Monday, May 27, 2013

Groot-Mobile Applications for Kids

Groot-Mobile Applications for Kids

Kinderen van de huidige generaties opgroeien herkennen mobiele toepassingen en geavanceerde technologie als een alledaagse aangelegenheid. Ze zien het gebruik van gedownloade in apparaten die worden gebruikt in bijna alle geledingen van de samenleving mobiele apps. Door imbibing juiste gebruik van gadgets van jongs af, kunnen kinderen worden geconditioneerd om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen voor hun toekomst. Van leermiddelen, om leuke spelletjes, hebben softwareoplossingen voor kinderen lange tijd in het bedrijfsleven. Nu, ze zijn ook een deel van de smartphone-technologie op alle platformen zoals Android, iPhone, Blackberry, en touch-apparaten zoals de iPad.

Hier zijn enkele van de beste mobiele gedownload door ouders te helpen hun kinderen leren multifunctionele telefoon gebruik van voorschoolse vanaf apps:

Tozzle: Het komt alleen voor $ 1,99 en is een groot woord en vorm puzzel spel voor je kleuters. Met een interactief touch-systeem, kan je kinderen leren om complexe patronen te koppelen en ook de ontwikkeling van woord gebouw vaardigheden. Dit leren mobiele applicatie-ontwikkeling kan kinderen helpen met eerste fasen van het geheugen en redeneren ontwikkelen nog voordat ze vertrekken uw schoot. Laat dit op uw telefoon en uw peuter zal plezier hebben tijdens het leren op high tech platforms.

Old McDonald: Het is een van de oudste kinderliedjes en dans sketches hebben we allemaal ervaren als kinderen. Let op uw kinderen 'gezichten oplichten met vreugde als de personages uit deze oude favoriet start een muzikale ontdekkingsreis voor hen. Met interactieve spelletjes en activiteiten, deze app helpt kinderen leren alles van tractoren tot schapen in prachtig vormgegeven leuke grafische vorm die we alleen willen dat we hadden als kinderen!

Kleurplaat Fun: Zelfs als je niet denkt aan papierconservering, deze grote mobiele applicatie is een perfecte leuke tool om te hebben voor uw kinderen. Zoals een digitale lijzige boek, met eenvoudige touch screen slagen, kunt u kinderen beginnen met het ontdekken kleuren. Herbruikbare oneindige keren, en kost slechts 0,99 dollar, dit is een nette mobiele apps downloaden die u wilt je vader had kunnen begaafd op Kerstmis!

Voices - Leuk Voice Morphing: Het is leuker dan educatieve, maar deze coole mobiele applicatie geeft je kinderen giechelen als geen ander! Neem gewoon geen geluid en kijk naar de app te zetten die aan 18 grote variaties.

Monkey Preschool Lunchbox: Nog een van de vele mobiele apps te downloaden voor de redenering gebouw peuters ', de Monkey Preschool Lunchbox is nogal populair. Het helpt kinderen associëren vormen, kleuren, objecten en zet ze in volgorde. Het heeft ook verschillende woorden - picture verenigingsactiviteiten waarmee je kleuters kan beginnen leerobjecten en schrijfwijzen.

Super Waarom: Het is een van de best gemaakte woord puzzel spelletjes gemaakt voor leeftijden 6 en hoger. Het gaat om zinsbouw en woordspelletjes op vele niveaus. Interactief en leuk, veel ouders zweren bij het als een geweldig leermiddel. Maak uw kinderen ontdekken de wereld van woorden direct vanaf je telefoon!

Generaties vooruitgang veel sneller dan hun voorgangers. Dit is de reden waarom technologie is veel sneller dan wij vooruitgaan; zo nieuwere generaties zijn instelling zelf om beter de hedendaagse. Misschien mobiele apps downloaden en apparaten zoals touchscreens zal binnenkort oud nieuws. Echter, met zo'n grote mobiele applicaties voor de kinderen en kleuters, zou je wensen onderwijs was zo'n plezier in uw tijd!

No comments:

Post a Comment