Monday, January 14, 2013

Android Developer India beschikbaar voor het huren van

Android Developer India beschikbaar voor het huren van

Android applicatie-ontwikkeling is slechts steeds zeer populair langzaam, mogelijk gemaakt via Android-ontwikkelaar India beschikbaar voor het huren. Android applicatie-ontwikkeling heeft een enorme en uitgestrekte gebied van ontwikkeling voor data toegang en diverse management persoonlijke en zakelijke taken.

Android-ontwikkelaar India, zijn wereldwijd platform dienstverleners met deskundige hulp en onberispelijke service providers keten. Huur Android-ontwikkelaar India voor de beste verwachte rendementen. Maak uw business development soepeler verlopen en de installatie via beroep Android ontwikkelaar.

Huur Android ontwikkelaar kan u van dienst zijn bos van diensten en voordelen die kunnen voldoen aan uw behoeften en zakelijke motief ook. Laat uw management en data toegang efficiënter te werken om uw zakelijke omgeving vriendelijker en moeiteloos persoonlijk gebruik werken. Huur de beste deskundigen om de installatie of enige vorm van gewenste ontwikkeling te maken als per uw keuze van betaling als de betaling kan worden gedaan op een zeer soepele procedure, kan het dagelijks, wekelijks of maandelijks, afhankelijk als per uw gemak.

Een goede deskundige bijstand wordt verleend on-line 24x7 vanuit elke hoek van de wereld kunt u uw persoonlijke klant-ID en wachtwoord toegewezen via Android ontwikkelaars toegang. Veiligheid en beveiliging van uw gegevens en toegang tot de account wordt volgehouden dat bepaalt haar veelbelovende diensten. Huur Android-ontwikkelaar India kan zeer winstgevend zijn voor u als vandaag concurrentie wereld vereist kwaliteit op tempo en het zou kunnen worden gedaan om alle tijdrovende taken te sorteren via het inhuren van ontwikkelaars en programmeurs voor een snelle service en alle tijd technicus hulp zonder enige onderbreking.

Android applicatie-ontwikkeling is de procedure van de ontwikkeling van bepaalde toepassingen als per uw behoeften voorzien: Business Android, Android spelletjes, communicatie en multimedia aanvraag een van die meer goed aansluit op uw behoeften. Alle soorten installatie en ontwikkeling wordt gedaan door deskundige professionele Android-ontwikkelaars tegen een betaalbare prijs.

Verhuur van Android-ontwikkelaar India zou kunnen dienen bepaalde meer functies en diensten via ervaren medewerkers en dienstverleners. Weinig voordelen verworven over het huren van speciale Android-ontwikkelaars zijn als volgt:

Professionele aanpak worden alle technici die zijn getraind en zeer ervaren met gemeubileerd vaardigheden van Android ontwikkeling en alle terminologieën.

Flexibiliteit, de betaalprocedure van de installatie en de ontwikkeling van Android is zeer betaalbaar bovendien dient het voordeel voor betalen ook per uur als je moet betalen voor alleen de ontwikkelingen die u nodig hebt om in plaats gedaan worden van het betalen voor de totale installatie.

Gevarieerde applicatie-ontwikkeling, aantal uiteenlopende applicatie-ontwikkeling kan worden uitgevoerd via Android ontwikkeling van India. Elke Android applicatie kan worden geïnstalleerd, zoals: spelletjes, communicatie of multimedia alle ontwikkelingshulp worden voorafgegaan van Android-ontwikkelaar India.

Bepaling en tevredenheid, professionaliteit en kwaliteit van de dienstverlening hulp resulteert een kwalitatief hoog niveau en bevredigende resultaten onder de Android ontwikkelingsproces en installatie.

Time-kosten savvy, procedure van Android ontwikkeling van Android-ontwikkelaar India is zeker een slimme zet want het is tijd en kosten savvy en gunstig in alle aspecten. Vandaag tijdperk is technologisch ontwikkeld tijdperk dat vraagt ??om innovatie, brede connectiviteit en de juiste tijdige hulp. Dit alles zou kunnen beheren via een efficiënte ontwikkeling via speciale ontwikkelaar.

Android applicaties, wordt geleverd in een breed bereik, afhankelijk van welke voldoet aan uw doel. Elke Android applicatie-ontwikkeling kan worden gedaan zonder enige last op uw zak en verhoging van de efficiëntie en de kwaliteit van uw applicatie-ontwikkeling doel.

Huur Android-ontwikkelaar India, voor geavanceerde ontwikkelingskosten en-tijd effectiviteit alles tegen een betaalbare prijs voor uw persoonlijke of zakelijke gebruik. Maak uw werk procedure doeltreffender introduceren gevarieerde applicatie-ontwikkeling en het verminderen van onnodige werkdruk. Zonder zo veel van spanning op uw zak te huren beste expert Android-ontwikkelaar India en geven uw bedrijf of motief een wereldwijde benchmark.

Android Consulting Services

Android Consulting Services

Er zijn een miljard-plus gsm-gebruikers wereldwijd, van wie velen met een beperkte toegang tot een computer of het internet. Met Android app Development, is het zeer waarschijnlijk dat mobiele apparaten meer gebruikersvriendelijke toepassingen dan ooit tevoren en zetten het internet in de handsets van vele, vele mensen over de hele wereld. Het grootste voordeel is dat het succes van Android consulting services is afhankelijk van de beschikbaarheid van unieke en boeiende user toepassingen die zijn gemaakt door de ontwikkelaars net als u wilt. De Android SDK biedt de tools en API's die nodig zijn om te beginnen de ontwikkeling van applicaties op het Android-platform met behulp van de programmeertaal Java. Android consulting services is een compleet mobiel platform gebouwd op de Linux 2.6 kernel die een robuust besturingssysteem, een uitgebreide set van bibliotheken, een rijke multimedia-gebruikersinterface en een complete set van telefoon applicaties bloot. Android consulting services is een open markt voor de uitgevers om Android-applicaties te bieden aan haar gebruikers en zorgt voor een opp

ortunity voor de verkopers van hun producten en diensten. Android mobiele ontwikkeling wordt voorspeld dat de aanstaande technologie in de mobiele gebaseerde web wereld. Vandaag de dag wordt Android consulting diensten maken zijn plaats als een concurrent in de mobiele applicatie-technologie.

Kenmerken van Android applicatie-ontwikkeling bevat makkelijk te gebruiken, het is open source en heeft grote zichtbaarheid voor de ontwikkelaars. Android app ontwikkeling is een van de meest bruikbare apparaten voor de ontwikkelaars om krachtige en innovatieve mobiele applicaties te creëren zeer gemakkelijk en snel. De voordelen van Android consulting diensten zijn als Android applicatie-ontwikkeling is gebaseerd op Linux, biedt toegang tot de belangrijkste mobiele apparaat functionaliteit en Rich Development Environment kunt u de ontwikkeling van krachtige applicaties. Het heeft vermindert de applicatie-ontwikkeling cyclus, en het gemak om de ontwikkeling instrumenten te gebruiken om snelle ontwikkeling te garanderen. Zijn gebouwd om versnelling van het verzamelen van informatie en levert exacte gebruiker gevraagde informatie. Er zijn veel voordelen aan het ontwikkelen voor het Android-platform. Zeer weinig beperkingen op de inhoud of functionaliteit toegestaan ??in Googles Android Market, en ontwikkelaars zijn vrij om hun applicaties te verspreiden via andere distributiekanalen ook. Er is een grote

verschillende hardware-apparaten aangedreven door het Android OS, waaronder veel verschillende telefoons en tablet computers. Ontwikkeling voor het platform kan optreden op Windows, Mac OS of Linux.

Als u denkt voor de Android applicatie-ontwikkeling diensten en verward om de beste Android-ontwikkelaar of programmeur Android kies dan is hier de beste oplossing die Mindfire Solutions.

Met meer dan tien jaar ervaring in de software-industrie, Mindfire Solutions is een innovatief IT-bedrijf dat software ontwikkeling outsourcing en consulting diensten aanbiedt. We hebben een team van hoogopgeleide professionals en software-ontwikkelaars die een groot deel van de expertise in het ontwikkelen van diverse applicaties. Onze ingenieurs hebben gewerkt aan een groot aantal internationale projecten en weet hoe te beheren en succesvol einde te brengen. Bovendien hebben we altijd de hoogste kwaliteit, lage kosten software producten en we zijn altijd tijdgebonden. De diensten die door ons zijn:

Android Widget Development Services

Android Appwidget Development Services

Android Product Development Services

Android API Customization

Android Consulting Services

Android ondersteuning

Android Cell Phone neemt de evaluatie van de X850 Zte

Volgens de cel reclame bedrijf AdMob 26 mei, in het rapport, uitgegeven door de Chinese markt, gebaseerd op Google Android systeem van meer dan appels iPhone. Voor alle soorten mobiele telefoon is opgenomen, neemt de verkoop prijs hoog is, het gewone volk te accepteren en belemmeren de populariteit van het Android-systeem. Daarom zal zijn van de huidige trend van de mobiele telefoon markt entry-level Android grote mobiele telefoon fabrikant slagveld.

Dit is de X850 van de Chinese beroemde fabrikanten van mobiele telefoons ZTE lanceerde haar eerst in de binnenlandse mobiele telefoon. Het systeem, Voor smartphones spelers, naam van "ZTE" niet vreemd is, ZTE had laatste paragraaf 4 van de gezamenlijke bracht Microsoft op Windows Mobiele smartphone. De telefoon is uitgerust met een 2,8 inch touch screen van resolutie 320 * 240 pixels. In het systeem en de processor, X850 de nieuwste Google Android 2.1 systeem keurt, het toevoegen van in entry-level markt als gevolg van zeldzame 600MHz CPU en geheugen, geloven dat de romp 100MB aan systeem biedt de krachtige steun aan vloeiendheid.

ZTE X850 configuratie een 3,2 megapixel camera, op hetzelfde moment, het heeft 350 mm, FM-radio oortelefoon-interface, GPS-navigatie, bluetooth functie, en ondersteunen de hoogste 16GB uitbreiding van het geheugen. Daarnaast ZTE X850 biedt ook tal van functie voor draadloze netwerken, ondersteunt de GSM / WCDMA / HSDPA draadloze toegang tot het netwerk en WiFi.

Verschijning:

In vergelijking met andere Android-telefoons op de markt, ZTE X850 kunt gebruiken om kleine jasper beschrijven, de grootte is alleen 102mm 54mm 14,5 mm, geef een persoon een soort van klein en uitstekend gevoel, maar het kan ook enkele grote man soort handgevoel stomact . X850 casco nemen boog ontwerp, casco engineering plastics te nemen, voel me erg goed, het gewicht van het lichtere gewicht, brengen is 100 goud, de batterij dan andere Android-systeem op de markt om een ??mobiele telefoon aan te steken. In zomerkleding op voorwaarde dat relatief weinig zakken, zal geen ziek gevoel.

Krachtige multimedia mogelijkheden:

X850 keurt hoge onderneming MSM7227-chip oplossingen, hebben hardwareversnelling functie voor 3D-animatie, en biedt een krachtige 3D-games.

De eerste is de 3D-games X850: ook al is het een markt voor entry-level producten, maar X850 of geeft een redelijk goed spel. De auto loopt een Raging 2 (Raging Thunder 2) de 3D-racespel, met versnelling sensoren, gemakkelijk te manipuleren, stem, die niet springen kader fenomeen. Met de marktprijs ten opzichte van dezelfde smartphone spel, glad graad is uitstekend. De auteur gelooft in het model om de mobiele telefoon markt instapmodel, 3D-spel is niet droom!

Ten tweede is er de ondersteuning van dynamische desktop: X850 ingebouwde nieuwste Android 2.1 clair, ondersteunt tot 5 pagina's van het bureaublad, en ondersteuning van de Widget, wanneer het gebruik van dynamische desktop-achtergrond animatie.

X850 tegelijkertijd met een krachtige audio-en video-mogelijkheden: steun aan het gemeenschappelijk MP3 / MP4-bestanden AAC / spelen in de markt wuzhenhuaplayer downloaden andros, kan nog steeds kijken RMVB video. Installeer telefoon televisie en mango TV gebruik Wifi-netwerk, moet u je zelf "de Mini TV".

Android Developer for Hire voor Worthwhile en functionele App Development

Android Developer for Hire voor Worthwhile en functionele App Development

Google introduceerde onlangs een nieuwe versie van het Android-besturingssysteem codenaam ICS 4.0 (Ice Cream Sandwich). Android door Google is een onlangs vrijgegeven smartphone en tablet OS die momenteel op de nummer een plek en het geven van een zeer gevaarlijke rivaliteit verder smartphone OS waaronder Blackberry, WebOS, Apple iOS, Windows Phone en Symbian. Het is algemeen erkend en een van de heersende OS dat veel te genieten van Android-gebruikers en een geweldige mobiele besturingssysteem ervaring geeft. Met de boost in talloze Android-gebruikers, de vraag van de apps is ook op het vergroten van het podium.

Met de stijgende populariteit van Android ondersteunde apps, toady in de markt zijn er duizenden Android app ontwikkeling service providers bieden best-in-class app ontwikkeling, en een aantal software-aanbieders springen in Android ontwikkeling grond. Er zijn tal van programmeurs en ontwikkelaars zijn het aanbieden van app ontwikkeling van diensten aan hun klanten. Als je gaat om app te ontwikkelen voor uw bedrijf, dan moet u ervoor zorgen over de ontwikkeling van bedrijf of ontwikkelaar omdat toady veel ontwikkelaars noemen zichzelf als Android experts dus het kan zijn dat je niet de kwaliteit resultaat te krijgen van hen.

Daarom is het zeer belangrijk om te zoeken naar een Android ontwikkeling bureau dat kan faciliteren bij het verzamelen van uw gedetailleerde zakelijke benodigdheden. Terwijl u beginnen proberen om een ??eerste klas apps coders vinden, musthave om een ??paar informatie over dit besturingssysteem, zodat de ervaring, inzicht en vaardigheden van essentieel belang in een grote ontwikkelaar ontdekken verzamelen. Vaak, mensen krijgen de hulp van de zoekmachines te raken op nieuwste en vereenvoudigde details met betrekking tot een focus. Dus, kun je ook zoeken in de zoekmachine zoals Google om de beste en goed ervaren ontwikkelaar te vinden voor uw toekomstige ontwikkeling taak en voor betrouwbare mobiele ontwikkeling bedrijf.

Terwijl u zoeken naar Android-ontwikkelaar, moet u rekening houden volgende punten:

Kennis: Een uitstekende ontwikkeling resultaat wordt pas veelbelovend wanneer u ondersteuning krijgen van specialisten voor uw taak. Er zal gebruik gemaakt van hun vaardigheden en kennis om problemen vast te stellen en betrof in het assortiment van diensten. Kwaliteit Oplossing: Het genereren van een app is niet complex, maar het genereren van een waardevolle en functionele app moet goed ervaring en geschikt bewustzijn met betrekking tot uiteenlopende praktijken die betrokken zijn bij het genereren van een app voor uw bedrijf.

Bronnen: Handhaving van middelen zonder afbreuk te doen waarde is een belangrijke plek in Android-ontwikkelaars. U kunt zoeken naar een development team dat app ontwikkeling oplossingen geeft op goed betaalde kosten. Project Deadlines: Introductie van een nieuwe app kan alleen zegevieren als het wordt losgelaten op tijd. Als gevolg hiervan, moet u controleren of uw provider kan het project te verschaffen binnen de vooraf bepaalde tijd.

Weblineindia is een bedrijf in India, die service biedt aan offshore klanten. van Weblineindia en krijg kosteneffectieve Android Development diensten.

Sunday, January 13, 2013

Android Verwerking van de Creditcard

Android Verwerking van de Creditcard

Het proces van globalisering is de diepe economische veranderingen van het huidige tijdperk. In deze snel groeiende wereld van de technologie heeft overtroffen tot een zodanig niveau dat men grote transacties van bedrijven te verwerken door een klein apparaat zoals mobiele. Bewust van de noodzaak van nieuwe trends in het bedrijfsleven, is Diensten zoals Android Verwerking van de Creditcard ontwikkeld.

Deze applicatie is ontwikkeld om snel, gemakkelijk service te bieden aan klanten en de app is gericht op noodzakelijke behoeften van een groeiende bedrijfsleven. Zoals altijd, iedereen zoekt naar een bron die zal zorgen voor een veilige, betaalbare mobiele betalingen opties het verzorgen van eis van de klant en het verstrekken van de hoge kwaliteit steun aan hen.

Android Verwerking van de Creditcard

De Android Credit Card verwerking is een geoptimaliseerde oplossing voor bedrijven die nodig hebben om een ??hebben er transacties afgerond in real time. Met behulp van je Android-telefoon, kunt u eenvoudig en betrouwbaar accepteren creditcards overal en altijd samen met instant-kaart goedkeuring. Anders dan Android geen apparatuur nodig is. Paar simpele stappen te volgen en je bent klaar met uw credit card processing. Gewoon aansluiten op het internet via je Android-telefoon en verbinding te maken met de kaart payment gateway. Voer de transactie-informatie, en de klap wordt voor u gedaan, online. U krijgt card goedkeuring in momenten, en kan zelfs rechtstreeks per e-mail op maat van aandelen aan uw klant

Men zal kiezen een app die de veiligheid, die niet zal persoonlijke gegevens op te slaan op je Android-telefoon tijdens het vervullen van zaken zorgt. Het ondersteunt AVS en CVV2 veiligheid en fraude detectie functies, zodat de klant informatie veilig is tijdens het hele proces dus geen mogelijkheid van verlies van persoonlijke informatie in geval van diefstal of verlies telefoon. Ook hebben gecodeerd en beveiligd SSL-verbinding verzekeren Data Security.

Met uw credit card processing app kunt u het gemak van het accepteren alle belangrijke credit cards op je Android-telefoon. Deze vorm van dienstverlening moet leiden tot een betere ondersteuning, schaalbare, betaalbare en veilige mobiele toepassingen met flexibele oplossingen.

Android wijzigen mobiele telefoons Smart Phones

Android wijzigen mobiele telefoons Smart Phones

De Sony Ericsson Xperia Play is een PlayStation gecertificeerde smartphone. Deze mobiele telefoon is speciaal ontworpen voor de mobiele gaming. Deze mobiele telefoon is de nieuwste telefoon in de Xperia reeks Android-gebaseerde smartphones. Deze mobiele telefoon biedt alle smartphone functionaliteit die de meest serieuze gebruikers zou kunnen hebben. Dit zal ook u voorzien van spannende gaming ervaring dat elke gamer zou willen. De uitschuifbare gamepad blijkt dat er een digitale D-pad, het is ook ontworpen met twee analoge touchpads, twee schouderknoppen en de vier PlayStation pictogrammen: cirkel, kruis, vierkant en driehoek. De Sony Ericsson Xperia Play verbruikt minder stroom tijdens het surfen op het web. O2 in het Verenigd Koninkrijk zal de verkoop van een exclusieve White versie van de Sony Ericsson Xperia Play bij het van start in de komende paar maanden.

De Sony Ericsson Xperia Play is de eerste PlayStation-gecertificeerde smartphone. Deze mobiele telefoon is uitgerust met aa 4-inch touchscreen display en wordt aangedreven met een 1GHz-processor, samen met een 512 MB RAM module.This mobiele telefoon beschikt ook over een 5.1 megapixel achteren gerichte camera en een VGA-camera aan de voorkant. Het ondersteunt ook 3G en het draait op Android 2.3 Gingerbread OS. Deze slimme telefoon heeft ook stereo speakers aan de achterkant. Het is ook gewapend met GPRS, Wi-Fi 802.11 b / g / n en Bluetooth.

De meeste van de nieuwste smartphones op de markt draaien op een Android-platform. Android mobiele telefoons zijn beschikbaar in alle toonaangevende merken. Android is sterk verbeterd het proces waarin nieuwe en innovatieve mobiele diensten en ontwikkelingen worden ter beschikking gesteld van de eindgebruiker. Het Android-platform bestaat uit een besturingssysteem, middleware, een gebruiksvriendelijke interface en krachtige toepassingen. De geïntegreerde bundel van software heeft verlaagd de huidige kosten van de ontwikkeling van mobiele apparaten en diensten. Het Android-platform heeft een licentie in een van de meest vooruitstrevende open-source licenties beschikbaar de exploitanten en fabrikanten van ongekende vrijheid om te ontwerpen, te bouwen en te verspreiden hun eigen producten.

Android mobiele telefoons en tablets draait het besturingssysteem hebben ervaren een enorme groei in de afgelopen jaren. Dit heeft de consument en ontwikkelaars hongerig voor een nieuwe release van het Android besturingssysteem. De nieuwste versie van het platform is de codenaam Gingerbread. Een aantal van de kenmerken van de nieuwe versie zijn algemeen bekend. Een dergelijke toevoeging is video-chat, ter ondersteuning van de protocollen die worden gebruikt door Google Talk. Ook android is nu een van de meest populaire besturingssystemen voor nieuwe tablet-apparaten. Volgens de huidige schattingen, zou Android potentieel op de tweede plaats in de race om marktaandeel. Deze stijging van het marktaandeel is vooral te wijten aan de lagere prijs van de toestellen die draaien op Android en Android mobiele, en ook de aanwezigheid van de Open Handset Alliance. Er zijn veel Android-apparaten het raken van de markt elke maand.

Android Apps Met Enhanced Technologies

Android Apps Met Enhanced Technologies

De toename van het aantal Android-gebaseerde smartphones in de markt is ook te danken aan dergelijke eigenschappen van Android en meer dan dat Android dat open source wordt het eenvoudiger voor Android app ontwikkelaars en Android app programmeurs om toegang te krijgen tot het en de applicaties die zij nodig hebben te ontwikkelen . Met ontwikkelingen zoals deze in de Android veld, wordt de factie met behulp van Android-smartphones zelf beschouwd als een segment van de markt en een Android app-ontwikkelaar moet zich bewust zijn van het terwijl het ontwikkelen van apps voor.

Aangezien dit segment is individueel afgescheiden, wordt opgemerkt dat het gaat om een ??groep die internet toegang via mobiele apparaten. Als zodanig een aanzienlijke groep gaat een bepaald platform te gebruiken, in dit geval Android, het Android-app-ontwikkelaars maken er een punt om de noodzaak van de websites om compatibel te melden en dit verhoogt de vraag naar meer Android-applicaties worden ontwikkeld door de Android app-ontwikkelaars.

Android is een groep van programma's die speciaal gebouwd voor mobiele platforms en mobiele apparaten met behulp van die Android app programmeurs kunnen benodigde applicaties te bouwen. De belangrijkste bestanddelen van Android zijn belangrijke applicaties, een besturingssysteem en middleware. De Android Software Development Kit bestaat uit de tools en Application Programming Interface vereist door de Android app-ontwikkelaar om een ??applicatie te bouwen. Het Android-platform biedt ook de Android app programmeur een Quick Emulator gebaseerde mobiele telefoon emulator, voorbeeldcode, tutorials en documentatie die afhankelijk zijn van dynamische binaire vertaling naar een redelijke snelheid te bereiken en is gemakkelijk te porteren naar nieuwe host CPU-architecturen. De Android app programmeur moet het programmeren in Java handvat om applicaties in de Android-platform te ontwikkelen.

De geïntegreerde browser aanwezig is in het Android-platform is gebaseerd op het open source programma genaamd WebKit-engine. De toepassing kader werkt zodanig dat de Android app programmeurs kunnen voor hergebruik of vervanging reeds een deel van het proces van applicatieontwikkeling.

De 3D-graphics in de gebruikersinterface en de back-end beheerpagina vertrouwen op de specificaties van de Open GL ES 1.0. Dit proces van hardwareversnelling kan worden gekozen voor of op andere wijze door de Android app-ontwikkelaar de ontwikkeling van de applicatie. De gemeenschappelijke media ondersteunende mogelijkheden van het platform wordt ook uitgebreid naar diverse formaten, namelijk H.264, MPEG4, AMR, MP3, PNG, AAC, JPG en GIF. De alternatieve kant van Android applicatie-ontwikkeling bestaat ook uit tools voor debugging, externe / interne apparaat emulator, performance profiling, geheugen componenten en Eclipse IDE plug-in. Voor mobiele telefoons en tablets Android maakt gebruik van de Dalvik virtuele machine die is geoptimaliseerd. Voor functies zoals het beheer van laag niveau geheugen componenten en rijgen de Dalvik Virtual Machine is gebaseerd op de Linux Kernel. De graphics aanwezig zijn geoptimaliseerd door de Android app programmeurs met behulp van een lijst met aangepaste 2D-graphics.

Android Calendar Sync houdt je op tijd

Android Calendar Sync houdt je op tijd

Terwijl de tablet-pc was oorspronkelijk bedoeld als een consument apparaat, heeft het gevonden in toenemende mate een grotere acceptatie in het bedrijfsleven en enterprise kringen. En met die acceptatie komt de noodzaak van een grotere integratie in de dingen zoals hosted exchange e-mail en de grotere Exchange ActiveSync-omgeving. Het vraagt ??ook om meer en gemakkelijker toegang tot de productiviteit apps, met inbegrip van een kalender die altijd up-to-date en vers gesynchroniseerd.

Gelukkig, de ontluikende markt van Android-tablets hebben al deze dingen. Google heeft actief en bouwt zijn Android mobiele besturingssysteem is in de afgelopen jaren en heeft zijn integratie met Exchange ActiveSync met elke opeenvolgende release. Dit harde werk zijn vruchten afgeworpen met de meest recente versie, Android 2.2 "Froyo" in dat alle ActiveSync-account aspecten zijn geïntegreerd en naadloos gesynchroniseerd - inclusief de agenda, contacten en e-mail. Google heeft zelfs opgenomen voor een eenvoudige setup-wizard, zodat elke instelling kan worden gewijzigd met gemak.

Terwijl hosted exchange e-mail is altijd al relatief eenvoudig op Android, het nieuwe planningsmogelijkheden zijn een zegen voor het besturingssysteem en een indicatie dat Google is klaar en bereid om zaken te doen met mensen uit het bedrijfsleven. Op nieuw uitgebrachte vlaggenschip tablet van Samsung-apparaat, de Galaxy Tab genoemd, is een full-scale (en full-screen) kalender applicatie op voorwaarde dat trekt alle agenda-gegevens van uw Exchange ActiveSync-account. Deze gegevens kunnen vervolgens worden bekeken op een aantal manieren, van een dagelijkse agenda aan een vijfdaagse of zelfs dertig-agenda.

De Galaxy Tab, net als zijn Android-tablet concurrenten van Acer en andere bedrijven, kunnen ook aan herinneren van belangrijke evenementen, hetzij via de Android-tablet e-mailtoepassing of via on-screen meldingen in handige notificatiebalk van Android. Omdat Android tablet e-mail en de agenda-applicatie te integreren zo strak kunnen events worden doorgestuurd naar e-mail contacten of automatisch toegevoegd aan de groep kalenders. En, Android ondersteuning van push synchronisatie betekent dat eventuele wijzigingen in de kalender op een Android-tablet onmiddellijk gesynchroniseerd met de cloud en weergegeven in uw Exchange-agenda en op andere apparaten instellen om te synchroniseren met uw Exchange ActiveSync-account.

Simpel gezegd, het bezitten van een Android-tablet is een makkelijke manier om uw agenda mee te nemen te allen tijde. Als een nadeel bestaat in Android's agenda een Exchange-synchronisatie, is dat het volledig alle excuses elimineert voor het tonen van te laat voor een vergadering, voetbalwedstrijd of diner. Met push synchronisatie, e-mail herinneringen, en on-screen meldingen (met alarm geluiden), Android heeft een goede baan van het houden van de dag beweegt in een tijdig, naadloze manier.

Saturday, January 12, 2013

Android Browser Plugin Development Voeg nieuwe vaardigheden aan uw mobiele browser

Android Browser Plugin Development Voeg nieuwe vaardigheden aan uw mobiele browser

Android ondersteunt plug-ins. Van het bouwen van een cross-browser applicatie door gebruik te maken PhoneGap, waarvan de kenmerken kunnen worden verlengd dmv plug-ins, het runnen van een specifiek programma in de Android-omgeving, alles werkt met ondersteuning Plug-ins '. In dit artikel rechtvaardigt het gebruik van plug-in, terwijl ook het geven van de lezers inzicht in de reden waarom de trend van plug-in reisde van web op de mobiele sector zelfs. Reis van web naar mobiele\u003e

Browsers had een betekenis pas na jaren '90 toen internet was in de groeifase. Dit is wanneer gebruikers de behoefte van interactie met de computer en het aansluiten van met gebruikers over de hele wereld gevoeld. Zoals het web vorderde, internet werd een essentieel ding. Dit leidde tot de zoektocht naar een ideale browser die zou gebruikers in staat om een ??overvloed aan activiteiten uit te voeren zonder veel gedoe. Echter, browsers altijd beperkingen, en het creëren van een nieuwe browser verrijkt met meer en meer functionaliteiten niet mogelijk was in elk kort interval. Vandaar dat het concept van de tot stand kwam.

Idealiter plug-in is een stukje software, die specifieke vaardigheden draagt ??bij aan de browser. Het gebruik van (Application Programming Interface) API kunnen externe creëren plug-ins die interageren met de browser. Prominente Android Plugins

Het beste voorbeeld van is Adobe Flash. Adobe Flash is de meest krachtige plugin, waarmee gebruikers ingebedde Flash websites en video's te bekijken, anders niet beschikbaar voor apparaten die geen Flash ondersteunen.

Android plug-in voor Eclipse dient als nog een andere prominente extensie. Eclipse wordt een volledig functionele, gratis, Java IDE, de plug-in kunnen gebruikers Android-specifieke projecten te creëren, te compileren en de Android Emulator gebruiken om te rennen en te debuggen. Deze plug-in voor Eclipse configureert automatisch compiler instellingen en creëert bestanden. Dit bespaart de kostbare ontwikkeling en vermindert de leercurve, waardoor ontwikkelaars om tijd te investeren in het creëren van fantastische Android apps.

De android plugin ontwikkeling / programmering praktijk heeft zelfs borduurde voort op het meest prominente cross-platform mobiele applicatie-ontwikkeling kader. PhoneGap maakt apps draaien in bijna elke mobiele omgeving: iOS, Android, Windows, Blackberry en nog veel meer. Normaal gesproken PhoneGap ondersteunt native plugins. De ontwikkeling van extensies is mogelijk omdat PhoneGap toepassingscontainer bloot oorspronkelijke besturingssysteem functionaliteit om JavaScript-gebaseerde applicaties. Inheemse plugins in PhoneGap zijn niet de reguliere add-ons in desktop browsers. Ze laten de derde-partij of de gemeenschap om de capaciteit van de PhoneGap kader uit te breiden door middel van aangepaste code ontwikkeling en de native code bloot te stellen aan uw apps via de native-to-JavaScript brug. Dit stelt ontwikkelaars in staat om bloot elke inheemse bibliotheek of kader om de PhoneDap toepassing, de uitbreiding van haar vermogen om geen limiet.

Android gebaseerde Business Application Development Solutions

Android gebaseerde Business Application Development Solutions

De stijgende functionaliteit van mobiele besturingssystemen is getransformeerd van een simpel telefoontje naar een smartphone. Het is lovenswaardig om op te merken dat de krachtige besturingssystemen worden waardoor ze het leven uitgroeien tot de enige manier om een ??communicatiekanaal te bouwen zonder zorgen te maken over tijdzones.

De pocket-to-fit computer klaar is om de gebruikers te verrassen met geweldige functies en toepassingen die helpen bij het in contact te blijven van overal en altijd. Onder alle mobiele besturingssystemen, is er geen twijfel dat de markt voor Android exponentieel toeneemt met de tijd. Het is uitgegroeid tot een favoriet voor bijna alle mobiele merken om hun Android-gebaseerde versie van een smartphone te lanceren om een ??bredere markt te veroveren. De rage van mobiele gebruikers en ontwikkelaars van mobiele applicaties heeft geprofiteerd veel bedrijven die handelen in verschillende sectoren.

De bedrijven maken gebruik van toename van het aantal Android-gebaseerde mobiele telefoons om hun bedrijf te publiceren, direct bouwen geloofwaardigheid, nieuws delen en een sociale verbinding te maken. Enkele van de attracties die geholpen Android te krijgen aanvaardbaar markt zijn:

1. Lage applicatie-ontwikkeling kostte 2. Ondersteuning van Java en Flash-technologie 3. Beschikbaarheid van SDK in Android apps ontwikkeling 4. Steun aan interactieve media functies 5. Gemakkelijke manier om afbeeldingen, media-formaten en tools te gebruiken

De snel groeiende platform heeft gegeven flexibiliteit om Android-applicatie-ontwikkelaars en programmeurs om zich te specialiseren in hun vaardigheden om te worden in staat om het ontwikkelen van rijke en innovatieve apps. Als Android is een open source platform, kunnen de ontwikkelaars ook betaalbaar ontwikkelingsplannen aan te passen verschillende zakelijke behoeften.

De hoog gekwalificeerde ontwikkelaars die hun opperste diensten tegen relatief lagere prijs is uitgegroeid tot een grote attractie bij kleine en middelgrote bedrijven. Echter, een ondernemer moet nog een kijkje nemen op hun huidige en toekomstige business plannen om de noodzaak en het belang van Android apps voor hun zakelijke groei te bestuderen. Tijdens het maken van een keuze, kunnen ze ook de voorkeur aan gewijd Android apps ontwikkelaars huren om zo het gehele ontwikkelproces te bevestigen. Er zijn weinig voordelen die niet kunnen worden genegeerd, zoals: 1. Bespaar veel tijd in de ontwikkeling proces door het instrueren van de ontwikkelaars als je per deadlines 2. Start Custom Android apps ontwikkeling oplossingen als je per geplande tijd 3. Verminder kosten door het uitgeven van geld alleen op diensten ingehuurd, maar niet op infrastructuur en menselijke hulpbronnen 4. Bewaken van de ontwikkelingscyclus door een verblijf in contact met Android-ontwikkelaars de hele tijd 5. Zorg voor Android-oplossingen volgens de huidige trends in de markt en de eisen van de klant

Als u denkt dat Android is een platform dat boost kan geven aan uw business performance, moet u ook uw geluk beproeven door het nemen van zakelijke applicatie-ontwikkeling diensten voor Android-platform.

Bronnen: ------\u003e Icreon Communications is bedrijf. Contact Icreon Communicatie voor en in te huren

Android gebaseerde sociale netwerken

Android gebaseerde sociale netwerken

Google op basis van Android besturingssysteem voor mobiele wint aan populariteit deze dagen over de hele wereld. Het Android besturingssysteem is erkend over de hele wereld voor de toepassingen markt en zijn Google aangedreven toepassingen. Mobile bedrijven die samenwerken met Google hebben voor de software ondersteuning ervaren groei in hun bedrijf door een sterke toename in de verkoop. Klanten over de hele wereld eisen Android gebaseerde mobiele telefoons voor een betere connectiviteit en social networking ervaring.

Een andere factor die bijdraagt ??aan de groei van de Android Market is de android sociale netwerk waarin niet alleen grote social networking websites als Facebook, Twitter, Myspace, etc, maar ook nieuwere Android gebaseerde social networking-toepassingen. Bovendien is de belangrijkste factor die verantwoordelijk is voor de groei android is de beschikbaarheid van de meest gebruikte toepassingen vrij van kosten. Ja, Google Android gebaseerde biedt social networking-toepassingen zoals Facebook, Twitter, Myspace vrij van kosten, en niet alleen dat het biedt ook duizenden andere applicaties volledig gratis. Er zijn een aantal betaalde applicaties op het Android-platform, die ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelheid van de Android gebaseerde mobiele telefoons wordt ervaren om veel meer dan het is andere collega's.

De Android bases smartphones zijn te hebben gebouwd in krachtige toepassingen zoals die van een muziekspeler, GPS-navigatie, voice memo's, luidspreker en nog veel meer. De Android-smartphone lijkt te doen het allemaal en dat in een bereik dat niet veel in vergelijking met zijn tegenhangers zoals Nokia of de I-phone. Het Android-platform belooft aan te bieden meer dan lakh toepassingen die gemakkelijk kan worden gedownload van de Android Market. Het merendeel van de android social networking apps zijn vrij van kosten waarvoor de gebruiker moet geef dan simpelweg zijn rekening-ID en wachtwoord voor de succesvolle download van het programma. De ervaring van deze toepassingen is als het gebruik van dezelfde applicaties op een thuis pc.

Er zijn veel nuttige toepassingen in de Android gebaseerde smart phones, waaronder volgende zijn de meest gebruikte en de besten: Facebook: Er zijn verschillende Facebook-applicaties in de Android Market, ook die officieel vrijgegeven door de Facebook-team. Deze applicaties maken je het gevoel alsof je bent ingelogd op uw computer en geven u een geweldige ervaring.

Twitter: Er zijn vele twitter apps in de Android Market, waaronder de meest bekende is "Twidroid" dat is een gratis en een betaalde applicatie. Met behulp van deze applicatie kunt u eenvoudig tweet en deel uw mening en ideeën met de wereld te delen.

Android Apps Development Company UK

Android Apps Development Company UK

Android heeft een team van professionals die zijn gespecialiseerd in, en functioneren geleidelijk. Zij bieden verbinding diensten van een eenvoudige evaluatie volledige Android-software ontwikkelingsprojecten. Ze zijn ervaring in Android Market Place gekoppeld aan hun geschoolde ontwerpers en zeer goed geïnformeerd.

Android Apps Development Company biedt elite loop van diensten in alle aspecten van de Android applicatie-ontwikkeling. Bovendien, in staat om bekwaam te leveren Android ontwikkeling, het ontwerpen en implementeren van software die ze perfect werken op de apparaten, Zij zorgen ervoor dat de inhoud van de website is bereikbaar via Android. Ze hebben ook inschrijven aan bestaande applicaties aan te passen en hen Android compatibel te maken. Ze zijn een cutting edge bedrijf met zeer ervaren ontwikkelaars.

Als Android Experts, zijn een team van zeer deskundige die zijn nauw aan bij de vervulling van Android na sinds de oprichting en hebben verstedelijkt diverse Android-applicaties voor klanten dwars de wereld. Zij zullen u graag een gratis kostenraming voor Android app te bieden. Android Apps ontwikkelaar geeft de zekerheid te verkrijgen over de sterkste van uitdagingen en bieden een uitstekende Android apps die je graag. Tijdens ons werk met verschillende klanten van het bedrijf heeft verzameld allesomvattende vaardigheden. De achtergrond van OS X programmeren, samen met het gebruik van beleenbare kaders is van cruciaal belang voor Android software ontwikkeling. Het heeft al een enorm aantal productief uitgevoerde projecten en tevreden klanten, zodat men kan zorgen dat ze volledig kunnen genieten van de kwaliteit van hun werk.

De vier belangrijkste onderdelen van Android applicatie-ontwikkeling zijn Activiteiten, Broad cast ontvanger, diensten en content provider. Voor het verkrijgen van een unieke en nieuwe Applicatie voor Android is het beter om contact op met een professionele expert Android Software Applications ontwikkelingscentrum serviceprovider.

Android apps ontwikkeling heeft hun aantrekkelijke portefeuille zoals hieronder vermeld:

Gigalocal Video: Het is gebruikt om de beschikbare plaatsen van optredens volgen en te verkopen en koop de optredens. De optredens kunnen worden geüpload vormen het mobiele apparaat

Lebaroque Club: In deze toepassing zal de huidige gebeurtenissen en Klanten kunnen de tafel te reserveren via mobiele ook klanten kunnen de fotogalerij te bekijken, Nieuws etc.

Theplugger: Dit is een applicatie voor entertainment voor muziek waar kunstenaars kunnen hun profiel, afspeellijsten en video te publiceren.

Juliancidar: Mensen kunnen vinden Americas # 1 harde cider met de klik van een knop met de hulp van deze toepassing.

Lead System: Dit is voor bedrijven leunen Mensen die willen rechtmatig in contact met hun klanten door middel van het bezoeken van en het volgen van hun behoeften per post uit het mobiele apparaat.

Prive Diary: Deze toepassing wordt gebruikt voor algemene mensen om hun persoonlijke dag te schrijven tot dag van gegevens.

Schema SMS

Het is gebaseerd op het verzenden van genoemde SMS. Zodra de SMS wordt vermeld, wordt het mechanisch gestuurd op gegeven moment. Mensen kunnen plannen het SMS-bericht voor eventuele toekomstige tijd en datum ook.

Android-ontwikkelaar biedt aan nieuwe en krachtige mobiele applicatie te maken snel en gemakkelijk. Het is een besturingssysteem en een software platform voor de mobiele en is gebaseerd op Linux Kernel. Android breidt hun steun aan te Java.

Android Apps Development Voor Kindle Fire HD

Android Apps Development Voor Kindle Fire HD

Android-ontwikkelaars ontwikkelen een groot aantal apps voor het Android-platform, maar de meeste van hen faze uit of komen niet op de voorgrond, omdat de Android landschap is zo groot. Android applicatie-ontwikkeling teams zijn zich bewust dat 1,3 miljoen apparaat activaties plaatsvinden elke dag. Dit geeft in ieder geval de zekerheid dat de doelgroep is vrij groot, maar wat ontbreekt is dat apps nauwelijks opvallen. Omdat het een hele uitdaging om Android apps op te vallen in de Google Play Store, daarom is het een goed idee om apps voor de Kindle Fire te maken en te lanceren voor het eerst in de Amazone Store. \u003e

Android-ontwikkeling India is altijd in beweging om nieuws apps maken, omdat het klantenbestand is zo groot, wat betekent dat er een groot aantal potentiële kopers. Maar als er zo veel kopers zijn er ook die veel apps in de Play Store ook. Android applicatie-ontwikkeling teams zijn zich ervan bewust dat slechts een paar van hun apps ooit geld te verdienen voor hen. De Amazon Appstore is een geweldige optie voor alle Android applicatie-ontwikkeling teams. De reden hiervoor is dat Kindle Fire heeft ondervonden veel succes in minder dan een jaar. Kindle Fire heeft al gevangen een marktaandeel van 22% van de tablet markt in een zeer korte tijd waardoor wordt gewaarborgd dat een tablet naast Apple ook verkopen als zoete koek. Dit marktaandeel is gebonden om te groeien met de nieuwe Kindle Fire HD's wordt gelanceerd voor de feestdagen.

Android ontwikkeling van India krijgt een kans om apps te ontwikkelen en op de markt het door de Amazone App Store, omdat deze vooraf is geïnstalleerd op elke Kindle Fire. Aangezien Google Play Store is niet geïnstalleerd en het zou een beetje inspanning van de kant van de gebruiker vereisen om het te krijgen geïnstalleerd, dus veel gewoon kiezen voor Amazon Appstore. Ook een andere factor die kantelt in de richting van Amazon, is het feit dat de meeste van de apps developd voor Google Play Store niet zijn geschreven in het bijzonder voor de tabletten. Het is een goed idee als Android ontwikkeling van India team vooral schrijft apps voor de tablet-scherm.

De meeste Android applicatie-ontwikkeling team realiseert zich dat een goede app zou moeten kunnen profiteren van een scherm dat groter is dan het scherm van een smartphone. Als het echt een goede tablet app, dan zal het in staat zijn om niet alleen voelen wat voor soort oplossing die het nodig heeft, maar ook het optimaliseren van de weergegeven gegevens die volledig afhankelijk is van de resolutie. Het is noodzakelijk dat een groot scherm resolutie zal ongetwijfeld weer meer informatie.

Android applicatie-ontwikkeling teams zijn zich ervan bewust dat schuiframen is een van de manieren waarop de weergave op tablets kan worden geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker nauwkeurig kunnen geven de informatie en kan ook de display.

Met Kindle Fire apps gelanceerd via de Amazon Appstore, het spreekt voor zich dat dit zou stijgen naar de top vrij snel. Daarom is het belangrijk dat Android ontwikkeling van India zou moeten overwegen het vooruitzicht van het schrijven van apps die speciaal zijn bedoeld voor de Kindle Fire HD tablet.

Voor meer info: -

Android Apps Fotografen zou graag gebruik van

Android Apps Fotografen zou graag gebruik van

Fotografen over de hele wereld genieten van het bewerken en aanpassen van hun foto's om iets unieks te creëren. Het is letterlijk moeilijk om een ??gepassioneerd fotograaf die niet bewerken zijn of haar foto's te vinden. Met de vooruitgang van de technologie, hebben Android-smartphones in geslaagd om zich een aantal van de meest populaire draadloze apparaten onder professionele fotografen ... en zelfs degenen die te klikken foto's genieten gewoon voor de lol. Nu, waarom is dit zo? Vooral omdat Android-telefoons worden nu ontwikkeld met krachtige camera's (samen met een verhoogde megapixels), het maken van films mogelijkheden, en alle andere functies die zou hen niets minder dan een goede digitale camera. Maar naast al deze featurestheres iets meer die deel uitmaken van deze smartphones zo populair. Nog steeds denken? Cmon Ik heb het over de Android apps die worden gecreëerd voor het bewerken en aanpassen van foto's. Software technici actief op het gebied van Android applicatie-ontwikkeling zijn het creëren van een aantal fantastische foto's te bewerken apps die elke fotograaf wo

uld graag downloaden en te gebruiken. Laten we controle van een aantal van hen:

PicSay Dit is een van de populairste Android applicaties worden gebruikt door fotografen wereldwijd. De krachtige software vergemakkelijkt gebruikers in het aanpassen van foto's met de verscheidenheid aan functies die het biedt. Van kleur correcties en uitsnedes van het beeld, het toevoegen van tekst in tekstballonnen en titlesPicSay kunt u alles. Bovendien is de app kunt u ook sticker-achtige graphics en effecten toe te voegen aan uw foto's. PicSay vergemakkelijkt ook gebruikers om de rode ogen te verwijderen en meer op maat gemaakte effecten toe te passen. En tot slot, de budget-vriendelijk, zodat je niet hoeft te een gat in je zak terwijl je geniet van het bewerken van uw foto's.

Photoshop.com Mobile volgt de PicSay applicationtheres Photoshop.com Mobile voor elk individu whos geobsedeerd met fotografie. De nuttige software is gemaakt door Adobe Systems (een onbetwiste pionier in de wereld van de fotobewerking) en wordt geleverd met een aantal echt leuke functies zoals bijsnijden, kleur aanpassen, en beeldrotatie. Dit is een applicatie die fotografen met Android-telefoons niet kunnen veroorloven om te negeren.

Vignette Een ander zeer populair Android app, Vignette is erg handig wanneer u op zoek bent om te filmen of flash effecten toevoegen aan de beelden die u hebt geklikt met behulp van uw Android-smartphone camera. Met meer dan 46 verschillende effecten, 15 unieke frames, samen met zoomen en bijsnijden facilitiesVignette is een must-have applicatie voor alle Android-smartphone-gebruikers die graag te klikken foto's. Een aantal van de effecten die worden aangeboden door Vignette zijn Lomo, polaroid effecten, tilt-shift, enzovoort.

FxCamera Last maar zeker niet de minste, theres FxCamera voor

die smartphone-gebruikers die houden te klikken en het aanpassen van foto's. Als fotografen willen hun passie te genieten, moet FxCamera wezen worden gedownload. De applicatie is eerder vergelijkbaar met een aantal populaire iPhone-camera apps zoals Picoli, PhotoBox, en CameraBag. Een aantal van de effecten die worden aangeboden door FxCamera zijn ToyCam, Polandroid, Fisheye, en Warhol.

Dus, deze waren enkele details over Android apps die kan worden gebruikt voor het bewerken en aanpassen van foto's. In het geval dat iemand op zoek is naar meer informatie over de functies van deze applicaties, kan hij of zij terecht op de officiële website van de app makers.

Android Apps Ontwikkeling zal meer geschikt Get With Android functies

Android Apps Ontwikkeling zal meer geschikt Get With Android functies

Android markt is zeker geladen met behulp van honderdduizend en Android Apps en Android Games, toont dit alleen maar in het bijzonder echter gemeen de markt wordt dus wel moeilijker het vaak het verkrijgen van met elke dag die voor bedrijven om android applicatie-ontwikkeling af in een totaal andere manier. Dit kan een gewaardeerde bewezen feit dat android soms is een veelzijdige mobiele app ontwikkeling platform, samen met ton verschillende opties, die vaak wordt gebruikt om extra voorzien van de richting van de toepassingen. maar hoe verstandig een android programmeur ontwikkelt een applicatie vertrouwt op hun platform info en de mogelijkheid om onder meer de opties in uw toepassing. er is zeker genoeg om extra te begrijpen met betrekking tot, onder oppervlakte-eenheid van een aantal opties die kunnen bouwen android app ontwikkeling extra geschikt:

Het identificeren van de Apps: mensen kunnen vaak recon een app via zijn naam, dus je kan nodig zijn om passend noem maar op. Als je eenmaal begint het hoe app ontwikkeling zul je waarschijnlijk over een moeilijke plan met betrekking tot wat het apparaat lijst. in plaats daarvan, elke dag een waaier van toepassingen worden binnen de Android Market, vandaar het zal mogelijk zijn maar de naam die u zich voorstellen voor die toepassing had kunnen worden genomen zodra u uw toepassing wilt positioneren meestal daar. vandaar de meest vitale suggestie zou zijn om na te denken de naam initiële en het apparaat geregistreerd bij vergelijkbare naam die er op de markt zodra de concept wordt gevormd schaffen.

Overweeg eerst de mensen: Als je produceert een toepassing die u wilt dat de gebruikers heeft tevreden te zijn met het doen van het dan te gebruiken voor het exacte doel het vaak ontwikkeld. om dit soort toepassing die u zal moeten zien wat uw gebruikers zou willen ontwikkelen, zijn ze meestal op zoek naar een bepaalde een functie en als je eenmaal hen voorzien van een ding extra belangrijk dat u mogelijk ook minder mogelijkheden dat ze gelukkig kunnen zijn mee. dus een uitstekende tip hier is meestal te benaderen op basis van de gebruiker essentiële behoefte en ne'er afhankelijk van het budget en vaardigheid.

Controleren en onderzoeken: specifiek hoe moeilijk zijn vaak uw app lay-out? op de juiste wijze te begrijpen dit specifieke gebruik te maken van inspecteren machtsstructuur en aanpak extra ontwikkeling. Het zijn vaak toegankelijk alleen maar op ontwerper versie van Android, dus je moet android draagbare of misschien het individu. Met betrekking tot andere smartphones die u moet gebruiken Romain Guy's ViewServer categorie. naast ze te helpen om de afgifte te lossen te vergemakkelijken. veel eenvoudige android ontwikkeling tips als deze kunnen helpen bij het maken van een eenvoudig te gebruiken en gemeenschappelijke Android applicatie met zeer weinig nadeel.

Friday, January 11, 2013

Android Apps Wat u moet weten over hen

Android Apps Wat u moet weten over hen

Android apps zijn applicaties die zijn doorgaans ontworpen met de programmeertaal Java, in samenwerking met de Android Software Development Kit. Echter, er zijn andere development kits, zoals de Android NDK of inheemse tools voor extensies of apps in C / C.

Er is een visuele omgeving die bekend staat als Google App Inventor die de beginners en stagiair ontwikkelaars gebruiken. Dit wordt ook gebruikt door de meerdere telefoonnummers web-based applicatie framework.

De eindgebruikers kunnen krijgen Android-apps in twee methoden. Ze kunnen ze van een applicatie winkel als de Amazone App Store en Google Play. Ze kunnen ook downloaden en het opzetten van de APK-bestand van de app van een website van derden.

Als u gebruik maakt van de Google Play Store, kunt u surfen door, downloaden, en te wijzigen apps die worden gemaakt door de ontwikkelaars en gelanceerd door Google. Deze apps zijn gekenmerkt op Google Play Store en kunnen vooraf worden geïnstalleerd op gadgets die vasthouden aan de verenigbaarheidscriteria van Google. De lijst met toepassingen die zijn zeer geschikt voor de gadget wordt gescreend door de app. Bovendien kan de app-ontwikkelaars beperken hun apps op specifieke dragers of transporteurs voor commerciële doeleinden.

Tot de maand september 2012, is het aantal toepassingen beschikbaar voor Android stak 650.000 en de prognose van de apps die zijn gedownload van de Google Play Store overtroffen 25 miljard. Statistieken zeggen dat het aantal apparaten waarop Android OS is geïnstalleerd 400 miljoen overschreden.

Multitasking van Android Applicaties

De multitasking-functie van Android-applicatie is opgewaardeerd met de lancering van Android Ice Cream Sandwich 4.0 versie. Als de gebruikers houdt u de multitasking-toets of de home-knop van een Android-gadget, zal een task manager komen die beschikt over een lijst van de apps die de laatste tijd zijn geopend. De gebruikers kunnen ervoor kiezen om te beginnen met het gebruik van de app in de staat waarin deze werd gebruikt op de vorige keer.

Android-software ontwikkeling

Dit is de procedure waarbij nieuwe apps worden gegenereerd voor het Android OS. Een enquête in juni 2011 kan worden vastgesteld dat meer dan 67% van de mobiele telefoon ontwikkelaars hebben het Android-platform voor het publiceren van apps gebruikt. Mobiele ontwikkelaars zijn het vinden van het platform zeer gebruiksvriendelijk. In het tweede kwartaal van het jaar 2012, hebben ongeveer 105 miljoen Android-smartphones verkocht hetgeen neerkomt op een aandeel van 68% van de smartphone-verkoopcijfers tot dat kwartaal.

Android app development tools

De volgende tools worden gebruikt voor de app ontwikkelingsproces:

Android Software Development Kit (SDK)

Android Open Accessory Development Kit

Inheemse development kit

HyperNext Android Creator

App Inventor voor Android

The Simple project

Simple DirectMedia Layer (SDL)

Basic4android

Het is de moeite waard te vermelden dat de app-ontwikkelaars altijd uitdagingen in verband met Java-standaarden staan ??omdat er geen vastgestelde norm wordt gebruikt voor de ontwikkeling daarvan. Voor dit probleem, hebben veel instrumenten ontwikkeld die helpen bij het Android conversie-activiteiten. Wanneer u de geloofsbrieven en de vooruitzichten van Android app-ontwikkelaars beoordelen, moet u ervoor zorgen om volgende tips in overweging nemen, waaronder ervaring, locatie, vaardigheden enz.

Android Applicaties holo Overal

Android Applicaties holo Overal

Android Framework ingenieur Adam Powell schreef onlangs over het Android-Holo thema familie.

Android 4.0 toont de Holo thema familie, verder verfijnd sinds zijn debuut in Android 3.0. Maar zoals de meeste Android-ontwikkelaars weten, een nieuw systeem thema voor een aantal Android-apparaten is niet een nieuwe of ongewone gebeurtenis. Voor een Android-ontwikkelaar, nieuwe systeem thema's betekenen meer ontwerp doelstellingen voor hun apps. Met behulp van het systeem thema's middelen kunnen profiteren van een gebruikers bestaande verwachtingen en het kan veel van de productie tijd te besparen, maar alleen als een Android app ontwerper kan betrouwbaar voorspellen van de resultaten. Voor Android 4.0, de variantie in systeem thema's van apparaat naar apparaat kan het moeilijk maken om een ??app te ontwerpen met een enkele voorspelbare look en feel. Wij hebben de ambitie om deze situatie te verbeteren voor de gemeenschap in Ice Cream Sandwich en daarbuiten.

Als youre niet al vertrouwd met Androids stijl en thema-systeem, moet je lezen stijlen en thema's voordat u verdergaat.

Compatibiliteit Standaard

In Android 4.0, Holo verschilt. Weve maakte de opname van de niet-gemodificeerde Holo thema familie een compatibiliteit vereiste voor apparaten die draaien op Android 4.0 en verder. Als het apparaat Android Market zal de Holo thema's als ze oorspronkelijk waren ontworpen.

Deze standaardisatie geldt voor alle openbare Holo widget stijlen ook. De Widget.Holo stijlen stabiel blijft van apparaat naar apparaat, veilig voor gebruik als ouder stijlen voor incrementele aanpassingen binnen uw app.

De Holo thema familie in Android 4.0 bestaat uit de thema's Theme.Holo, Theme.Holo.Light, en Theme.Holo.Light.DarkActionBar. Om een ??Holo thema te gebruiken, uitdrukkelijk aanvragen bij uw manifest op uw activiteit of toepassing element. Uw app wordt weergegeven met behulp van de niet-gemodificeerde thema op alle compatibele Android 4.0-apparaten. De Holo thema's kunnen ook worden gebruikt als stabiele ouder thema's voor app-level thema aanpassingen.

Hoe zit het met het apparaat thema's?

We hebben geen zin om fabrikanten te beperken van het bouwen van hun eigen thema ervaring in hun apparaten. In feite weve verder gegaan om dit nog makkelijker. In Android 4.0s API level 14, weve voegde een nieuwe openbare thema familie naar de Holo familie geïntroduceerd in Android 3.0 te vullen: DeviceDefault. DeviceDefault thema's zijn aliassen voor de apparaten inheemse look en feel. De DeviceDefault thema familie en widget-stijl familie bieden manieren voor Android-ontwikkelaars om de apparaten inheemse thema richten met alle aanpassingen intact.

Formeel scheiden van deze thema gezinnen zal ook de toekomst fuseert makkelijker voor fabrikanten updaten naar een nieuw platform versie, waardoor meer apparaten werken sneller. Googles Nexus apparaten alias DeviceDefault de ongewijzigde Holo thema's.

Android applicatie-ontwikkeling

Android applicatie-ontwikkeling

Android applicatie-ontwikkeling is het effect van die nieuwe toepassingen worden gemaakt voor de Humanoid operatieve groep. Toepassingen worden vaak gerijpt in de Beverage programmeren faculteit met behulp van de Android Software Gebruik Kit, maar nieuwe gebruik gereedschappen zijn verkrijgbaar. Met ingang van april 2011, is meer dan 200.000 applicaties persoon gevormd voor Humanoid, met meer dan 3 kardinaal downloads. De Golem structuur heeft ook uitgegroeid tot een favoriet te krijgen onder de ambulante ontwikkelaars. [Krediet nodig] Een juni 2011 Verken aangegeven dat meer dan 67% van de overzeese ontwikkelaars het platform gebruikt, bij het lezen van de uitgeverij.

De Android Applicaties Development Kit (SDK) bevat een deken set van hulpmiddelen voor de verwerking. Deze vergunning een debugger, bibliotheken, een telefoon emulator op basis van QEMU, validering, introductie schrijven en tutorials. Op dit moment gebaseerd benutting platforms laat computers spuiten Linux (elke recente desktop Linux afstand), Mac OS X 10.5.8 of later, Windows XP of hoger. De officieel opgeschort geïntegreerde benutting omgeving (IDE) is Excel met behulp van de Automaton Process Tools (ADT) Plugin mag tho 'ontwikkelaars gebruik geen schoolboek toepassing te censureren Drink-en XML-bestanden vervolgens te dwingen waren tools (Drink Development Kit en Apache Ant zijn verplicht) te creëren, te verhogen en te debuggen Robot toepassingen zo gezond te houden bespoken Humanoid apparaten.

Android applicatie-ontwikkeling zijn betamelijk een rage rondom de bol als een afwerking van die bedrijven zijn zoektocht naar app-ontwikkelaars in automaat, zodat ze kunnen profiteren van hun job ideeën over de stijlvolle toepassing. Het gebruik van Android-gebaseerde smartphones bloeit, met veel dan 50.000 Humanoid apps bestaan ??al een industriële. De Automaton ophaalbare geluid markt floreert op een schitterende plaats van 32 per centime elke periode (kiem: Gartner), staat met nieuwe toestellen vrijgegeven alle de instantie. Vervaardiging deskundigen zwanger van de donder dankt te veel aan de populariteit van de open-source karakter van het OS.

Android applicatie-ontwikkeling biedt diverse werkzaamheden voor een waarde GPS, Multimedia, Geolocatie, Bluetooth en Wi-Fi afhing gebruik. Automaton OS heeft stoere concord voor Graphics, Frequence en Media Types. Het heeft een gemakkelijke reden van ngo borg voor programmeurs om positie party applicaties en tools te creëren.

e-mail:

contact: 91 8953261726

te bezoeken:

Android Apps Development - mogelijkheden zijn onbegrensd !

Android Apps Development - mogelijkheden zijn onbegrensd !

Bereiken Perfectie in Android Apps

De markt van Google's Android OS is opmerkelijk toegenomen in omvang en haalde bijna alle grote merken om hun versie van Android Smartphone te lanceren. Omdat dit OS kwam in de gebruikers handen, is het uitgegroeid tot een van de meest populaire platformen , een pocket -to -fit -PC waarvan de prestaties is nooit minder dan wat een laptop of desktop doet. Bepaalde functies ; zoals lage applicatie-ontwikkeling kosten, snel groeiende platform , ondersteuning van interactieve media functies , ondersteuning voor Java en Flash , steun aan het grootste deel van de grafische

Android Applicaties

Android Applicaties

Nieuwe Mobile Google's platform Android biedt een software-paal voor mobiele apparaten - met een besturingssysteem, middleware en de belangrijkste toepassingen.

Android is ontworpen om mobiele applicaties die ten volle te profiteren van elke mobiele te bieden heeft te creëren. Het werd gebouwd om echt open. Zo kan bijvoorbeeld een toepassing bellen met een van de basisfuncties van de telefoon, oproepen, SMS-berichten verzenden of het gebruik van het apparaat, waarmee ontwikkelaars bredere en meer consistente ervaringen te creëren voor de gebruikers. Android is gebouwd op de Linux kernel. Bovendien gebruikt een aangepaste virtuele machine die is ontworpen voor het optimaliseren en hardware in een mobiele omgeving. Android is open source, vrij kan worden uitgebreid tot nieuwe technologieën te integreren als ze lijken. Het platform zal doorgaan om uit te breiden als de gemeenschap van ontwikkelaars werkt samen om mobiele toepassingen.

Android maakt geen onderscheid tussen de telefoons basistoepassingen en toepassingen van derden. Ze kunnen allemaal worden geconstrueerd om gelijke toegang tot de mogelijkheden van een telefoon voor gebruikers met een breed scala aan toepassingen en diensten. Met apparaten gebouwd op het Android-platform, kunnen gebruikers volledig aanpassen van de telefoon voor hun belangen. Zij kunnen u de telefoons startscherm van de originele stijl van het merk, of een van de toepassingen. Ze kunnen zelfs appreciëren hun telefoons om hun favoriete foto screening toepassing te gebruiken om de weergave van alle foto's te verwerken.

Android blootstelt minder belemmeringen voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve toepassingen. Bijvoorbeeld, een ontwikkelaar kan informatie op het web te combineren met gegevens op een mobiele telefoon zoals de gebruiker contacten, agenda, of geografische locatie - een grotere gebruikerservaring te bieden. Met Android, kan een ontwikkelaar een applicatie die gebruikers in staat stelt om de locatie van hun vrienden te zien en gewaarschuwd worden als ze dicht om hen een kans om aan te sluiten.

Android biedt uitgebreide reeks nuttige bibliotheken en instrumenten die kunnen worden gebruikt om een ??groot aantal toepassingen te maken. Bijvoorbeeld, Android stelt ontwikkelaars in staat om het bereiken van de locatie van het apparaat en maakt het mogelijk apparaten onderling communiceren om rijke peer-to-peer-maatschappelijke toepassingen. Daarnaast, Android bevat een volledige set van tools die werden gebouwd samen vanaf de grond naar het platform met ontwikkelaars om een ??hoge productiviteit en diep inzicht in hun toepassingen.

Thursday, January 10, 2013

Android applicatie-ontwikkeling - beste manier om meer geld te verdienen

Android applicatie-ontwikkeling - beste manier om meer geld te verdienen

Een Android-applicatie verwijst normaal gesproken de toepassingen die zijn gemaakt voor Android smartphones. Er zijn een aantal apps verkrijgen van gemaakt voor de Android-telefoons per dag. Dus de vaardigheid van het ontwikkelen van een Android applicatie is niet moeilijk, als het lijkt, want het ontwikkelen van Android applicaties, heeft u alleen een beetje creativiteit en expertise. Het helpt een Android applicatie ontwikkelaar om zijn applicatie te ontwikkelen, en vervolgens verspreiden zonder toestemming.

Er zijn een paar belangrijke stappen die in acht moeten worden gevolgd om een ??gratis android applicatie te ontwikkelen. In de eerste plaats, de android app-ontwikkelaar heeft naar Java Development Kit (JDK) installeren in zijn laptop en computer. Aangezien alle Android-functies worden gemaakt in java, de software is een must voor het maken van de android apps code. Er is software, die bekend staat als Andromo dat online beschikbaar is op kosten-vrij voor app maken. Dit moet geen ontwikkeling vaardigheden, dus wordt het al snel gebruikt door iedereen. Het volgende element is de keuze van het besturingssysteem. Eclipse, het geïntegreerde Growth System (IDE) wordt gebruikt om een ??android app te ontwikkelen. De volgende stap is het downloaden van de Starter Development Kit, vandaar de Android plug-in nodig heeft om te worden geïnstalleerd. Er zijn een paar stappen die dienen te worden gevolgd en ten slotte een android app is gemaakt.

Een eerste van alle huren android programmeur belangrijkste taak is het ontwikkelen van een Android app. De android apps ontwikkelaars zijn een Android-applicatie te ontwikkelen, creëren van code en stuur het ingevulde product op de markt. Een uitstekende apps ontwikkelaar eerste onderzoek het publiek van zijn toepassingen. Een applicatie ontwikkelaar ontwikkelt zich soms android applicaties voor de Android app-gebruikers. Android app-ontwikkelaar heeft een beste markt van hun producten. Android-applicaties worden steeds als een van de koplopers van de show. Android-applicaties bieden een van de meest agressieve tools om fantastische functionalisten te krijgen, samen met tal van voordelen voor de gebruikers.

Veel android apps ontwikkelaars niet kan doen voor de ontwikkeling zelf. Ze hebben ook huren android app-ontwikkelaars om de klus te klaren. Wordt het heel gemakkelijk voor hen. Ze kunnen er zeker van zijn dat hun Android applicatie worden geselecteerd. Ze kunnen ook gemakkelijk een grote hoeveelheid na hun toepassingen worden gelanceerd in de markt. Dus, kan een android apps ontwikkelaar snel nemen het ontwikkelen van Android applicaties als zijn / haar beroep. Zij kunnen gebruik maken van een beetje creativiteit en deskundigheid en de rest wordt ingenomen door een goede gratis app ontwikkelen van software.

Android Application Development-Get Andriod Addicting Toepassingen

Android Application Development-Get Andriod Addicting Toepassingen

In de mobiele operationele groepen deel, wordt het programmeren van software jumbo Google's Android OS steeds openstaande markt deel. Veel een mobiele productie-jumbo's hebben geprezen wat Google heeft gekookt met zijn wereld-klasse open source mobiele techniek in het Android OS. Of het nu een onderneming voorstel, verkoop display, entertainment, spel, een universele applicatie, een Android applicatie-ontwikkeling team is toegankelijk voor om te werken met op maat gemaakte elk individu de eisen voor de app. Android is zeer beroemd onder de toepassing markten, omdat deze apps zijn gemaakt voor kwaliteit van het gebruik.

Android applicatie-ontwikkeling heeft onbeperkte welfares aan uw onderneming of system.With ontwikkelaars zijn specialisten in de meest actuele besturingssystemen, zullen ze er zeker van uw app is te vergelijken met het residu, waarbij in al uw voorstellen. Er zijn lakhs en thoisands van Android apps in de markt. Het grote ding is dat de markt is veranderd zoals het groeien. Dit is het ontwerpen van het casual tot de apps die u direct klinken voor benaderen. Of zet uw app aan de voorkant van de markt, en maken het te vinden.

Dit zal buigen bezoekers in klanten. Het gloednieuwe markt heeft elke klas verdeeld uit zodra de activiteit is wijd open. Eenmaal in de app, heeft de overdracht gemaakt toevallige doordat de link rechtstreeks bovenaan. Als de koppeling wordt direct boven het scherm is niet betrouwbaar genoeg voor mensen te beïnvloeden, zal een link worden toegevoegd. Om u te helpen stimuleren uw product meer krachtdadig, de pagina bevat nu een vingernagel link naar uw koopwaar video, als dat wordt ingericht met het verzoek om de inhoud.

De Android mobiele telefoon markt floreert met 32 ??procent per maand, met nieuwe telefoons worden ontladen de hele tijd. Android zal met behulp van WiFi, Bluetooth en draadloze gegevens te koppelen via een mobiele verbinding, zoals GPRS, EDGE en 3G. Deze stekende rand platform zorgt voor een soepele integratie met Google Maps naar een adres weer te geven recht binnen een toepassing. Activiteit voor location-based services, zoals GPS en accelerometer is ook beschikbaar in de Android-software stack. Dit is nog niet alles. De activa van Android applicatie-ontwikkeling is eeuwig. Hier zijn additief redenen om te gaan aan de leiding met Android applicatie-ontwikkeling. Deze gronden zijn voor de ontwikkelaar en de consument actief.

Een deel van de activa is als volgt: Het verzenden en ontvangen van gegevens dwars mobiele netwerken door middel van GSM, EDGE, CDMA, Bluetooth, Wi-Fi, EV-DO en UMTS-technologieën, wijdverspreide bibliotheken voor 2D-en 3D-graphics, een breed scala aan kamers voor beeld , audio-en videobestanden, kenmerken van videocamera, touchscreen, GPS, accelerometer en magnetometer, P2P via Google Talk, en SQLite voor data-opslag. Dit is slechts het gebeuren op de heerschappij Andriod's over de markt voor mobiele telefoons.

Android Application Programmer Developer voor het huren van

Android Application Programmer Developer voor het huren van

Android is een besturingssysteem voor mobiele telefoons dat is ontwikkeld voor de smartphones of de nieuwste geavanceerde technologie telefoons om de aanvragen voor dergelijke telefoons te ontwikkelen. Android mobiele applicatie is zeer rijk in het gebruik , waardoor verschillende andere high-end toepassingen kunnen worden gebruikt voor de telefoons.

De Android -applicatie moet grote expertise en uitgebreide kennis , dat is de belangrijkste reden dat men moet Android applicatie programmeur ontwikkelaar voor de Android mobiele applicatie-ontwikkeling worden inhuren . De Android mobiele applicatie-ontwikkeling voorziet van de bepaalde set van functies en diensten zoals veiligheid , plezier , gaming , internet , communicatie , multimedia of recreaties , bedrijf of kantoor doeleinden , reizen , nutsbedrijven , maatwerk en expertise in verschillende andere kenmerken van de Android mobiele toepassingen ontwikkeling , zoals stereo-installatie, Bluetooth, A2DP Audio, MMS-ondersteuning , E-mail zoeken , knippen, kopiëren

Android Application Development

Android Application Development

Google speelt een belangrijke rol in Android programmering. zijn goed bewonderd om hun innovatieve design, ondersteuning voor meerdere netwerken en de mogelijkheid voor het inlijsten van diverse toepassingen. Android-platform is zeer vriendelijk en comfortabel als het gebaseerd is op Java programmeertaal die zeer gemakkelijk ti leren. Android-platform heeft veel mobiele gebruikers en Android programmeurs aangetrokken. Nu is de android apps platform is vertrouwen waard omdat het vrij is van bugs en fouten. Mobiele apps zijn nu een inhaalslag in een snel tempo brand, kan het beveiligingstoepassingen, leuke toepassingen, zakelijke toepassingen, internet toepassingen, hulpprogramma's en nog veel meer kan worden uitgevoerd op een smartphone platform. Als gebruikers zijn enorm vermenigvuldigen met de eisen van zowel op maat en op maat gemaakte toepassingen voor hun respectieve apparaten, de meeste van de toonaangevende fabrikanten van smartphones spelen belangrijke rol om te gedijen in het.

Android SDK wijzigen zodanig dat automatisch vindt bugs en test de toepassing. Hoge prestaties en kwaliteit toepassingen kunnen worden ontwikkeld met behulp van de SDK omdat het grote ingebouwde functies en een hoge mate flexibiliteit te ontwikkelen slimme mobiele applicaties. Dus het is waar dat het bouwen van innovatieve en verreikende vereisen altijd zeer kundige en ervaren Android-ontwikkelaars.

Huur Android Developer

Android is een open source besturingssysteem, set van software en is een platform voor smartphones of mobiele telefoons die middleware en essentiële toepassingen omvat. Android is gebaseerd op Linux-besturingssysteem. Mobile Programming LLC is het meer te zoeken naam voor Android ontwikkeling service.

Android ontwikkelaar taalvaardigheid:

* Goede beheersing android ontwikkeling

* Diepgaande kennis van android

* Kennis van de nieuwste technologie, zoals als Android 1.1 SDK

* Zeer ervaren team van Android Developers

* Snelle respons

* Vloeiend in Engels

* Goede communicatie vaardigheden

* Werk alleen voor je eigen project

* Gemakkelijk te begrijpen je Android mobiele applicaties eisen

* Geschikt om Customization passen alle soorten toepassingen

* Minimaal 2 jaar ervaring

* Goede beheersing in Android programmering

Mobile Programming LLC is een beste, professionele en ervaren IT-bedrijf, en is anders dan andere bedrijven die je kunt voelen als je naar ons weten.

Wednesday, January 9, 2013

Android Application Development met behulp van PHP

Android Application Development met behulp van PHP

PHP is de open source dynamische taal die op grote schaal wordt gebruikt in de implementatie van verschillende soorten toepassingen. Als een web development bedrijf zijn wij spelen met de open source componenten van PHP applicaties, e-commerce website ontwikkeling, CMS-integratie en android applicatie-ontwikkeling te doen. PHP is te mooi een open source platform om het even welk type van web-applicaties mogelijk te maken.

Android is ook een open source taal en besturingssysteem voor mobiele telefoons. Android-platform is breed en open voor android ontwikkelaars om hun apps op te slaan in app stores. Nu is een PHP ontwikkelaar kan ontwikkelen android applicaties in PHP. Een PHP poort wordt gebruikt om android draaien en met de scripting laag van android een PHP ontwikkelaar kan PHP android applicatie te bouwen. PHP installeren voor android een PHP ontwikkelaar moet een telefoon of emulator te draaien android en de ontwikkelaar moet de onbekende bron in staat stellen onder Instellingen voor toepassing. Na die set ontwikkelaar kan installeren van de SL4A milieu en PHP voor android APK.

In alle gevallen kan het niet zo goed werken met uw telefoon. Om een ??betere oplossing te krijgen op deze moet je de Android SDK downloaden. Stel een emulator en schrijf code met je favoriete editor. Na het downloaden pak het en voer de Android applicatie in de directory en stel emulator. Selecteer de virtuele apparaten van Android SDK en AVD Manager menu en klik op de nieuwe knop. Dan krijg je de Droid emulator instellen en klik op de startknop. Duw uw PHP script om virtuele apparaat met behulp van een programma genaamd adb die een deel van de Android SDK is gelegen in het gereedschap directory. Dan kunt u de server starten en verzonden scripts. Deze dingen zullen helpen voor android applicatie-ontwikkeling met behulp van PHP.

Wij bij Andolasoft zijn zeer ervaren in PHP ontwikkeling, e-commerce website ontwikkeling en CMS-integratie. We hebben een team van deskundige PHP-ontwikkelaars met ervaring in dit domein en garanderen u van het verstrekken van robuuste oplossingen voor uw bedrijf in de kosten effectieve manier.

Voor meer informatie kunt u terecht op

Android Application Development, Android App Development, Android Applicaties Development Boston

Android Application Development, Android App Development, Android Applicaties Development Boston

Mobiele web ontwerpt en mobiele applicatie-ontwikkeling (android applicatie-ontwikkeling) zijn de uitbreiding van het toenemende gebruik van mobiele telefoons. Mobiele apps aan het begin, werden oorspronkelijk aangeboden voor algemene productiviteit en information retrieval, met inbegrip van e-mail, agenda, contacten en beurs-en weerinformatie. Echter, enorme stijging van de vraag en de beschikbaarheid van ontwikkeltools reed een snelle uitbreiding naar andere categorieën, zoals Asmobile games, factory automation, GPSandlocation-gebaseerde diensten, het bankwezen, order-tracking, en ticket aankopen.

Door Android, de meest populaire software platform, zijn Android applicatie-ontwikkeling en implementatie waarvan een fundamentele verschuiving in de manier waarop mensen ervaren computing en mobiele telefoon gebruiken. Ingebouwde camera, touch screen, een betere weergave en geluiden, een internet toegang te krijgen tot het apparaat, enz. maakt het een geavanceerde tool die u toelaat om meer georganiseerd, flexibel zijn in het werken en altijd in contact met iedereen.

Hayle Galerij (Android Application Development Project)

Hayle Gallery is gespecialiseerd in originele Cornish kunst uit de late 19e eeuw tot het midden van / late 20e eeuw, met inbegrip van vele werken byleading kunstenaars geassocieerd met theNewlyn SchoolandSt Ives Colony.

Motief van android applicatie:

De klant benaderd PROVAB om cross-platform (Android en iPhone) mobiele applicatie die de schilderijen collectie moet showcase te ontwikkelen. De schilderijen worden getoond op het scherm van het apparaat met beschrijving en de details van de kunstenaar, de prijs en de status (beschikbaar / verkocht). De agenda achter deze app was om probleemloos zoeken op mobiel platform te maken.

Succes:

Om het project te voltooien binnen de gestelde termijn was het belangrijk dat een duidelijke en pragmatische plan moest worden gemaakt, zowel voor Android en iPhone platform. Zowel iPhone-app en android app development team werkte nauw samen met de klant op zoek naar hun feedback en het verbeteren van de toepassing in elke fase.

Na een snelle ontwikkeling proces, PROVAB afgerond van het project in de genoemde periode en het werd gelanceerd zoals gepland om te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Het project is nu te zien en te downloaden van google markt. De Hayle Gallery management werd onder de indruk van PROVABs engagement om op tijd leveren, ondanks de slechts met een beperkte tijdschaal en documentatie.

Hayle Gallery Android App @ Google Market Place: Klik om te bekijken

Android Application Development nieuwe trend in de mobiele markt

Android Application Development nieuwe trend in de mobiele markt

Android Application. Een ontwikkelaar die betrokken is bij en hebben ruime kennis op dit gebied kan helpen bij het verstrekken van de beste app voor de gebruiker. Er zijn een aantal bedrijven die de beste vorm van app aan de gebruiker kan leveren. "\u003e De smartphones die gebaseerd zijn op Android-platform hebben een revolutie in de markt. Mensen zijn gefascineerd door de mogelijkheden en toepassingen die worden geïnduceerd in de telefoon en dus de snelheid van de gebruikers sterk toegenomen. Met elke dag die voorbijgaat, de markt is booming en nieuwe soorten mobiele telefoons worden geïntroduceerd aan de klanten hypnotiseren.

In enkele jaren, de wereld hebben gezien enorme verbetering in de technologie en mobiele industrie is de meest geavanceerde is. De smartphones die zijn een vervanger van vele verschillende gadgets in een klein apparaat hebben slim toename van het aantal klanten.

De meerderheid van de Android-smartphone-gebruikers vragen om meer en meer toepassingen. Mensen zijn het induceren van hun smartphones met de meest efficiënte app om de telefoon te gebruiken op zijn best. Verschillende soorten toepassingen zijn in grote vraag tegenwoordig vanwege hun verschillende voordelen.

Een van de grote voordelen bestaat uit een aantal technologieën zoals GSM, EDGE, CDMA, Wi-Fi-connectiviteit voor eenvoudige overdracht van gegevens door middel van uw mobiele telefoon. U kunt brede ontwerp bibliotheken die kan zowel 2D-en 3D-graphics. De telefoon bevat beeld-, geluids-en video-bibliotheken die geïnduceerd kan worden met verschillende soorten bestanden. Er zijn veel verschillende kenmerken die mensen hun telefoon worden geïnduceerd met die bestaat uit hoge resolutie video camera, een gladde touch screen, accelerometer sensoren, GPS systeem en veel meer. In deze inrichtingen wordt SQLite module geïntegreerd gemakkelijk slaan. Men kan gemakkelijk praten via Google Talk.

Er is verschillende mobiele ontwikkeling bedrijven geplaatst in verschillende delen van de wereld. Vooral Aziatische landen bieden de nieuwste ontwikkeling technieken en geavanceerde tools. De programmeurs maken het gebruik van Android SDK en met de open source framework, men kan innovaties en veelzijdigheid te brengen in de toepassingen. De Android-ontwikkelaars in de afgelopen jaren hebben verschillende innovatieve toepassingen. De meest opeisbaar apps zijn de gaming toepassingen. Mensen van verschillende leeftijdsgroepen willen dat hun telefoon worden geïnduceerd met de nieuwste games, zodat ze kunnen spelen de games wanneer ze maar willen. In hun vrije tijd kunnen ze spelen verschillende soorten games die ze willen. Er zijn weinig spellen die reeds geïnduceerd in de telefoon, maar het is niet noodzakelijk dat vinden die spellen spelen. U kunt verschillende spellen welke je wilt en geniet van uw tijd.

Zakelijke toepassingen zijn de tweede meest populaire. Mensen die een eigen bedrijf willen snelle groei zien en dat ze willen de beste technologie te krijgen. Het ontwikkelen van applicaties voor het gemak in het bedrijfsleven zijn een hit in de markt en mensen uit verschillende regio's kiezen voor deze toepassingen. Aanpassen van de Android-applicatie op basis van de behoefte zijn een noodzaak geworden voor elke zakenman.

Het is niet gemakkelijk om de ontwikkeling van een. Een ontwikkelaar die betrokken is bij en hebben ruime kennis op dit gebied kan helpen bij het verstrekken van de beste app voor de gebruiker. Er zijn een aantal bedrijven die de beste vorm van app aan de gebruiker kan leveren.

Android Application Development Braken Uw telefoon met verbazingwekkende Apps

Android Application Development Braken Uw telefoon met verbazingwekkende Apps

In de oudheid, zijn mobiele telefoons gebruikt voor het bellen doel, maar de laatste tijd mobiele telefoons proffer verschillende soorten faciliteiten om hun consumenten. Verschillende soorten van slimme mobiele telefoons helpen surfen van het internet dat is gebaseerd op Android. Hierdoor is het vereiste van Android verhoogd. Android applicatie-ontwikkeling helpt bij het ontwerpen van de meest moderne en unieke toepassingen en vooraf technieken voor diegenen klanten die mobiele telefoons met behulp van bij Android-platform. Deze dagen mobiele telefoons worden niet gebruikt voor bellen of een bericht met andere persoon. Android heeft veranderd de taal van de mobiele telefoons.

Tegenwoordig is de gebruikers van mobiele telefoons willen dat hun toestel moeten alle doen. Ze willen meest recente technologieën, functies en functionaliteit in hun mobiele telefoons. Verschillende android applicatie-ontwikkelaars beschikbaar kampen de eisen van hun consumenten. Het platform van Android is zeer dynamisch en biedt uitgebreide gebruik van de ontwikkelaars. De applicatie-ontwikkelaars te verlichten uitgebreide veranderingen in het uiterlijk, uiterlijk, en het gevoel van mobiele telefoons. Het verandert ook de functies en onderdelen van mobiele telefoons. Het merendeel van de consumenten krijgen aangetrokken tot een telefoon vanwege zijn uiterlijk en prestaties. Deze slimme telefoons hebben een grote kern aan de eis van hun gebruikers en klanten tevreden te stellen.

Deze dagen mobiele apparaten zijn ingebouwd met verschillende soorten faciliteiten: -

1. Verzenden van SMS-

2. Het roepen

3. Het spelen van games

4. Muziekspeler

5. Browsing netto

6. Foto kijkers

7. Download toepassingen

8. Persoonlijke informatie programma's

Android helpt de Applicatie-ontwikkelaars bij het ontwikkelen nieuwste en invloedrijke mobiele applicaties snel en sneller. Softwareplatform voor mobiele telefoons is gebaseerd op Linux. Het belangrijkste motief van de ontwikkeling van deze functie in mobiele telefoons is het redden van hun tijd en energie. Zij kunnen gebruik maken van Google applicatie eenvoudig op de handset. De meeste gebruikers kopen dit soort telefoons, omdat het goedkoop.

Android ondersteunt ook Java-faciliteiten. Het merendeel van de gebruikers nemen Smartphone, want het is de wereld van de slimme telefoon. Gebruikers kunnen niet alleen overeen met deze telefoons, maar ook deze mobiele telefoons te gebruiken als een computer samen met de toegang tot internet. Android applicatie-ontwikkeling betekent het ontwikkelen van of toevoeging van nieuwe en verbeterde functies, zodat deze apparaten worden bevoegd om tal van taken op hetzelfde moment uit te voeren.

Een van de meest universele en beroemde product van Google is Android. Met behulp van deze android, kan men van plan een grote scala aan functionaliteiten. De taak van de applicatie-ontwikkelaars is zeer eenvoudig en probleemloos. De mobiele telefoons gebruikers krijgen nogal wat soorten voordelen van het gebruik van smart phones. Zij kunnen gebruik maken videocamera, touch screen faciliteiten, UMTS-technologieën, en andere vooraf functies. De gebruikers van Android applicatie is verhoogd die vorm ander marktsegment. Veel website beschikbaar die worden niet ontworpen voor weergave kopen en verkopen alleen maar genereert inkomsten. Het is de belangrijkste drijfveer van de ontwikkeling van Android applicatie. Deze telefoons zijn ontworpen om de nieuwste technologie te bieden aan hun gebruikers en hun moeilijkheidsgraad te voldoen.

Android Application Development Process

Android Application Development Process

Elke slimme apparaat is er een nieuwe applicatie wordt geïntroduceerd in de markt. Voor bijna alle apparaten is er een nieuwe toepassing wordt nu en dan ingevoerd.

De geavanceerde smartphone markt wordt nu bezet door zeven toonaangevende besturingssystemen. De meest gebruikte besturingssystemen voor smartphones zijn de volgende:

Windows Mobile van Microsoft

Linux-besturingssysteem (LiMo, Access Linux, andere)

Palm OS is ontwikkeld door PalmSource

Symbian OS van Symbian Ltd

iPhone OS van Apple Inc

BlackBerry OS van Research In Motion (RIM)

Palm webOS van Palm

Binary Runtime Environment for Wireless (BREW) van Qualcomm Inc

Android van Google (Uitgebracht op 22 oktober, 2008)

Android applicatie-ontwikkeling biedt de mogelijkheid van de uitvoering van Java-beheerde code-platform. Het is een zelfstandig ontwikkelde Java-machine bekend als Dalvik. Native code opent de mogelijkheid van interfacing via JNI.

Hoewel het op dit moment niet ondersteund Google Android team ijverig bezig om de Android Inheemse Development Kit voor door de overheid integratie van C / C native code met Java met behulp van JNI naar een perfecte oplossing te ontwikkelen.

Android biedt ook achtergrondinformatie diensten en heeft ook een zeer goed gepland steunregeling voor GUI navigatie. Android is flexibeler dan iPhone-platform als het gaat om het ontwikkelen en implementeren van toepassingen zonder dat willekeurig beperkt door het platform leverancier. Deze nieuwste mobiele besturingssysteem krijgt brede steun van goede spelers in de mobiele markt, samen met ondersteuning van Google.

Tijdens het maken van Android applicaties een geweldig alternatief tool kan Android App Inventor zijn. Deze app uitvinder is een doe-het-zelf gereedschap voor het bouwen van applicaties met absoluut geen nodig programmeren. Met deze kunt u slepen en neerzetten om functies toe te voegen aan uw toepassing. Deze functie is niet beschikbaar in de traditionele codering methoden. De app uitvinder kan ook worden gebruikt om functies toe te voegen en te kopiëren en plakken rauwe code die besparing tijd die nodig is voor het typen van de volledige code handmatig.

App Inventor maakt android applicatie-ontwikkelaars voor android apps ontwikkeling met het gebruik van een grafische interface van knoppen en menu's, nodig geen kennis van programmeertalen of opdrachtregels. Het gebruikt ook de Open Blokken Java-bibliotheek visueel vertegenwoordigd blokken code te ontwikkelen, zodat gebruikers kunnen kiezen en invoegen kenmerken van een menu.

App Inventor is begonnen als een project tussen Google en MIT om een ??modulair, handige geïntegreerde ontwikkelomgeving om Android-applicaties te maken te genereren. Het duo had toen verklaard de eerste open source versie van App Inventor.

Google had verklaard af te sluiten zijn App Inventor service als onderdeel van de huidige dienst ruimen; toch de MIT-team heeft hersteld zijn plannen om de toepassing en de service op te bouwen. Het MIT-team heeft voldoende ruimte voor anderen om het voordeel van Google's en MIT's funderingswerk te krijgen, door open source de code en anderen laten om gebruik te maken van de App Inventor naam en het logo.

Android Application Development Resultaten In Geweldige Apps

Android Application Development Resultaten In Geweldige Apps

Android, een besturingssysteem (Operating System) voor mobiele van Google, werd oorspronkelijk ontwikkeld door een bedrijf genaamd Android Inc, dat door Google gekocht in het jaar 2005. Functies als snel bladeren, multi-tasking, de nieuwste Google apps, en snel delen van uw Android-apparaat te maken dan slim.

Een Android apps-ontwikkelaar houden om te experimenteren met zijn creatieve ideeën en ontwikkelen fantastische apps. Dankzij het open source karakter van Google's OS, de meeste van de goede dingen op Android is beschikbaar zonder kosten.

Hier is een lijst van een aantal essentiële Android apps, die je moet installeren:

1. Seesmic

Twitter is begonnen met haar eigen merk applicatie onlangs, maar we kunnen nog steeds vasthouden aan Seesmic. Het is een krachtig en eenvoudig app om onze sociale netwerken te beheren. We kunnen delen foto's en video's via Lockerz, Yfrog of YouTube. Je zal een update niet te missen met de hulp van Widget. Met een professioneel ontwerp en meerdere accounts ondersteuning, het is een van de mooiste voorbeeld van Android applicatie-ontwikkeling.

2. Facebook voor Android

U kunt contact opnemen met uw vrienden door middel van deze applicatie. Blijf op de hoogte met foto's van vrienden en status updates, het opzoeken van een telefoonnummer, een foto uploaden en nog veel meer, direct vanaf je Android toestel. De app wordt bijgewerkt met een Postvak ondersteuning die gebruikers in staat om te communiceren in real time.

3. ASTRO File Manager

Organiseer uw video's, foto's, muziek en andere bestanden met ASTRO File Manager. Het is een van de meest gedownloade Android app. Het is als Mac's Finder of Windows Verkenner voor uw smartphone of tablet, die het surfen gemakkelijk. Het biedt ook de functionaliteiten om te stoppen met de processen die levensduur van de batterij en de back-up apps branden in het geval u of verliest uw set.

4. Google Maps Navigatie

Dit is een van de beste aanvulling op Android applicatie-ontwikkeling en een must-get app. Download deze nieuwste versie van Google Maps, en vind gedetailleerde kaarten met 3D-gebouwen. Men kan krijgen fietsen, autorijden en wandelroute, live verkeersinformatie en een overdekt kaarten om hotels, winkelcentra en luchthavens te selecteren.

Afgezien van al deze toepassingen, zijn er weinig nieuwe toevoegingen aan de Android wereld. Dit zijn Android Developers, Google Play, en Adobe Reader app voor Android. De eerste is een Google-pagina, waar een kan spotten en praten over de nieuwste releases, ontwerpen en ontwikkelen tips. Google Play is een geïntegreerde bestemming voor boeken, muziek, films en apps.

De laatste een is Adobe Reader app voor Android-apparaten. Het biedt de functionaliteit om documenten te ondertekenen door met uw handtekening op het touchscreen van uw mobiele telefoon. De technologie die gebruikt wordt achter deze update is Adobe EchoSign.

Er zijn tal van applicaties zoals Evernote, Winamp, Google Googles, Google Sky Map en nog veel meer kan men genieten.

Android Application Development-De heetste onder alle

Android Application Development-De heetste onder alle

Android wordt beschouwd als meesterwerk software want het biedt open source maatwerk en biedt sa grote flexibiliteit om aangepaste android applicatie-ontwikkeling. Het ontwikkelen van een app voor android is echt heel positief taak vanuit het standpunt van s 'gezien als ze kunnen tonen hun echte creativiteit in de krachtige hulp van ondersteunende OS Android.

In de web markt, zie je een grote aantallen android apps, die een bos vol voordelen voor de gebruiker. Android-applicaties zijn beschikbaar voor mensen van alle leeftijdsgroepen wil zeggen van een tiener ager aan de oude. Het is niet mogelijk om op te noemen alle categorieën waarin u kunt Android applicatie te vinden, maar de meeste van de apps zijn afkomstig uit de volgende categorie, met inbegrip van:

Veiligheid

Handel en financiën

Sociale netwerken

Sociale netwerken

Handel en financiën

Lifestyle

Reizen en Toerisme

Health en Fitness

Derde Bibliotheken

Veiligheid

Reizen en Toerisme

Van derden bibliotheken

Kansspel

Utility

Health en Fitness

Internet

Programmeurs op het gebied van Android Development

Het merendeel van de programmeurs graag Applicatie voor Android te bouwen omwille van zijn open source en ondersteunende instrumenten. Aldus wordt het aantal android s voortdurend toe in de IT markt. De groei van de Android applicatie-ontwikkeling belemmert een feit dat de meeste van de s die actief zijn op het gebied van Android maatwerk initiële kennis over Android OS hebben en dus, ze zijn beperkt tot het ontwikkelen van een eenvoudige app.

Voor het maken van een master en unieke app, is het essentieel te beschikken over een zeer ervaren en deskundige programmeur die kan met het Android OS te rechtvaardigen door het bouwen van een echt geweldig toepassing te bedenken.

Hoe te Android Apps Developer huren?

Het is echt een moeilijke taak om een ??perfecte android huren bij de cluster van gemengde programmeurs, maar u kunt deze taak gemakkelijk te maken door ze aan te vinken op de volgende parameters:

De moet creatief, wie kan zijn additionele intelligence te zetten in het opbouwen van een app.

De programmeur moet sterk worden ervaren, zodat hij kan omgaan met de complexiteit van de taak

Moet hoog niveau inzicht te werken op de client ideeën

Moet de tijd punctueel en kosteneffectieve

Moet beschikken over een solide kennis van de Android OS en de relevante technologie.

Daarnaast dient de opdrachtgever controleer de vorige werk record van de programmeur om zijn niveau van superioriteit te beoordelen bij de ontwikkeling van het concept op basis android apps.

Adam Wills werkt gereputeerde dienstverlenend bedrijf in India die is Perception System Pvt Ltd Perception Systeem is tean van de deskundige die Greate expertise in slimme mobiele oplossing.

Tuesday, January 8, 2013

Android Application Development voor veelzijdigheid en flexibiliteit

Android Application Development voor veelzijdigheid en flexibiliteit

Android applicatie-ontwikkeling is booming als iets en heeft een enorme massa aanhang van gebruikers en ontwikkelaars. De gemeenschap van ontwikkelaars is dol op Android voor de volledige bewijs architectuur en de flexibele aard. Er zijn oceanen van goede ontwikkelaars geven lovende kritieken over Android.

Android is gestemd als een veelzijdig besturingssysteem dat veel van haar kitty belooft. Of het nu goed kijken is gebruikersinterfaces of een robuuste mobiele applicatie, alles kan worden ondergebracht op Android. Volgens Android app-ontwikkelaars, de technologie stack van Android is fantastisch.

De technologie stack van Android bevat Linux-kernel, Android SDK, kader API's, Java, XML, C programmeren en grafische technieken. Deze combinatie van slimme technologieën resulteert in veilige applicatie-ontwikkeling. Omdat het een open source het Android-platform is kosteneffectief.

Android-platform wordt uitvoerig gebruikt voor het ontwerpen en ontwikkelen van apps voor diverse industrieën, zoals onderwijs, entertainment, Utility, GPS, lifestyle, gezondheid, nieuws, draadloze apps, games, sociale netwerken, reizen en multimedia applicaties.

Het beste deel van Android-platform is dat het flexibel is bij de opvang van applicaties van derden die vergemakkelijkt de Android gebruiker om meer functionaliteit toe te voegen in zijn / haar mobiele apparaat. Dit is ook de reden voor super populariteit van Android en het wijdverbreide gebruik.

Belangrijkste voordelen van Android apps ontwikkeling kan als volgt worden opgesomd:

Open source-platform

Lage investeringskosten

Uitstekende ontwikkeling tools en API's

Veiligheid als gevolg van Linux-kernel

Moeiteloos apps porten

Ontwikkeling kost minder tijd

Makkelijk te derden apps te integreren

Android apps ontwikkelaars instaan ??voor de high-end features van Android. De rijke ontwikkelomgeving helpt bij het creëren van meerdere soorten apps. Android SDK is krachtig en ondersteunt Bluetooth, Wi-Fi, GPS, videocamera, hoge snelheid, videocamera en dergelijke.

Android applicatie-ontwikkeling van de volgende vormen heerst:

Android web apps ontwikkeling

Spel voor Android ontwikkeling

Communicatie apps ontwikkeling

Draadloze apps ontwikkeling

Multimedia en veiligheid apps ontwikkeling

Van derden bibliotheek ontwikkeling

Custom Android ontwikkeling

Enterprise applicatie-ontwikkeling

Android apps ontwikkeling wordt aangeboden door vele offshore-ontwikkeling bedrijven die ontwikkelen klantspecifieke Android apps. Contact met hen kan helpen in het creëren van slimme apps voor individuele of onderneming. Ze spelen een grote rol in het ontwerpen en ontwikkelen van Android apps.

Gewoon google het en vinden van de beste Android-ontwikkelaar bedrijven en krijg uw concept omgezet in realiteit. Wanneer u de Android op de telefoon, zou het feit dat het intelligentie mee. Dus wees slim en kies Android!

Bron: