Sunday, May 26, 2013

How To Android ringtones For Free

How To Android ringtones For Free

Iedereen die eigenaar is van de Android-telefoon zal weten dat het een absolute schoonheid met tal van functies en een groot ontwerp die een beroep op bijna iedereen. Als u op zoek bent om android ringtones toegevoegd aan je telefoon, moet je weten dat dit een zeer eenvoudig proces te doorlopen. Niet alleen kunt u kant-en-klare beltonen, echter, maar u kunt ook uw eigen degenen met muziek die klaar is opgeslagen op uw bibliotheek en creëren.

Om uw eigen ringtones te maken zal je zeker nodig hebt een speciale gedownload op uw telefoon app. Als zodanig, gaat u naar de Android Market op uw telefoon en toegang tot de verschillende applicaties die beschikbaar zijn.

Als je eenmaal in de markt kunt u op zoek gaan naar rond voor de specifieke toepassing die u zal vereisen. Deze applicatie heet ringroid, en het zal u toelaten verschillende nummers samen te snijden, zodat je ringtones die volledig uniek is voor u kunt maken.

Zodra je de applicatie op je Android-telefoon dan dient u open it up en je kunt het gebruiken om verschillende delen van de muziek die je samen kunt splice om de ringtones die u wilt maken selecteert hebt gedownload. Open de applicatie en selecteer de song die u wilt gebruiken - u kunt de zoekfunctie op uw telefoon gebruiken om specifieke nummers te vinden als u problemen ondervindt bij het vinden van hen en je hebt een grote muziekbibliotheek.

De applicatie laat je nu zien de geluidsgolven van de song die u binnen uw muziekbibliotheek hebt geselecteerd. Het enige wat u hoeft te doen is gebruik maken van de play-knop om af te spelen door middel van het nummer en u kunt het specifieke gedeelte van de song of het specifieke punt van de song die u wilt gebruiken als onderdeel van je beltoon. Met behulp van de drag instrumenten die zijn opgenomen in de applicatie kun je verplaatsen over de verschillende onderdelen van de verschillende nummers om iets unieks te creëren.

Zodra u klaar bent met het markeren van de specifieke keuze die u kunt dan gewoon gebruik maken van de knop Opslaan om het werk dat u hebt gedaan redden. Hierna kunt u de beltoon te noemen binnen de applicatie zal zijn en je zal opties om ofwel zet de beltoon als uw aangepaste toon of als een standaard toon hebben.

Met deze applicatie kunt u geheel unieke en gratis ringtones maken door de muziek die je al hebt in uw bibliotheek. Er is absoluut geen noodzaak om extra muziek te kopen, en je kunt eenvoudig in elkaar knippen en plakken dingen om iets dat van toepassing is voor u en niemand anders te creëren.

Aan het eind van de dag, waarom zou je willen gewoon gebruik maken van een andere generieke beltoon dat iemand anders in de straat zou kunnen hebben op hun prima wanneer je iets dat is helemaal specifiek voor u kan maken? Deze applicatie op je Android telefoon zal zeker toelaten om dit te doen.

No comments:

Post a Comment