Wednesday, May 29, 2013

iPhone iPad en Android Apps Ontwikkeling

iPhone iPad en Android Apps Ontwikkeling

Tritonus Tech is een Indiase gebaseerd iPhone Development Company, hebben wij klanten over het hele land en de hele wereld, onze belangrijkste klanten zijn uit de VS, het Verenigd Koninkrijk en andere landen in het buitenland, Tritone Tech is de uitgebreide expertise in iPhone-toepassingen en ontwikkeling, alleen een professionele iPhone applicatie ontwikkelaar kan ontwikkelt je iPhone waardoor het meer functioneel en gebruiksvriendelijk te gebruiken. We hebben hoog opgeleide getalenteerde en toegewijde experts op specifieke iPhone applicatie programma's als per klanten / gebruikers eisen te ontwikkelen.

iPhone is nu booming een dag en het is revolutionair en booming apparaat dat wordt gemaakt door Apple. Tritonus Tech iPhone programmeurs en ontwerpers hebben diepgaande kennis van Mac OS X kader, Cocoa Touch kader en iPhone simulatoren. We hebben deskundige programmeurs en ontwikkelaars gespecialiseerd in iPhone applicatie-ontwikkeling, iPhone ontwikkeling en iPhone programmering.

Hier zijn enkele gebieden waar we kunnen iPhone mobiele applicaties te ontwikkelen:

• Sociale netwerken

• Entertainment

• Nieuws

• Winkelen

• 3D Games programmering

• Reizen Booking

• Office en Business Applications

• Multimedia toepassingen

• Internet Applications

• Utility Toepassingen

• Taal Conversies Toepassingen

Tritonus Tech zijn competentie te bouwen in het leveren van de beste iPhone-applicaties. Onze iPhone-ontwikkelaars maken een nauwkeurige analyse van de verschillende functies met behulp van de meest geavanceerde instrumenten voor de actieve toepassing en de actuele gegevens van de iPhone-client's.

In principe Android framework ontwikkeld door Google en de Open Handset Alliance. Android is software platform en besturingssysteem ook. Android is te gebruiken om uiteenlopende categorieën toepassing zoals multimedia-applicatie, leuke toepassingen, communicatie applicaties, office / business applicaties, security toepassingen, reizen toepassingen, hulpprogramma's, etc. Voor de ontwikkeling van applicaties van derden te voorzien, is Android met rijke ondersteuning van haar core libraries.

Android SDK biedt een groot aantal offshore-tools voor het ontwikkelen en debuggen van de applicatie code, die ontwikkelaars en programmeurs de vrijheid om de toepassingen als per eisen van de klant passen maakt, zijn onze experts ontwikkelaars ontwikkelen van mobiele applicatie, het testen en het porten naar slimme telefoon toestellen. We kunnen veel smart phone applicaties en mobiele applicaties die web-en mobiel platform synchroniseert ontwikkelen.

Tritonus Tech biedt mobiele applicatie-ontwikkeling voor Android-platform. Onze mobiele applicaties ontwikkelaars hebben gebruik te maken van kennis en ervaring in de mobiele applicatie ontwikkeling met behulp van android kader en java taal.

Wij bieden mobiele applicatie-ontwikkeling voor Android-platform en onze uitgebreide werkervaring, kennis en benaderingen op Google Android applicatie-ontwikkeling is praktisch en zeer consistent. Ons enorm ervaren Android-applicatie-ontwikkelaars verkennen de onbegrensde mogelijkheden van Android, via haar brede set van ontwikkeltools technieken.

Tritonus Tech zijn competentie te bouwen in het leveren van de beste iPhone-applicaties. Onze deskundige ontwikkelaars maken een nauwkeurige analyse van de verschillende functies met behulp van de meest geavanceerde technologie voor de actieve toepassing en de actuele gegevens van de iPhone-client's.

Tritonus Tech biedt mobiele applicatie-ontwikkeling voor Android-platform. Onze mobiele applicaties ontwikkelaars hebben ruime kennis en ervaring in de mobiele applicatie ontwikkeling met behulp van android kader en java taal.

Tritonus Tech heeft een goed gevestigde en getalenteerde IT-experts team met een hoge vaardigheden en capaciteiten voor het ontwerpen en ontwikkelen van elke vorm van mobiele applicaties ontwikkeling volgens de klanten eisen.

No comments:

Post a Comment