belangrijke updates te openen op wat er gebeurt in de wereld, zoals het bedrijfsleven, sport, muziek, politiek, entertainment en reizen. U kunt vele interessante onderwerpen op wat mensen over hebben. U kunt ook priveberichten sturen naar je vrienden, foto's, video's, uitzicht kaarten en nog veel meer.

4. Angry Birds

Wanneer u de behoefte aan ontspanning, plezier en genot te voelen alles wat je hoeft te doen is gewoon om Angry Birds spelen vanaf je Android toestel. Het is een van de beste games in de Android markt. Dit spel is voor iedereen van kan genieten. Op basis van de wetten van de fysica, zou je niet denken dat dit spel zal gewoon nog niet worden vergeten. Naast alle leuke lancering van de wraakzuchtige vogels, krijg je om dit spel te spelen voor gratis. Het beste is dat de ontwikkelaars blijven nieuwe versies zo nu en dan.

5. Aansteken

Waarschijnlijk de beste Android-app die je kennis kunnen verbreden en verbeteren van uw leesvaardigheid is de Kindle. Met de Kindle app, krijg je de kans om toegang te krijgen meer dan 900.000 boeken in de Kindle bibliotheek, zoals kranten, tijdschriften en woordenboeken. U kunt ook lezen artikelen uit de Wall Street Journal, evenals de bestsellers van de New York Times. U zult ook genieten van de vele voordelen, zoals het aanpassen van de pagina in kleur en de lettergrootte van uw leesmateriaal. U kunt ook gebruik maken van koppelingen van Google en Wikipedia voor meer informatie.

Android Lokalisatie Wijzigingen Lokalisatie Market

Het aantal van de iPhone, Android, Symbian en andere smartphone-toepassing in de markten verhoogt zeer snel. Veel van deze toepassingen zijn zeer klein in omvang. De verkoop van deze toepassing is meestal niet vereist een website of uitgebreide marketing materiaal, omdat de applicaties worden verkocht in de iPhone, Android en andere software winkels. Er is dus een groot bedrag als de aanvragen dan kan worden gelokaliseerd in nieuwe talen door het vertalen van 500-1000 woorden of zelfs minder.

Wanneer een toepassing is gemakkelijk en goedkoop te lokaliseren, is het rendabel om lokaliseren zelfs zeer kleine talen. Zodoende worden heel wat lokalisatie project omvat het vertalen van 500-1000 woorden tot en met 10 of meer talen. Wanneer er meer talen in een lokalisatie-project, de betekenis en de werkzaamheden in verband met lokalisatie project management verhoogt.

Dit soort van ontwikkeling zou kunnen betekenen dat de betekenis van de vertaling prijs af. Wanneer de vertaling prijs in het traject van 50 tot 100 USD geen grote besparingen worden gerealiseerd door het optimaliseren vertaalkosten. In plaats daarvan, is het waarschijnlijk verstandig om goed te betalen voor een uitstekende vertaling, indien dit bespaart bv project management kosten en verkort de time-to-market. Zo hoogopgeleide vertalers hebben een betere kans te factureren hogere prijs voor hun vaardigheden.

Vanuit het standpunt van vertaler gezien de afnemende omvang van vertaalprojecten stelt eisen aan zowel de vaardigheden en klantenwerving. Wanneer meerdere kleine toepassingen worden vertaald, heeft de vertaler moet een andere terminologie onder de knie voor elke toepassing. Bovendien, als enkele vertaalproject klein is, het project en client aanschaffingswaarde hoger in verhouding tot de werkelijke vertaalkosten. Anderzijds, niet veel bedrijven ontwikkelen slechts een aanvraag er vertalingen in de andere toepassingen van hetzelfde bedrijf.

In ieder geval smartphone lokalisatie verandert de markt, die nieuwe mogelijkheden voor gekwalificeerde en adaptieve vertalers creëert. Er is ook meer informatie beschikbaar over. Deze informatie geldt vooral ook voor andere smartphone bijvoorbeeld. iPhone lokalisatie.

Android-apparaten in draadloze Internet en Mobile Broadband

Android-apparaten, zoals de Motorola Milestone A 854 en HTC Desire 6275, gebruik maken van de Android-software stack die werd gekocht door Google, die vervolgens maakte het open source waardoor het kan worden gebruikt door elke ontwikkelaar werkt aan software voor mobiele apparaten. Android is gebouwd op de Linux Kernel, en kan worden gebruikt om mobiele applicaties die volledig gebruik maken van het ware potentieel van een gsm-toestel te maken te ontwikkelen, en kunnen ontwikkelaars de verschillende functies te combineren dat een handset kan bieden.

Met behulp van Android, kan uw telefoon kerntoepassingen combineren met toepassingen van derden om diensten anders niet mogelijk, zoals het combineren van internet gegevens met die op uw mobiele telefoon, die niet mogelijk zou zijn zonder Android te bieden. U kunt het ontwerp van uw telefoon naar uw interesses, en ten volle gebruik maken van mobiel breedband en draadloos internet toepassingen. Met andere woorden, kunnen inschakelen met behulp van Android een ontwikkelaar om je telefoon te gebruiken op manieren die niet mogelijk is zonder.

Want het is open source software, kan iedereen het gebruiken, en het is op dit moment geïnstalleerd op een aantal Android-apparaten, waaronder smartphones de markt gebracht door Acer, Cherry, HTC, LG, Motorola, Samsung en Sony Ericsson, en ook op een aantal tabletten en e -lezers. Indien geïnstalleerd, ten volle gebruik kan worden gemaakt van de Android Market, het aanbieden van een aantal toepassingen, zoals de gratis Time Mobile, bieden de nieuwste van Time Magazine en Sport Tap, ook gratis, het verstrekken van de nieuwste sportuitslagen en statistieken.

Om volledig gebruik te maken van Android-apparaten maken moet u Draadloos internet en mobiele breedband (zoals in de Motorola Milestone X MB810). Met draadloos internet of Wi-Fi, kunt u de toegang tot het internet door middel van 'hotspots' zodat u draadloos toegang tot een router aangesloten op het internet. Mobiele breedband, zoals 3G, maakt internet vanaf elke locatie op elk gewenst moment, en de meeste mobiele telefoons hebben tegenwoordig mobiel breedband technologie geïntegreerd in hun software.

Mobiele breedband biedt draadloze high-speed internet toegang met behulp van een draagbare modem, mobiele telefoon of een ander apparaat dat een draadloze signaal kan openen. Het is beschikbaar voor laptops via 'dongle' een USB-apparaat met een verbinding biedt, en andere Android-apparaten die kunnen bieden mobiele breedbandverbindingen zijn pc-kaarten, notebooks met ingebouwde mobiele breedband modules en alle toonaangevende laptops.

Een van de voordelen geclaimd voor Android is dat omdat het open source is, meer ontwikkelaars zal gebruiken, want het is gratis, en het feit dat het wordt uitgevoerd onder een Apache-licentie maakt Android gemakkelijker worden gebruikt in de ontwikkeling van software. Je moet dus in staat zijn om uw smartphone verbinding te maken met autoradio's en vele andere Android-apparaten.

Een smartphone met Android weet altijd waar je bent, en een van de apps op Android Market staat bekend als Aloqa. Het maakt niet uit waar je bent, Aloqa zal real-time aanbevelingen te doen aan de telefoon op basis van uw keuze van de voorkeuren met betrekking tot restaurants, muziek, hotels, evenementen en activiteiten in de buurt van waar je bent op dat moment. Dit kan gedaan worden omdat Android kunnen ontwikkelaars de interface van de locatie van uw apparaat met andere apparaten die u kan bieden dit soort informatie.

Natuurlijk, dit maakt ook gebruik van draadloos internet of mobiele breedband. Zonder een van deze verbindingen, Android zou zeer worden beperkt in toepassing, zouden als andere smartphones die gebruik deze dan niet, zoals Blackberry. Blackberry heeft zijn eigen platform en zijn eigen versie van een deel van de apps op Google's Android Market.

Dus de voor de hand liggende volgende vraag is wat beter is - Android-apparaten of Blackberry of zelfs iPhone-systeem van Apple. Als de verkoop materie, dan is het Android-platform telefoons verkopen beter in de VS dan iPhones, terwijl Blackberry (RIM-platform) en Window's Phone 7 (Windows Mobile-platform) daalde zelfs meer. Android-telefoons hebben nu 33% van de Amerikaanse mobiele telefoon markt. Het is niet een kwestie van hoe ze te vergelijken technisch, maar hoeveel telefoon fabrikanten zijn het gebruik van elk platform.

Uiteraard vindt u de best verkopende platform zullen de meeste apps hebben, en Google breidt zijn aanbod van apps op Android Market. Niet alle zijn gratis, maar een flink aantal zijn. Onder hen zijn de zeer gewaardeerde spellen Robot Defensie en Spec Trek. Beide zijn zeer populair, maar waarom niet meer dan pop tot Android Market en bekijk wat ze hebben. Sommige zijn gratis, terwijl anderen zijn niet zo vrij.

De meeste Android-apparaten dan ook, zoals de LG Axis 740, zal ook een WiFi internet verbinding en waarschijnlijk mobiel breedband om u in staat om de meeste van de Android-platform en apps te downloaden van Android markt. Er moet een reden voor de meeste mobiele telefoons wordt geleverd met Android te zijn, en Google is momenteel de aanscherping van de regels met betrekking tot het gebruik ervan, zodat het minder gefragmenteerd met meer interoperabiliteit tussen applicaties en Android-apparaten.

Wednesday, December 26, 2012

Android-telefoons - De nieuwste serie Smart Phones in de mobiele markt

Android-telefoons zijn de nieuwste ras van telefoons om een ??plons te maken in de mobiele telefoon retailmarkt. Deze apparaten zijn gebaseerd op het Linux besturingssysteem en worden in de volksmond aangeduid als 'smart phones'. De Android mobiele applicatie werd voor het eerst ontwikkeld door de Open Handset Alliance en later onder leiding van Google. Deze mobiele technologie kwam voor het eerst op de voorgrond in 2005, na Google kocht de eerste software-ontwikkelaar, Android Inc De Android applicatie is in de eerste plaats ontwikkeld op het Java-platform en in 2012 alleen al zijn er meer dan 450.000 applicaties. Al snel na de ontwikkeling van deze slimme telefoon platform kreeg het wereldwijde erkenning en toejuiching.

De Android, werd Inc eerst opgericht en ontwikkeld door Andy Rubin van Google in Palo Alto, Californië, Verenigde Staten in het jaar oktober 2003. Sinds haar oprichting is er veel up gradatie en wijziging op de bestaande Android-versie. De nieuwste versies van Android 2.3 Gingerbread zijn, 3,0 Honeycomb, 3.1 Honeycomb, 3.2 Honeycomb, 4.0 Ice Cream Sandwich. De 2.3 Gingerbread-versie maakt gebruik van een verfijnde gebruikersinterface, met softkey faciliteit, en native code ondersteuning samen met ondersteuning voor Near Field Communication. 3.0 Honingraat werd verder ontwikkeld voor tablet telefoons die zijn gemaakt voor de ondersteuning van telefoon apparaten met grote schermen en nieuwe functies met betrekking tot user interface.

Het maakt het ook multi-core processoren, volledige encryptie faciliteit, acceleratie voor hardware en graphics. Deze versie van Android werd voor het eerst gezien in Motorola Xoom tablet die werd in de markt uitgebracht in februari 2011. 3.1 Honeycomb was de volgende versie vrijgegeven voor Android mobiele telefoons in mei 2011. Het werd ontworpen met betere eigenschappen, die extra ondersteuning voor invoer-apparaten, USB-host voor het overzetten van faciliteit van camera of apparaten samen met applicaties zoals Google films en boeken apps toegestaan. 3.2 Honeycomb Android mobiele telefoons versie was de volgende upgrade-platform uitgebracht in juli 2011.

Het toegevoegd op de nieuwe screen functie "zoom-to-fill" en kon de faciliteit van het laden van mediabestanden rechtstreeks vanaf SD-kaart. Het had ook uitgebreid screen ondersteuning API en werd voor het eerst gelanceerd in Huawei MediaPad dat is een tablet telefoon. Van al deze, de meest up-to-date en recente versie gebruikt in Android-telefoons is 4,0 Ice Cream Sandwich. Het werd voor het eerst gelanceerd op October19, 2011 met extra-on functies zoals gezichtsherkenning, het toezicht op de gegevens gebruik op het netwerk, sociale netwerken, app map, offline mail zoeken en diverse andere dergelijke functies.

De kenmerken en specificaties die langs komen met Android mobiele telefoons zijn die in verband met handset lay-out, de opslag, connectiviteit, messaging, meerdere talen faciliteit en web browser. Andere dergelijke opvallende kenmerken zijn java-ondersteuning, ondersteuning van media, streaming media-ondersteuning, extra hardware-ondersteuning, multi-touch, bluetooth, video calling, tethering, screen capture en opslag. Android-telefoons zijn gebouwd met bijna alle functies die men kan wensen. De prijzen van deze telefoons zijn afhankelijk van de extra functies en faciliteiten in-gebouwd in de handset. De meer geavanceerde functies die de groter de prijs. Dus waar wacht je op? Kies uw keuze uit de prachtige reeks van Android mobiele telefoons te bieden en te blijven van uw tijd.

Android Mobile Application - De vraag van de Next Generation

De dure iPhone en de unieke technologie, functies en mobiele toepassingen, hoewel van uitzonderlijke klasse, zijn veel verder dan het bereik van de snel groeiende volgende generatie van mobiele gebruikers. Android mobiele telefoons zijn nu de voorkeur van werken managers, huisvrouwen en senioren uit het Midden-inkomensgroepen, college gangers en highschoolers. Met de toenemende populariteit van Android mobiele telefoons, is Android mobiele applicatie-ontwikkeling ook gebonden om te groeien om te voldoen aan de vraag van een divers deel van de abonnees.

Het Android-besturingssysteem die de bevoegdheden van de meeste smartphone van vandaag werd uitgebracht al in 2007 door Google en is het verstrekken van een scala aan functies voor zowel de eindgebruikers en ontwikkelaars van toepassingen. Android mobiele toepassingen zijn gekomen om de redding van mobiele exploitanten op zoek naar de volgende generatie mobiele gebruikers, die voortdurend op zoek naar nieuwe, uitdagende en nuttige toepassingen die hen in staat stellen om aan te passen / personaliseren van de verder standaard apparaat woo.

Ontwikkeld met behulp van de gestructureerde en toch vriendelijk Java-taal, Android mobiele toepassingen omvatten een groot aantal functies van nut om zakelijke applicaties, catering aan bijna alle eisen van de volgende generatie mobiele gebruikers, zoals muziek, video's, winkelen, factuur betalingen, bank-, web-based applicaties , sociale netwerken en instant messaging. De groeiende vraag als gevolg van de toegenomen mobiele penetratie, beschikbaarheid van redelijk geprijsde smartphones en verbeterde telecomdiensten, om te rijden scores van toegewijde ontwikkelaars effectief benutten van de mogelijkheden van de Android SDK om uitstaande Android mobiele toepassingen te leveren, in het proces de weg vrij voor een gezonde concurrentie.

De Android SDK biedt een gemakkelijk te gebruiken ontwikkelplatform die veel ingebouwde functies om de kwaliteit applicaties voor de mobiele gebruikers ontwikkelen. Tutorials, ingebouwde code en 3D grafische bibliotheken, testen, debuggen nutsbedrijven, evenals handset emulator en multi-tasking faciliteiten op het Android OS effectief kan worden gebruikt om conventionele / moderne schaalbare applicaties te bouwen voor de Smartphone. Het OS heeft de capaciteit om naadloos te integreren met een breed scala aan connectiviteit / communicatie technologieën zoals CDMA, GSM / EDGE, Wi-Fi, Bluetooth, Wi-MAX, UMTS en nog veel meer, en kan bekwaam leveren bijbehorende diensten, afhankelijk van de hardware van de onderliggende mobiele apparaat. Omdat de volgende generatie 4G-diensten zullen naar verwachting worden weergegeven op Android mobiele applicaties zijn gebonden om te profiteren van de grote hoeveelheid gegevens, snelheden, en de kwaliteit van de diensten op effectieve wijze presenteren hun aanwezigheid.

Android mobiele applicaties ontwikkeld op het Android SDK zijn zeer kosteneffectief als de SDK is open source software, voortdurend getest en verbeterd door een hardnekkige groep van zelf-gemotiveerde programmeurs. Elke getrainde java ontwikkelaar in staat zal zijn churn out een scala aan rijke en uitdagende mobiele apps met relatief gemak en ook vertrouwd te raken met het gebruik van de SDK documentatie en monsters die bij het pakket. Java wordt een gestructureerde taal maakt het hergebruik van code, verdere vermindering van de tijd / moeite en kosten van het ontwikkelen van Android mobiele toepassingen.

Het Android OS is ook ontworpen om tegemoet te komen aan extra hardware vereisten van 3G, GPS, kompas, accelerometer en de standaard functies van de camera, waardoor applicaties voor alle mobiele hardware configuraties in het heden en de nabije toekomst te ondersteunen, waardoor het een ideaal platform voor het onderhoud van zich ontwikkelende mobiele telefoon ontwerpen.

Android Ontwikkelaars roep om Google Workshops

Nooit bang, Android-ontwikkelaars hebben nu hulp, in de vorm van Google workshops. Belangrijkste doelstelling van Google is om de aandacht van ontwikkelaars die hebben genoeg creativiteit en het vermogen om hoge kwaliteit apps te ontwerpen voor hun Android smartphones en tablets. De eerste workshop, in een multi-delige serie, heet "Het optimaliseren van Honeycomb Tablet Applications" en zal zich richten op hoe je apps te ontwikkelen om de juiste grootte van het scherm en user interface voor de Honingraat tabletten, evenals de juiste manier om naadloos over te dragen apps van smartphones tot tablets.

Een aantal van de vereisten om in aanmerking komen voor de workshops zijn dat je eerdere ervaring hebben en hebben al publiceerde een app of twee in de Google Android Market. Google wil hun huidige lichting van apps functionaliteit te verbeteren en over een aantal functies gaan die ontwikkelaars kunnen zijn zich niet bewust van. Deze workshops worden gehouden op locaties wereldwijd als de eerste workshop werd onlangs gehouden in Bangalore, India. Andere plekken die hebben gehad deze workshops zijn in Seattle, WA en New York, NY. De laatste sessies zal uitmonden in Los Angeles, Californië op 2 september.

Veel Android-ontwikkelaars zijn schreeuwen voor de kans om deel te nemen aan deze seminars, want het is alleen op uitnodiging en de Google medewerkers zijn uitsluiting in wie ze te selecteren. Elke android ontwikkelaar met de startkwalificatie kunnen registreren, maar opname in de workshops zal worden gebaseerd op de kwaliteit en functionaliteit van de ontwikkelaars app die beschikbaar is in de Android App Market. Deze ronde van workshops zijn te wijten aan de heen en weer race tussen Google en Apple voor ontwikkelaars loyaliteit gecreëerd.

De eerste buzz over Android begint te bedaren en er is een echte tug-of-war voor ontwikkelaars. Apple's iPad is nog steeds de nummer een verkopende tablet in de markt en geniet van een gezonde marktaandeel van de tablet taart. Vertegenwoordigers bij Dell en Nvidia zijn ervan overtuigd dat de Android-tablets zal op een dag de iPad tegenhangers overtreffen, maar de iPad merk is diepgeworteld met de gemiddelde consument en is moeilijker te overwinnen, dan eerder werd verwacht.

In verschillende sectoren, is de Apple iPad verdedigd om zijn unieke controle over elk punt in de supply chain, evenals een superieure design. Het zal een lange tijd duren voordat Google kan de naam-merk erkenning vastgesteld door het grootste bedrijf in Noord-Amerika te overtreffen. Echter, Google, die niet traag om branding en een verblijf in het publieke oog, kan effectief opwarmen van de technologie oorlogen en duw innovatie van app ontwikkeling door middel van hevige concurrentie. Als consument, wij allemaal gebaat bij een gezonde concurrerende markt sector, in tegenstelling tot een totaal monopolie van een gigantische onderneming.

Android Application Development Process

qualcomm inc

Elke slimme apparaat is er een nieuwe applicatie wordt geïntroduceerd in de markt. Voor bijna alle apparaten is er een nieuwe toepassing wordt nu en dan ingevoerd.

De geavanceerde smartphone markt wordt nu bezet door zeven toonaangevende besturingssystemen. De meest gebruikte besturingssystemen voor smartphones zijn de volgende:

Windows Mobile van Microsoft Linux-besturingssysteem (LiMo, Access Linux, andere) Palm OS is ontwikkeld door PalmSource Symbian OS van Symbian Ltd iPhone OS van Apple Inc BlackBerry OS van Research In Motion (RIM) Palm webOS van Palm Binary Runtime Environment for Wireless (BREW) van Qualcomm Inc Android van Google (Uitgebracht op 22 oktober, 2008)

Android applicatie-ontwikkeling biedt de mogelijkheid van de uitvoering van Java-beheerde code-platform. Het is een zelfstandig ontwikkelde Java-machine bekend als Dalvik. Native code opent de mogelijkheid van interfacing via JNI.

Hoewel het op dit moment niet ondersteund Google Android team ijverig bezig om de Android Inheemse Development Kit voor door de overheid integratie van C / C native code met Java met behulp van JNI naar een perfecte oplossing te ontwikkelen.

Android biedt ook achtergrondinformatie diensten en heeft ook een zeer goed gepland steunregeling voor GUI navigatie. Android is flexibeler dan iPhone-platform als het gaat om het ontwikkelen en implementeren van toepassingen zonder dat willekeurig beperkt door het platform leverancier. Deze nieuwste mobiele besturingssysteem krijgt brede steun van goede spelers in de mobiele markt, samen met ondersteuning van Google.

Tijdens het maken van Android applicaties een geweldig alternatief tool kan Android App Inventor zijn. Deze app uitvinder is een doe-het-zelf gereedschap voor het bouwen van applicaties met absoluut geen nodig programmeren. Met deze kunt u slepen en neerzetten om functies toe te voegen aan uw toepassing. Deze functie is niet beschikbaar in de traditionele codering methoden. De app uitvinder kan ook worden gebruikt om functies toe te voegen en te kopiëren en plakken rauwe code die besparing tijd die nodig is voor het typen van de volledige code handmatig.

App Inventor maakt android applicatie-ontwikkelaars voor android apps ontwikkeling met het gebruik van een grafische interface van knoppen en menu's, nodig geen kennis van programmeertalen of opdrachtregels. Het gebruikt ook de Open Blokken Java-bibliotheek visueel vertegenwoordigd blokken code te ontwikkelen, zodat gebruikers kunnen kiezen en invoegen kenmerken van een menu.

App Inventor is begonnen als een project tussen Google en MIT om een ??modulair, handige geïntegreerde ontwikkelomgeving om Android-applicaties te maken te genereren. Het duo had toen verklaard de eerste open source versie van App Inventor.

Google had verklaard af te sluiten zijn App Inventor service als onderdeel van de huidige dienst ruimen; toch de MIT-team heeft hersteld zijn plannen om de toepassing en de service op te bouwen. Het MIT-team heeft voldoende ruimte voor anderen om het voordeel van Google's en MIT's funderingswerk te krijgen, door open source de code en anderen laten om gebruik te maken van de App Inventor naam en het logo.

Voordelen van Android Application Development Service Provider

android

Android App Development is nu steeds een van de meest populaire tools voor ontwikkeling. Naast de stoere functionaliteiten, biedt een scala aan voordelen voor de mobiele applicatie-ontwikkelaars. Het kan gemakkelijk en eenvoudig worden behandeld te implementeren, omdat het gebaseerd is open source. De (SDK) vergemakkelijkt door de Android helpt de ontwikkelaars om te beginnen met het ontwikkelen van en het werken aan de applicaties direct en de app kan sneller worden uitgevoerd.

De Google heeft Android, een mobiel platform. De software voor de mobiele apparaten is gestapeld in de Android. De Android mobiele platform vormt van het besturingssysteem (OS), de middleware, de belangrijkste toepassingen, en een (SDK). De SDK maakt de ontwikkelaars met de API's en hulpmiddelen die nodig zijn voor de ontwikkeling. Het distributieplatform is van een open karakter. Dit laat de ontwikkelaars om de applicaties te ontwikkelen en vrij te verspreiden. Men kan zelfs verkopen via het internet. De initiële investering is minder erg, omdat de Android is open source. Er zijn een aantal voordelen.

Enkele van de belangrijkste voordelen zijn als volgt.

Android is gebaseerd op Linux. Dit vergemakkelijkt de bereikbaarheid van rijke ontwikkelomgeving en de kern functionaliteit van het mobiele apparaat. Het zorgt voor een snelle informatie-inwinning. Het biedt ook de juiste informatie ingewonnen. De cyclus wordt drastisch verminderd. De ontwikkeling tools zijn eenvoudig te gebruiken. Alle informatie en diensten worden geleverd aan de ontwikkelaars zonder enige biasness. Het biedt een rijke browser faciliteiten ook. Dit vergemakkelijkt de ontwikkelaar om een ??betere dienstverlening te bieden.

De Google Android App. kunnen worden uitgewerkt, hetzij met of zonder de hulp van een professionele Android app. ontwikkeling service provider. De eerste optie is haalbaar als de gebruiker is goed vertrouwd met de technologie voor mobiele applicatie ontwikkeling. Aan de andere kant, als de applicatie ontwikkelaar is niet bedreven in het gebruik van de SDK tools die door Android, kan dezelfde optie averechts en leiden tot verlies van tijd, geld en middelen. Het merendeel van de mensen de voorkeur aan de latere optie en gebruik maken van de diensten van een professionele en. App. Developer.

Het gebruik van de slimme telefoons toegang tot het internet is stijgt met de dag. Er zijn veel slimme telefoons met Android-platform. Als het bedrijf wil dat haar website om compatibel te zijn met deze slimme telefoons dan is de website moet worden ontworpen of aangepast. Dit is waar Android mobiele app. ontwikkeling speelt een cruciale rol.

De gebruikers van Android-telefoons wilt dat de telefoon niet alleen worden gebruikt voor telecommunicatie, maar ook een computer op kantoor. De gebruiker kan het nodig zijn een aantal extra mogelijkheden toe te voegen aan de Android-telefoon. Dit is een andere situatie waarin de Android Mobile Application noodzakelijk.

Het is altijd aan te raden om de diensten van een professionele Android app maken. Ontwikkelaar en profiteren van de voordelen van Android App. Ontwikkeling.

Copyright 2011

Tuesday, December 25, 2012

Android Application Development waarde op up gradatie!

de tijd

Met het verstrijken van de dagen, zijn elektronische gadgets steeds compacter op het gebied van werk, alsmede voor de vrijetijdsbesteding en zeker de gadgets komen met multi-functies, die niet werden eerder geïntroduceerd. Uiteraard heeft de rage voor elektronische gadgets opgevoed slechts een concurrentie tussen de bedrijven die werkzaam zijn in de gemeenschappelijke sector. Al pratend over elektronische gadget het beste voorbeeld kan worden gegeven van computers en mobiele telefoons (die momenteel de markt domineren). Tegenwoordig zijn de meeste van de mogelijkheden van een elektronische computer gedreven naar de mobiele telefoons, die op hun beurt grotere mobiele marktvraag. Vooral als het gaat om klanttevredenheid, niemand minder dan Android, dat is de uitspraak van de huidige markt!

De positieve punten en de veelzijdige mogelijkheden hebben Android de grootste verkoop telefoon over de hele wereld. Afgezien van dit, de verzameling van applicaties die de telefoon beschikt maakt het uniek in termen van betrouwbaarheid en bruikbaarheid. Het belangrijkste aspect van Android is de compatibiliteit met verschillende telefoons, waardoor de meer vriendelijke onder de gebruikers in tegenstelling tot de iPhone van een zelfstandige apparaat richt. De belangrijkste reden achter de aanpasbaarheid van iPhone komt door de uitbreidbaarheid factor. De Android-telefoon werkt als een pc die de verschillende functionaliteiten uitgebreid en houden zich bijgewerkt met de hulp van Android applicatie-ontwikkeling bedrijven.

Nadrukkelijk, gezien de huidige markt, de toename van de vraag van de Android applicatie-ontwikkeling diensten resulteerde in de populariteit van de Android-telefoons. Mensen zijn meer geneigd in het krijgen van een aangepaste app dan het downloaden van een app uit de App Store direct. Aldus wordt de afhankelijkheid van de gebruikers toeneemt met de tijd in het app ontwikkeling dienstverlener bedrijven. Waar als, aan de andere kant, de apps die beschikbaar zijn in de app store niet voldoen aan de eisen van de gebruiker volledig volgens hun verlangen. Dus, het is een verstandiger optie om te gaan voor de aangepaste Android app ontwikkeling diensten dan te gaan voor de kant en klare een in de app store.

Android applicatie-ontwikkeling diensten zijn iets dat niet kan worden bereikt met de diensten die worden aangeboden door een rookie. Professionaliteit van belang, terwijl de behandeling met massa behoeften. Dus, het is altijd een goede optie om de professionele Android applicatie-ontwikkeling dienstverlener bedrijf dan te gaan voor iemand anders huren. Ten slotte kan het beste worden gekozen door u voor uw bedrijf!

Android Apps die je helpen te blijven Georganiseerd

persoonlijke gegevens

Smartphones hebben ons leven gemakkelijk. Ze vermaken ons, zorgen voor onze data, helpen ons op een aantal manieren en ons helpen bij het organiseren van diverse werkzaamheden,. Ze zijn nu een apparaat dan communicatie. Smartphones hebben grote krachten en mogelijkheden. Ze zijn echt een PC-in-je-broekzak.

Recent Google's Android is zeer populair geworden. Deze gratis te gebruiken mobiele besturingssysteem heeft aangetrokken veel lokale en merkproducten fabrikanten van mobiele telefoons. Afgezien van regionale bedrijven, Sony, Samsung, HTC, LG, Motorola en hebben ook hun smartphones aangedreven door Google's Android OS.

Google Play heeft ook gespeeld prijzenswaardige rol in het maken van Android-smartphone populair. Hier bij Google Play, kan Android mobiele telefoon gebruikers downloaden gratis en betaalde applicaties. Deze mobiele applicaties de gebruikers helpen om georganiseerd te blijven in de verschillende taken in verband met hun werk en persoonlijk leven. Google Play Android app store heeft honderden duizenden mobiele toepassingen die mensen te helpen in hun dagelijks leven. Hier volgen enkele populaire apps die u helpen georganiseerd te blijven:

Evernote

Evernote behoeft geen introductie, omdat miljoenen gebruikers maken al gebruik van deze app. Evernote is beschikbaar voor zowel mobiele platform en desktops. Het is een cloud computing app. Hiermee kunt u alle belangrijke notities en andere persoonlijke gegevens op te slaan in de cloud. Als Evernote is geïnstalleerd op uw Android-smartphone, kunt u ophalen van uw persoonlijke gegevens vanaf elke locatie. U kunt ook notities en mesh ze met enkele foto's knapte met behulp van de telefoon camera. Het synchroniseert al uw gegevens tussen uw mobiele telefoon en uw pc.

ColorNote Notepad Notes

ColorNote is een andere populaire app beschikbaar voor Android-gebruikers. Het is gedownload meer dan 5 miljoen keer. De app loopt over een scala aan functies, van kleurcodering notities naar kalender integratie. De app draait het bureaublad van uw telefoon in een kleurrijk prikbord waar u kunt pinnen alle belangrijke notities, evenementen en nog veel meer.

Taskos To Do List

Taskos is een beetje gevorderd To Do List voor Android. Het heeft een makkelijk te gebruiken interface en spraakherkenning systeem. Als u deze toepassing, kunt u verblijven georganiseerd gewoon door te praten met het. Het vertaalt alle spraak-commando's naar tekst om bewerkingen uitvoeren. U kunt het gebruiken om toe te voegen, te verwijderen, verschillende taken bewerken en delen met vrienden. U kunt ook notities schrijven en zet deze met alarm.

Jorte Kalender

Jorte Kalender tot nu toe is gedownload meer dan een miljoen keer. Het is eenvoudig, praktisch slimme toepassing Agenda om uw dagelijkse behoeften te vervullen. Het heeft aanpasbare functies aan uw wensen aan te passen.

Habit Streak

Habit Streak is eenvoudig te gebruiken Android-applicatie. Het blijft herinneren u over uw dagelijkse activiteiten. Het enige wat u hoeft te doen is om aan te geven de dingen die u wilt worden herinnerd. Het is echt een handig mobiele applicatie-ontwikkeling voor Android-apparaten.

Droid Wallet

Het beheer van geld is altijd vol van hoofdpijn. Maar een Android-applicatie biedt u eenvoudige manieren om die te beheren. Droid Wallet is een nuttige toepassing voor het bijhouden van uw financiële activiteiten. De app is volledig klantgericht. Het kan u helpen gemakkelijk al uw uitgaven en inkomsten te beheren.

Astro File Manager

Is het beheren van bestanden verrommeling van uw telefoon SD-kaart? Er is geen zorgen te maken, want er is een Android app om je te helpen. Astro File Manager kunt u georganiseerd te blijven. Het heeft een geavanceerde zoek-algoritme dat bestanden filtert in elk formaat. Het is een handig als u ton van onbeheerde digitale gegevens in uw Android mobiele apparaat.