Wednesday, May 29, 2013

Android Applicaties in Next Gen Gadgets

Android Applicaties in Next Gen Gadgets

Android-applicaties worden ontwikkeld met een verbazingwekkende snelheid van de wereldwijde markt voor mobiele technologie toevoeging over te nemen. Momenteel is de toonaangevende Apps Store is de iPhone, met meer dan een miljoen instrumenten toe te passen. De Android-telefoons toegang tot meer dan 200.000 verschillende apps voor verschillende doeleinden. Vormen professionele hulp, om media en entertainment, tot aan de ronduit domme - er is veel variatie voor de dingen die je kunt toevoegen aan uw gadget.

Als een mobiele software-ontwikkelaar, is het het beste om te weten wat apps te ontwikkelen voor Android-telefoons en iPhones in de volgende generatie. Blackberry, Nokia, Symbian en Palm zijn ook populaire platformen, maar app ontwikkeling is het meest virale voor de Apple en Google besturingssystemen. De verschillende technologische ontwikkelingen die worden toegevoegd aan telefoons zijn de soorten ontwikkelingen veranderd. Betere software moet worden ontworpen om gelijke tred te houden met de stijgende functies van telefoons.

Laten we eens kijken wat de Android apps eruit zal zien na de vraag van de voortschrijdende technologie:

Android-telefoons zijn vervaardigd met twee camera's. Hoewel dual camera's waren beschikbaar op telefoons sinds 2000, ze waren nooit echt populair. Er waren erg weinig service providers, en ze waren zeer kostbaar om te bezitten. De telefoons waren ook onaantrekkelijke zonder veel opties om uit te kiezen. Android-apparaten op zoek zijn naar de technologie nieuw leven inblazen door te brengen in slanke en verfijnde modellen van diverse fabrikanten. Met open systemen zoals Skype, SIP en VoIP, kan mobiele communicatie zijn goedkoper dan ooit - zelfs op internationale gesprekken! Natuurlijk Android applicaties zoals iSkoot en Skype Mobile zijn nodig aan beide uiteinden om deze faciliteiten te gebruiken.

Gyroscoop en geavanceerde digitale graphics gaat mobiel gamen voor een groot deel te verbeteren. Door de integratie van motion gevoeligheid en hoge definitie voorspellende technologie in games, kunnen ontwikkelaars de markt lucratiever te maken. De wereld heeft een verlangen naar gratis games, maar met zo'n verslavende nieuwe toevoegingen aan mobiele gaming, misschien zelfs de duurdere games zullen verkopen, omdat van de volgende generatie Android-telefoons en touch-apparaten!

De 4G-technologie op Android applicaties is gebonden aan de functionaliteit van apparaten spruitstuk mobiele stimuleren. De meervoudige aanslaggevoeligheid bijvoorbeeld zal toestaan ??copy - paste dezelfde functies als de computers zelfs op je mobiele telefoon! Betere virtuele toetsenbord gevoeligheid zal ook ontketenen krachtiger professionele tools zoals MS Office voor mobiele telefoons en presentatie planners.

Wi-Fi en internet is misschien wel de meest gewilde diensten op Android-telefoons over de hele wereld. Met 3G-apparaten, is een nieuw tijdperk van mobiel breedband ontketend. Nu, met 4G-technologie al beschikbaar is, en 5G gearing up in de markt, Android-apparaten met de nieuwe Gingerbread 2.3 OS zijn op zoek naar een snellere hebben online verbinding dan ooit tevoren! Vanaf nu is Japan leidt met het beste van internetverbindingstechnologie gevolgd door Amerika en Europa. Dienstverleners in massale markten als India zijn ook de voorbereiding op dergelijke ontwikkelingen aan te passen om de prestaties te verbeteren.

Met zulke geweldige technologische ontwikkelingen, en met name op de snelheid van vooruitgang zoals deze nu is, software-ontwikkelaars hebben om een ??versnelling hoger schakelen sneller. Android-telefoons en andere slimme apparaten zal binnenkort worden met veel meer dan we zojuist hebben besproken. Oude Android-applicaties hebben een hogere versies en betere apps zal moeten komen snel bij te houden met de volgende generatie apparaten te vinden.

No comments:

Post a Comment