Wednesday, May 29, 2013

Google upgrade Android Emulator voor snellere prestaties

Google upgrade Android Emulator voor snellere prestaties

Google heeft de emulator die zal helpen android app-ontwikkelaars om applicaties te ontwikkelen met gemak verbeterd. De Android-emulator is een applicatie tool voor Android-ontwikkelaars voor het bouwen en testen van de Android applicaties. Het is een virtueel mobiel apparaat met Android applicaties te testen op een computer. Het bootst alle hardware en software van een normale mobiele telefoon. Het laat een toepassing test zonder het gebruik van een echte mobiele telefoon.

Google heeft onlangs de kenmerken van de Android emulator op 9 april 2012. Deze update zal sussen android ontwikkelaars. Omdat de vraag en het gebruik van Android-apparaten zijn gegroeid door sprongen en grenzen, de emulator vond het moeilijk om gelijke tred te houden. Vorige maand Google x86 support toegevoegd aan de Android-emulator die mogen android ontwikkelaars om ICS app te testen op 'bruikbare' snelheden. Google heeft nu 'aanzienlijke verbeteringen' aan de emulator om de prestaties te verbeteren.

GPU-ondersteuning: De emulator heeft een ingebouwde GPU-ondersteuning. Android-apparaten vertrouwen meer op de grafische chip voor verbeterde prestaties. Zodat de emulator zal het voordeel van hardware-acceleratie hebben. Dit zal meer realistische simulatie mogelijk. De emulator ondersteunt OpenGL ES 2.0, dus het kan OpenGL spellen erin draaien. Dit stelt ontwikkelaars in staat om games voor verschillende apparaten te ontwikkelen en om het uit te voeren binnen de emulator om de prestaties te controleren.

Hardware Feature: Hardware is het meest essentiële element voor elk elektronisch apparaat. Google heeft versterkte ook de hardware-eigenschappen van de Android emulator. Vorig jaar de camera support toegevoegd aan de emulator, en nu met een aantal hardware-upgrades gedaan, kan android ontwikkelaars aangebonden Android-toestel gebruiken om ingangen voor sensoren en multi-touch input te testen. Google werkt aan het verstrekken van Bluetooth en NFC-ondersteuning aan de emulator. Deze emulator zal zeer nuttig zijn voor Android-ontwikkelaars.

CPU-prestaties: De android emulator is verbeterd op de CPU-prestaties ook. De android engineering team schreef: 'Hardware floating point operatie beschikbaar is geweest voor het systeem beelden sinds Ice Cream Sandwich (Android 4.0), waardoor CPU operaties om ruwweg twee keer zo snel worden geëmuleerd. Vorige week r17 developer tools vrijgeven opgenomen x86 systeem beelden en host-drivers (beschikbaar via de SDK Manager), waardoor de emulator voor toegang tot de host-CPU native en bieden aanzienlijk snellere uitvoering. '

Android-platform heeft nauwe interactie tussen applicaties en systeemonderdelen, zodat deze verbeterde emulator zal het een compleet systeem leveren. Dit toont aan hoe veel rente Google neemt om de prestaties te verhogen voor android applicatie-ontwikkelaars.

No comments:

Post a Comment