Monday, May 27, 2013

Waarom Android Applicaties Development heeft omhooggeschoten

Waarom Android Applicaties Development heeft omhooggeschoten

Waarom Android Applicaties Development heeft omhooggeschoten

Google's mobiele OS, de Android is het maken van mobiele telefonie geschiedenis in de weg de meest populaire telefoon OS in de kortste tijd ooit. De groei van Android apps en het platform zelf is fenomenaal. In een periode van drie maanden tussen augustus en november (2010), de vraag naar de nieuwe Google-telefoon besturingssysteem groeide met 7% in Amerika. Door januari 2011, met de lancering van de Gingerbread 2.3-versie, dit cijfer escaleerde met ongeveer 13% in totaal! De globale cijfers zijn zelfs nog meer verbazingwekkend! Bijna 25% van de wereld smartphones draaien Android applicaties.

In deze markt, de concurrentie is misschien wel de grootste motivator. Er is altijd een langgerekte strijd tussen Android apps v / s iPhone-apps. Hoewel de iPhone OS is in gebruik veel langer en mensen suggereren dat iPhone-apparaten zijn veel beter in staat, het geesteskind van Google heeft zijn eigen magie. Android-applicaties zijn vrij om hun inkomen te ontwikkelen en profiteren van PPC advertenties. Dit maakt het OS om open source en dus gratis zijn - een woord dat brouwt populariteit!

Onbevooroordeeld te zijn en open minded in het beoordelen van de Android apps v / s iPhone apps gevecht, moet je kijken naar alle aspecten van het spel. Android-applicaties zijn niet zo high definition of mooi ontworpen als iPhone nutsbedrijven. Echter, heeft de iPhone geen bieden open ontwikkeling, dus heeft minder gratis downloadbare tit bits. Terwijl Apple garandeert en ontgrendeld versleuteld systeem tot niche branding te behouden, de OHA en Google samenwerking kunnen een unlocked besturingssysteem bruikbaar door een dienstverlener.

Android-applicaties zijn meer dan 250.000 in aantal als verouderd, maar de iStore heeft meer dan een miljoen edelstenen te laten zien. Ter vergelijking, Google's nieuwe OS heeft populariteit in meer landen dan Apple! Vandaar dat voor nu, in de Android apps v / s iPhone apps strijd, de deelnemers zijn even geëvenaard. Misschien is Google zal de race met de samenwerking en alliantie beleid te winnen, maar Apple houdt de upgrade van de technologie vermogen om te proberen nog een stapje voor!

De OHA is misschien wel de sterkste factor in Google wezen vooruit in de Android apps v / s iPhone apps race. Ze zijn een alliantie van 80 van de grootste namen in de mobiele telefonie bij elkaar door Google gebracht voor een doel - om het monopolie van de smartphone markt te krijgen. Deze namen zijn onder andere telefoon fabricage giganten als Motorola, LG, Samsung, Sony Ericsson, HTC en Dell. Chip en de processor bedrijven als Intel en Nvidia zijn ook betrokken te zorgen dat de slimme telefoons gemaakt voor het Android OS zijn net zo actueel als hun grootste concurrentie.

Een andere belangrijke factor die zwaar weegt de weegschaal in het voordeel van Google in de Android apps v / s iPhone apps strijd is haar open beleid. Een ontwikkelaar hoeft niet aan een prijs te betalen om goede software op het Android-platform te ontwikkelen. Voor de iPhone ontwikkelen, zou je moeten registreren en kopen hun ontwikkelplatform als je wilt maken softwareproducten te gebruiken op Apple-producten.

Het systeem van de derde sourcing is een van de cruciale factoren die het houden van Google's wonder besturingssysteem enorm populair over alle andere concurrentie. Bij het verlaten van het publiek om Android-applicaties vrij te maken, heeft de OHA creëerde een schijnbaar onverslaanbare goliath van de mobiele telefonie-industrie.

No comments:

Post a Comment