Thursday, May 30, 2013

Nieuwe HTML5 cross-platform spel fruitig Annie op Chrome Web Store

Dit is het tijdperk van innovatie waar HTML5 is gekomen als de nieuwste versie van de taal voor het regelen van de inhoud in het web. De HTML5 prestaties niveau voor online games is geweldig geweest met de meeste van de HTML5 games die niet alleen in staat om plezier te maken, maar tegelijkertijd ook zeer verslavend. Bovendien, want het is een open source en helemaal gratis, het is zeer populair onder de ontwikkelaars die het maken van prachtige en uitstekende games. Een verbazingwekkende reeks van puzzel games zoals "Fruity Annie" en een fantastische bos van casual games uit NTFusion hebben grote populariteit gekregen onder de gamers deze dagen. Deze spellen zijn geheel en al het meer in de vraag. Het krediet moet naar HTML5 als vrij, maar laat de ontwikkelaars om de gamers spelen hoge kwaliteit games gratis.

"Fruity Annie ', de Cross-platform game met HTML5-technologie van NTFusion is nu beschikbaar op de Chrome Web Store en dit spannende spel komen met de functies als de 7 verschillende tools die gratis te gebruiken, 25 hersenen uitdaging fysica niveaus zijn en verkrijgbaar met Niveau moeite aanpassing, UI optimalisaties en Sneller laadsnelheid.

De afgelopen jaren is enorme populariteit van online games onder de netizens. Met de komst van mobiele apparaten, zoals het spelen van games Smartphone's online is een van de meest populaire bezigheden voor de mensen van vandaag. De prime telefoon besturingssystemen zoals Android, iOS zijn hoog in de vraag en op grote schaal gebruikt voor het spelen van de online games. Een eindeloze verscheidenheid van online games zoals casual games, zijn puzzelgames wint verbazingwekkende populariteit op deze platforms en dit is de reden dat deze platforms vereisen web standaard graphics.

De mogelijkheden van HTML5 als een serieuze gaming platform is fascinerend. Het heeft ons de mogelijkheid om 2D-games en verbluffende 3D-games te maken. Het toestaan ??van HTML-elementen om een ??volledig scherm draaien online games uitgegroeid tot veel meer indrukwekkende ervaringen. De overgang van HTML 4 naar HTML5 is een uitgestrekt terrein van succes gepresenteerd. Het streven naar webapplicaties, is HTML5 opvullen van de leegte die niet mogelijk is met Flash en Silverlight was. Spelen HTML5 spel op je computer krijg je een geweldige ervaring om solide graphics zien zonder extra goodies zoals die met flash games. Dit maakt HTML5 spellen een groot plezier.

De nieuwste online game van NTFusion is Fruity Annie dat is een cross-platform physics spel en komen met 25 uitdagende levels en 7 diverse gereedschappen. Goed nieuws voor de online gamers is Fruity Annie HTML5-versie is nu beschikbaar op de Chrome Web Store en heeft grote belangstelling gewekt voor mensen op zoek naar nieuwe en spannende spellen.

Met de browser platforms, beginnen te rijpen en samensmelten met betrekking tot de technologie die nodig is voor dit soort games, is er een constante stijging van de hoeveelheid HTML5 games elke dag. De games komen nu met veel betere kwaliteiten en van sociale netwerken om app stores te grote game studios, de vraag naar HTML5 games zijn duidelijk zichtbaar. Het is een feit dat HTML5 games zijn gekomen om te blijven.

HTML5 heeft aangemoedigd veel ontwikkelaars om innovatieve online games zoals NTFusion's Fruity Annie en de gamers kunnen verwachten veel meer van zulke geweldige games krijgen in de komende dagen op de Chrome Web Store een geweldige ervaring in de online gaming hebben te creëren.

No comments:

Post a Comment